2008 Kasım Anneleri

günaydın
ayyy sedacım üzüldüm inan senin için
ama sen çok iyi niyetlisin canım yaa
bu her zaman her yerde işe yaramaz
kendini düşüneceksin önce
zaten kimseyede yaranamazsın
iyi niyetli insanları böyle büyük yerlerde genelde ezerler
ama cadaloz olanlardan herkes korkar ve saygı duyar
maalesef böyle.((
tabiki sen özünden ödün verme ama alttada kalma
neyse gereken kime söylemen gerekiyorsa söyle
babanın oğlu değil ya
sanane ne olacaksa olsun
o düşünsün

Derinim cnmm ben zaten ne kaybettiyem hep iyi niyetimden kaybettim hala o arkadaşla konuşuyorum dedim ya sevdiğim biri her öğlen yemeye çıkıyoruz sohbetimiz ii ama düşüncesiz işte ben karakter olarak dıştan baskın gibi dursamda çok hassas biriyim aslan gibi kükreyemem anca canımı çok acıtırlarsa gözüm kararır o boyutta hoş olmayan bir boyut orta noktam malesef yok insanlarda iyi niyetimi bildikleri için hep suistimal ediyorlar ne kadar sert durmaya çalışsamda malesefki beceremiyorum bundan dolayı çok kez üzüldüm ama bu sefer sölicem bazen iyi niyetli olmak kötü noktalara varabiliyor bu boyuta gelmeden önlemimim almalıyım söledim zaten müsait olunca haber vericem dedi konuşucaz aslında en üst yetkiliden sonra şuan başka bir yetkili var ama o tarz olarak biraz dozunu ayarlayamıyor hemen ortalık karışır bu yüzden yetkiliyle samimi olan 3 kişiyle konuşucam o daha sakin ele alır olayları ve çözüm bulur

kızlarr günaydıınn a.s.
gülizcim çok geçmiş olsun eylüle,güzel bak kzıma iyileşsin çabucak annesi,cuma günü görüşücez biliyorsun
sedacım bencede durumu aynen bize yazdığın gibi anlatmalısın,iyi niyetini de göstermiş olursun,sana yapılan haksızlığı da.iş hayatı zor anam Allah kolaylık versin hepinize
maytap kız o pastadan bir canımı çektirdin şimdi anlatamam. :)) ben de kendim yapmayı düşündüm pastasını kızımın ama dışarıda kutlama yapıcaz,evde olsaydı yapacaktım.evde yaptığımız çok düzegün olmuyor.onların spatulaları filan daha farklı oluyor,kalıp gibi yapabilyorlar o yüzden.aynı gün benim de doğumgünüm ya,belki kendime yaparım küçük bir şey.Valla bu cimicmeyle aynı gün olunca doğum günümüz ben arada kaynıyorum ya,eskiden törenlerle kutlanırdı alışkın değilim bu kadar ilgisizliğe.diğer taraftan da zaten ben çok ilgilendiğim için Duru nun partisiyle ilgili,başka bir organizasyon düşünmeye fırsatım da kalmıyor

bu arada lorecim ben, kipaya ne zaman gitsek bu hazır keklerin olduğu reyonda mutlaka görüyorum kare kek.3 katlı,2 katlıiyuvarlak,kare,çeşit çeşit oluyor.hiper marketlerde vardır canım.migrosta da vardır

Saphişim hoşgeldin tatlım aminnn valla işimiz zor insanları anlamak çok daha zor
Duruyla aynı günmü doğum günlerinizz yani kızın sana doğum günü hediyesi olarak geldi ne güzelll ee organizasyon kısmını da artık kocişin düşünsün senin için değil mi gerçi organizasyon var duru içinde olsa şöle güzel bir hediye ile gönlünü alıyordur herhalde benimde doğum günümde yiğenim doğmuştu ablamın oğlu d.günlerimizi genelde beraber kutlarız maliyetli oluyoruz herkes için ama olsun :)

anaa sen bilmiyor muydun sedoşum :) hediyemi alıyorlar canım,sağolsunlar herkes çift hediyeyle geliyor ama kızım ön planda oluyor doğal olarak ben gölgede kalıyorum,6 kasımın yıldızı hep ben olmaya alışmışım tabi küçük prenses pabucumuzu dama attırıyor,herkes ona ne yapacağını şaşırıyor şimdi zemuszemus

iyiyim fistiklarim,hastami olcam nee anlamadim cok halsizim kac gündür.

pazar d.günümüz var evde bi ton temizlik var canim bisi yapmak istemiyor..

anliycaginiz iptal durumdayim.

