- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.561
ben hiç alışmadım sercanımm...ama ne yapacan...her kızımdan ayrılışımda kötü oluyorumm onun tarafından bakınca hele dahada dertleniyom ama sonuçta onun için geleceğimiz için çalışıyomm..kendimi böyle teselli ediyommm..biz çalışan annelerin kaderi işte..allah kolaylık versin canım.inş tez zamnda alışırsınız...selam kızlar biliyorum bu aralar çok boşluyorum ama aklım hep burda....son günlerde canım biraz sıkkın biliyorsunuz 1yıldan biraz fazladır çalışmıyordum kızıma bakıyordum iyi bi iş olmadığı sürecede düşünmüyordum çalışmayı..bi kaç gündür bi gelişme var olacakmıda bilmiyorum daha ama sevinemiyorum bile kızımdan ayrılacak olmanın üzüntüsü herşeyi unutturuyor bana...offf çok sıkkınım kaçırılacakta iş değil benim için...anlıyacağınız öyle işte beni bitek siz anlarsınız zaten...dün üzülüyorum diye eşimlede atıştık çok takıyormuşum alışırmışım oda hergün bırakıp gidiyormuş v.s. takmamak eldemi dedim..ayrıca alışılıyo biliyorum nihayetinde ilkdefa çalışmıyorum dedim ama arkamdan o boynu bükük bakışları hala gözümde..her sabah yüreğimi kanata kanata ayrılıyordum hele şimdi ne olur bilmem hem büyüdü hem bağlandık dahada ve beni yanında görmeyede alıştı dedim..bide kendini benle bir tutma dedim anne başka baba başka doğa bile bunu ayırt edmiş daha sen anlayıp ayırt edemiyorsun dedim....neyse öle işte..çok üzgünüm yani..
evet nazlıcım çok güzel oluyor,anne-kız kutluyoruz
çilkim hoşgeldin tatlım
gülizim tabi hasta hasta olmaz,yazık kuzucuk daha kötü olur bir de,diğer çocuklara da bulaşma ihtimali doğar hem.inşallah iyileşir de görüşebilirz.biliyorsun sırf senin için aydında yapalım yine buluşmayı dedim ama gelemezsenizde yapacak bir şey yok tabi,hastalık bu
Kızlar konuştum sabahki olayı biliyorsunuz üst kademnin altındaki değilde insan kaynaklarıyla konuştum ama bu konunu diğer kişiye aktarılması gerektiğini üst kademedeki olmayınca onun yetkili olduğunu söledi o kişide biraz sert mizaçlı ve olayları pat die söylüyor şimdi ben bu kızın yüzüne gülüp arkasından şikayet etmişm gibi olucak pofff inşallah sert bir tavırla seda telefonları almadığını söylüyor gibi talihsiz bir açıklama yapmazz çok utanırımmm
lülülülülülü dagildinizmi leyn...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?