2008 Kasım Anneleri

sedacım canın çok sıkkın sanırım.inşallah herşey yoluna girer.

öfff benimde midem çok kötü.bulanıyo sürekli.bütün gün evdeydim canımda sıkıldı sıkıntıdan oluyo galiba..

valla saphişim sıkıntıdandır inşallah.başka bişey olamaz diye düşünüyorum.yani inşallah malum şeyden değildir.daha adetime bi hafta falan var zaten.

Merhaba kızlar.Az önce diğer topikde girdiğim polemiklerden dolayı artık kk ya girmiyorum.Herkese paylaşım için teşekkürler.MSN de görüşmek isteyen olursa nikimin sonuna hotmail i ekleyebilir.Ordan devam edebiliriz.Herkese sonsuz teşekkürler...

anaa yarın misafirim var bi meze türü salata tarifi aliim diye girdim neler olduğunuda anlamadım
yasmincim canım sensiz olurmu canım yaa lütfen yapma
biz burda bi aile olduk her ailede çatışmalar olur olabilir sonra tekrar tatlıya bağlanır canlarım lütfen yapmayın dost var düşman var milleti güldürmeyelim kendimize...

ya kabul etmıyorum boyle bır kararı yasmınım
cocuk degılız kı kustum oynamıyorum dıyelım
ne olursa olsun burada bırcok paylasımımız oldu
karsılıklı kırılmıs olabılırsınız ama dıger arkadaslarınızın kabahatı nee
bızde mı kolay gozden cıkıyoruz yanı
ıkınızınde uyuyup sakınlestıkten sonra daha mantıklı dusunup karar verecegınızı umıtedıyorum

velev kı artık tamırı mumkun olmayan kırgınlıngınız oldu dıyelım
pekı bu kadar paylasımın hıc mı hatrı yok yanı
dıger arkadaslarınızı da mı bırakıp gıdeceksınız
hadı beklıyorum hem de ısrarla

bu arada herkese gunaydın
sabah sabah sok oldum yaww
nazara geldık anlasılan

efenm dun erken cıktık kuzum ve kocısle
yemegımızı yedık ve doktora gıttık
bogazım ıcın bır ılac verdı o kadar ve ıstırahat et dedı
sıcak hatta ılık sıvı tuketımıne devam
bıldıgımız aynı seyler
sonra kuzumun doktorunu gorduk
kuzumu sevdı oynastı sekerı verdı
hocam asısını yapalım mı dedım
hayır dedı korkusunu yenı yenıyor zaten aceleye gerek yok
yılbasına kadar yolumuz var dedı
tamam dedım yuruyus yaparak geldık evımıze
yorulmusum valla

günaydın kızlar
dünn akşam gerçekten çok üzüldüm olanlara
türkiyenin 4 bi yanından ortak bi değer uğruna sıkıntılarımızı sevinçlerimizi özelimizi herşeyimizi paylaşmak için burdayız
bütün çocuklarımızı kendi bebelerimiz gibi sevdik
aile olduk artık burda
en yakın dostuma anlatamadığım şeyleri burda siizinle paylaştım
her ailede böyle sıkıntılar yaşanır
net ortamında da bazı şeyler yüz yüze olmadığından yanlış anlaşılabiliyo
ama tekrar söylüyorum yasmincim seni burda görmek istiyorum sensiz olmaz bunu üstüne basa basa belirtiyorum canım

dün akşam eniştesi eşimin zincirini alıp gelmiş (şu malum burnunu mağza camına gömmüştüya)eşimde sordu kız sordumu beni diye bende dedim neden sorucakmış kız seni kızdım acuk
ağladı kız yaa dedi
nediyosun sen be dedim neden ağlıyo kız senin için
sinirimden deliye dönecekken bi cevap verdi gülmekten altıma edicektim az daha
napsın kızcağız durup dururken cama sinek gibi yapışınca biri sinirleri boşaldı demekki
ay o hali geldi gözümün önüne de bütün sinirim geçti :)))
sabah pansuman yapıyodum yarasna az daha bayılacaktım gene:)
noluyo len bana metanetliyimdir ben halbukimsi