amma temizlik yapıyon gı yaza gelde bide bizim eve el at olmamıben sıpalara bakarımşaka bi yana dikkat et kendine sen hasta olursan oğlan napacak kimle zıplayacak

selamlar,
bugün eşim evde olunca kuzulara baktı biraz fazla uyudum kafam kazan gibi...
güzelce kahvaltımız yaptık kerem daha iyi pişiğinede krem sürüyorum hafiflemiş... kaanda babasında grip alma eğiliminde ama akşam soğukalgınlığı ilacı ve ateş düşürücü verdim hafif aterşliydi bugün iyi oda...
bugün bizde alışverişe çıkcağız.. hem kuzulara hem bana ciciler alacağız bakalım evim içinde bir kaç şeye bakacağım tabi kuzuların fırsat verdiği sürece pek hoşlanmıyorlar mağazaları dolaşmayı...

yasmin geçmiş olsun sanada migren zordur.. kardeşinede geçmiş olsun diyim bari olan olmuş aslında ben hamile kalamadığım zamanlardan beri hiç hoşlanmam bu kazara oldu lafından ne den kaza canım istemiyorsan dikkat edersin olur biter..aman neyse fazla açılmayım ALLAH YARDIMCILARI OLSUN...
maytabım senin kocişede geçmiş olsun sanada ..:))
günaydınn..
kızım hasta..kaçgündür geceleri ateşleniyo..moralim sıfırr...
gülizim seninm yavru kuşada geçmiş olsun keremde hep gece artıyordu ateşi ama geçti şükür..
sedacım seni üzmüşler .. aslında senin yumuşaklığından bencede böylelerine taviz vermemek gerekiyor iyice tepeye çıkarlar.. ne demek bakmam orda çalışıyorsan yapacaksın..zaten az çok senide onuda biliyorlardır çok kafana takma bundan sonra bömyle bişey yaşatmasına izin verme...
günaydın kızlar..
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun diyorum..
benim kuzuda iki gündür yine uyumuyor ve ben kafamı koyacak yer arıyorum..çok uykusuzum çookkk(
hilalim arada kuzuların tutuyor damarı uyumamak için geçicidir canım merak etem...
günaydin millet.............

çileko sanada günaydın..
safiş ne güzel kızınla aynı gün kutlamak doğumgününü kimse unutmaz aslında.. ama ilerleyen yıllarda gerçekten iyice atılabilir pabucun dama...:)))

tşkler sapişimmm.. valla bu cuma işi eğer eylül iyileşmezse biz katılamayabiliriz..eşim hasta hasta gidilmez dedi..bakalım inş iyileşir...

nazlıcım çok tşkler canımcımmm..

saol topraaaam,evde üc kisiyiz ama hergün kirleniyor..gicik oluyorum vallaa benmi pisim anlamadim.

nazlimo selam sanada...

ev büyükse işi hiç bitmez e bide sıpa warsa seyreyle gümbürtüyü.farklı değil hele evdeysen hergün yapsan yapılıyor kolay gelsinn

aman nebilim polisimyaa,ya ben bu isi bilmiyorum yada alah kerim iste.halbuki deniz elinde bisiyla hayatta dolasmaz bisküvi filan gezerek yemez yani döküntü olmazda,ama pisleniyor iste.

neysem gidim azcik ev süpirim deniz tv izlerken.saol canim.

selam kızlar biliyorum bu aralar çok boşluyorum ama aklım hep burda....son günlerde canım biraz sıkkın biliyorsunuz 1yıldan biraz fazladır çalışmıyordum kızıma bakıyordum iyi bi iş olmadığı sürecede düşünmüyordum çalışmayı..bi kaç gündür bi gelişme var olacakmıda bilmiyorum daha ama sevinemiyorum bile kızımdan ayrılacak olmanın üzüntüsü herşeyi unutturuyor bana...offf çok sıkkınım kaçırılacakta iş değil benim için...anlıyacağınız öyle işte beni bitek siz anlarsınız zaten...dün üzülüyorum diye eşimlede atıştık çok takıyormuşum alışırmışım oda hergün bırakıp gidiyormuş v.s. takmamak eldemi dedim..ayrıca alışılıyo biliyorum nihayetinde ilkdefa çalışmıyorum dedim ama arkamdan o boynu bükük bakışları hala gözümde..her sabah yüreğimi kanata kanata ayrılıyordum hele şimdi ne olur bilmem hem büyüdü hem bağlandık dahada ve beni yanında görmeyede alıştı dedim..bide kendini benle bir tutma dedim anne başka baba başka doğa bile bunu ayırt edmiş daha sen anlayıp ayırt edemiyorsun dedim....neyse öle işte..çok üzgünüm yani..

evet nazlıcım çok güzel oluyor,anne-kız kutluyoruz
çilkim hoşgeldin tatlım
gülizim tabi hasta hasta olmaz,yazık kuzucuk daha kötü olur bir de,diğer çocuklara da bulaşma ihtimali doğar hem.inşallah iyileşir de görüşebilirz.biliyorsun sırf senin için aydında yapalım yine buluşmayı dedim ama gelemezsenizde yapacak bir şey yok tabi,hastalık bu

sercan bende sen gibi çok büyütmüştüm çocuk depresyona girer ay bensiz napar falan diye ama dönüp bakınca gülüyom halime onlar kocaman oldular biz ne kadar kabul edemesekde sıkma canını herşeyi zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…