- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.541
yasmin geçmiş olsun sanada migren zordur.. kardeşinede geçmiş olsun diyim bari olan olmuş aslında ben hamile kalamadığım zamanlardan beri hiç hoşlanmam bu kazara oldu lafından ne den kaza canım istemiyorsan dikkat edersin olur biter..aman neyse fazla açılmayım ALLAH YARDIMCILARI OLSUN...Anıl iyi ,sadece hırçın bu aralar.Benim migrenim arttı biraz canım.Dün kardeşimin 3.çocuğu olacağını duyunca iyice sinirlendim.Zor geçiniyolar zaten.Oğlu okula başladı.Ne biliyim nasıl bilinçsizlik bu ya.Kaza olmuş, aldırmıcak hatun gelin.Allah yardımcımız olsun(
maytabım senin kocişede geçmiş olsun sanada ..:))günaydın kızlar
yasmincim geçmiş olsun canım migren çok zordur
ama sen takma kafana bu kadar
hayırlısı olsun ne diyim Allah isteyene versin
bu konularda çok fazla yorum yapmak istemiyorum
dün akşam kocişim mağzanın cam kapısına vurmuş burnu kan revan içinde geldi elinde mendil kıpkırmızı olmuş kaza yaptı sandım önce sonra anlattı
ben panik halinde onunla ilgilenirken birden içim çekildi yığılıyodum yakaladı hemen beni sanırım kan tuttu beni
kendi kanım tutmaz aslında dün parmağımı doğradım bende baya kanadı bişey olmadı ama başkasının kanı tutuyo sanırım hastaneye yolladım eniştemle nolur nolmaz diye film fln çekmemişler bant yapıştırıp yollamışlar onu bizde yapardık:)
sonra bi süre kendime gelemedim bacaklarımı kaldırıp yattım hep havada komikti halim adam kendiyle uğraşcaana bide benle uğraştı:)
gülizim seninm yavru kuşada geçmiş olsun keremde hep gece artıyordu ateşi ama geçti şükür..günaydınn..
kızım hasta..kaçgündür geceleri ateşleniyo..moralim sıfırr...
sedacım seni üzmüşler .. aslında senin yumuşaklığından bencede böylelerine taviz vermemek gerekiyor iyice tepeye çıkarlar.. ne demek bakmam orda çalışıyorsan yapacaksın..zaten az çok senide onuda biliyorlardır çok kafana takma bundan sonra bömyle bişey yaşatmasına izin verme...Herkese günaydın
Moralim bozuk dün ben molalara çıktığımda telefonları haftalık olarak kim sorumluysa ona aktarıp çıkıyorum yalnız burda sevdiğim bir arkadaş telefonların ona aktarılmasını istemiyor bu hafta sıra ondaydı dün molaya çıkarken ona aktardım aramızda ufak bi anlaşmazlık oldu o da bana wc ye gidicem ama kapa dedi bende aktar dedi die düşündüm ve aktardım aynı anda oda wc ye çıkmış o sırada da başkan aramış ve doğal olarak ulaşamamış olay bana patladı halbuki burada dönemselde olsa prensiplerim gereği yaptığım iş ne olursa olsun en iyiisini yapmaya çalışırım onlarda farkında ama bu arkadaşın telefona bakmak istemediğini bilmiyorlar hoş önceki arkadaşta aynı problemleri yaşamış ve şikayet etmiş ve aralarında problem çıkmış yüz asmalar tripler vs vs sevdiğim biri de olduğu için söylediğimde şikayet diye algılanıcak ve oda bunu duyucak şikayet ettim sanıcak ama bu şekilde davranması bnm işimi önemsemiyormuşum görüntüsünü yaratıyor ona ufaktan çınlattığımda da umursamıyor napıcam bimliyorum iyi niyetim su istimal ediliyor kimseylede kötü olmak istemiyorum ne yapmalıyım kızlarr zaten kendi dertlerim kendime yeter birde milletin yüzünü çekmek istemiyorum ama işte ben kötü durumda kalıyorum poffff
Mmmfecim pasta tarfiflerinizi yazsanıza bizde sebeplenelim belkim vakit bulursak deneriz
Pasinimmm valla hepiniz çok marifetlisiniz bende yaparım ama arda kesin rahat vermez zaten birgün öncesinden çalıştığım için telaş olucam bişeyler hazırlarken o yüzden ben yapamam sanırım hatta su böreğini bile siparişle getittiricem akşam erkekler için lahmacunu evde hazırlıyoruz fırına veriyoruz zaten iş çıkışı yoğun bir gece geçiricem die düşünüyorum birde pastayı yaparsam ertesi güne haşatım çıkar...
Dün akşam madoya baktım anlaştım istediğim şekli verecekler kayyu resmine bakıcaz beraber 2 gün önceden haber vericez bizde
hilalim arada kuzuların tutuyor damarı uyumamak için geçicidir canım merak etem...günaydın kızlar..
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun diyorum..
benim kuzuda iki gündür yine uyumuyor ve ben kafamı koyacak yer arıyorum..çok uykusuzum çookkk(
günaydin millet.............
kızlarr günaydıınn a.s.
gülizcim çok geçmiş olsun eylüle,güzel bak kzıma iyileşsin çabucak annesi,cuma günü görüşücez biliyorsun
sedacım bencede durumu aynen bize yazdığın gibi anlatmalısın,iyi niyetini de göstermiş olursun,sana yapılan haksızlığı da.iş hayatı zor anam Allah kolaylık versin hepinize
maytap kız o pastadan bir canımı çektirdin şimdi anlatamam. :)) ben de kendim yapmayı düşündüm pastasını kızımın ama dışarıda kutlama yapıcaz,evde olsaydı yapacaktım.evde yaptığımız çok düzegün olmuyor.onların spatulaları filan daha farklı oluyor,kalıp gibi yapabilyorlar o yüzden.aynı gün benim de doğumgünüm ya,belki kendime yaparım küçük bir şey.Valla bu cimicmeyle aynı gün olunca doğum günümüz ben arada kaynıyorum ya,eskiden törenlerle kutlanırdı alışkın değilim bu kadar ilgisizliğe.diğer taraftan da zaten ben çok ilgilendiğim için Duru nun partisiyle ilgili,başka bir organizasyon düşünmeye fırsatım da kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?