2008 Kasım Anneleri

sercancım ilk önce işin hayırlı olsun diim.emin ol ki hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz bundan dolayı çok üzüldüm eşimle evden çıkarken karşılıklı gözlerimizin b,ile dolduğu oldu çünkü öyle bir sarılışı var ki gitme diye insanın içi parçalanıyor ama yapacak birşey yok malesefki bu konuda şanslı değiliz bir kısmımız herşey onların daha iyi koşullarda olması için hiçbir sevgi parayla değiştirilemez tabii ki ama malesefki iyi şartlar için bu kağıt parçasına bağlı herşey

ben hiç alışmadım sercanımm...ama ne yapacan...her kızımdan ayrılışımda kötü oluyorumm onun tarafından bakınca hele dahada dertleniyom ama sonuçta onun için geleceğimiz için çalışıyomm..kendimi böyle teselli ediyommm..biz çalışan annelerin kaderi işte..allah kolaylık versin canım.inş tez zamnda alışırsınız...

sorma sapişimm..bende çok istiyom biliyosun gelmeyii..sizleri görmeyii ama dediğin gibi hastalık işte...inş iyileşir kuzummm..

Son düzenleme:
noruyonuz bakem

ay planlarım alt ust olmasın dıye nefessız calıstım resmen
valla ısteyınce bır haftalık ısı yapıyorum hee
neyse yemek bıle yemedım tum ıslerımı bıtırdım sayılır
kocısı beklıyorum yemegımızı bırlıkte yerız dedık
kuzumu da alıp gelecek yanıma
benı de alıp goturecek

bende sendenim lorem işleri bitirip hemen kuzuma gidesim var..ama ben daha toparlayamadımm.. 1 gün işe gelmedimmm hepsi birikmişş...aksilikkk..

Kızlar konuştum sabahki olayı biliyorsunuz üst kademnin altındaki değilde insan kaynaklarıyla konuştum ama bu konunu diğer kişiye aktarılması gerektiğini üst kademedeki olmayınca onun yetkili olduğunu söledi o kişide biraz sert mizaçlı ve olayları pat die söylüyor şimdi ben bu kızın yüzüne gülüp arkasından şikayet etmişm gibi olucak pofff inşallah sert bir tavırla seda telefonları almadığını söylüyor gibi talihsiz bir açıklama yapmazz çok utanırımmm

salıver gitsinnn derlerse bile haketmiş boşver hala karşı tarafı düşünüyon benide hasta ediyon burdaalsanaalsanasmile

Off yaaaa tamam öle de kız şok olucak şimdi neden gelip bana sölemedin diyebilir söylemem gerekmezki bunlar yanlış olan şeyler ama şimdi surat beş karış vs birsürü şey olucak yaa amannnnnnnn onlar söylemeden ben söylesem mi acaba konuştum die

senin burcun ne seda balıkmısın sen ?yaw boşver napıcan ölede bölede asıyosa suratını bırak gerçekten bişey olsunda assın salıveeer kimisi bölesini sever.senin suçun yok rahat ol biraz

oyyyy gidemedim bii...müdür gittiği yerden gelemediii..bekliyom yokkkk...
şimdi darılgenle konuştum..2 bebeğine hamileydi ya..bebeği erkekmiş..bebişini allahım sağ salim versin kucağınma canım arkadaşımın...hepinize çok selamı varrrr...

huuuuu huuuu nerdesiniz bacılarrr..gelinde 2 beşlik bozalımm..:))
aman sedacımmm polipe haklı..boşver asarsa assın yüzünü..sen hatalı değilsinnnn...

hadi birazdan gideceğiz kafaları dağıtsaydık ne sıkıcı bi gün oldu muhabbetde edemedik neyse bakalım seda ve güliz bacı öptüm

Off bu hafta güzel geçsin dedim ama işte yine suyu çıktı yani keyifsiz bir haftaydı neyse bitimine son 1,5 gün kaldı şimdiden planlara başlıyayım koskoca 4 günüm var oğluşum için aktivite ve doğum günü hazırlıkları var bunun için eminönünü dolu dolu gezmek istiyorum ufaktan alışverişe gideim ihtiyaçtan değil ama işte psikoljik olarak rahatlatıyor ya bu yüzden birde belki saçlarımda değişiklik yapabilirim nebiliim son ana kadar herşeyde değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…