ahretimmm bu ne allah aşkına..şok oldummm..buralar sensiz olurmuu..
burada bi çok şeyimizi paylaşıyoruz..acımızı, tatlımızı..
mutlaka anlaşamadığımız noktalar olacaktır.mutlaka fikirler çatışacaktır..ama bunun için bırakıp gitmek olurmu..birbirimizi yüz yüze görmediğimiz için bazen yazılanlar şakada olsa ağır gelebiliyor..
uzun lafın kısası sensiz ben buraları düşünemiyorum..senin güzel yorumların olmadan olurmu..
artı birbirinize kırılmış olabilirsiniz..ama bizim suçumuz ne...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlar,
ne olmuş buralarda yaa.. anam böyle önemsiz şeyler için birbirimizi kırmaya değmez ya..
yasmin kısss nerdesin gel sensiz olurmu buraları.. valla hepiniz birsiniz gözümde biri eksilince olmuyor haaa...

maytabım misafirin gelmiş artı bugünde misafirin varmış ikisi bir arada zor kolay gelsin canım...
gülizim lorem sizlerede günaydın..
bizde dün çıktık alışverişe lcw ye gittik kuzulara ciciler aldık üst katta kendimede baktım bişeyler güzel bir ikiş parça bulunca hemen aldım ama benimkiler mağazanın altını üstüne getiridiler Allahtan bişeye zarar vermediler ama giysilerin içine gömüldüler resmen.....:))) kocişde baya bir zararla ayrıldı mağazadan...:)) aman ne yapım her zaman olmuyor ya..
kuzuların cicilerini kahvaltıdan sonra eklerim yavrulara aldıklarımıza...

Son düzenleme:
kız nazlı allah iyiliğini versin misafir derken topiğimizde var dedim:))
artı öğleden sonrada evimde:)
ben inanıyorum yasmin bizi bırakmazzz
kim b,ze her sabah günaydın tont,şler diicek (

Günaydın Kızlarrrr

Anladığım kadarıyla polemik hala devam etmekte gereksiz olduğu kanısındayım
Yasmincim daha önce ki yazılarımda da belirttiğim gibi alınganlık yaptığını tekrar ediyorum ve lavişinde dediği gibi sert çıkışların oldu belkide yazışarak anlaştığımız için öyle algıladık önemli değil lavişe bu düşünce saçma gelebilir herkes herşeyi beğenmek katılmak durumunda değil ki lavişinde bu fikri kendince saçma bulma olasılığına karşı topiğe ve herkesin olumlu düşüncesine karşı geleceğini sanmıyorum sadece normal olarak ve özgürce ifade etmiş ve saçma kelimesinden alındığından dolayıda senden özür dilemiş ama malesefki senin alınganlığının hala devam ettiğini görüyorum ve bu konuya tarafsızca yorum yapıyorum
Şimdi lütfen böyle gidiyorum bir daha girmeyeceğim gibi yorumlar yazma lavişide senide çok seviyorum herşeyi bırakın birçok paylaşımımız oldu bunları hiçe sayarak gitmek bana inanılmaz ters geliyor biliyorsun ki diğer arkadaşlarda bu şekilde yaptı bana göre bu bir saygısıszlık önemsememişlik hiçe saymışlık tabii ki herkes her istediğini yapmakta özgür ama bir kişi uğruna onca şeyi bir kalemde silmek benim kişiliğime ters seninde bu karakterde olmadığını düşünüp lavişimlede kısa zamanda aranızı düzeltip paylaşımlarına devam edeceğini düşünüyorum.....

nazlım güle güle kullanın cicilerinizi
maytabımm metanetlisindir belkim ama iş kociş olunca yumuşuyonsun demekki :):):)

Son düzenleme:
hehehe kız maytap sabah sabah daha kahvaltı etmeden anca öle okudum..:)) iyi en azından o konuda rahatsın yinede öğlenki misafirin için kolay gelsin.. güzel mamalar hazırlamışındır afiyet olsun şimdiden...
sedoş ve polip hoşgeldiniz kızlar sedacım sağol canım cicilerimizin resmini koyayım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…