2008 Kasım Anneleri

kızlar bence mevzuyu cok uzatmayalım
uzerıne gıtmeyelım kı net ve katı sonuclar cıkmasın
sonucta oyle veya boyle bır kırgınlık sozkonusu
kırgınlık saman alevı degıl kı hemen bıtsın
ortalık durulup taraflar sakınlesınce hersey daha farklı olacaktır

ben sahsen yasmınımın gıtmesıne katılmıyorum
her sabah yıne espırılı dılıyle bıze tontıslerım dıyecek
ben oyle umıt edıyorum

günaydın kızlarr
anlaşılan yasmin kendi yaptığı sert çıkışları benim üzerime yıkarak gitmiş ve tekrar söylüyorum kızlar ben ters bişey konuşmadım ''saçma''kelimesi yanlış seçilmiş bi cümleydi ve özür de diledim,amma yasmin anlamamış sanırım ...
sedanın da dediği gibi herkes herşeyi kabul etmke zorunda değil bu sayfa yasmininde tekelinde değil zaten ben zaten iptal edelim demedim yasmne takıldım senden çıktı demi diye ama o alınganlık yapmak istiyor anlaşılann...
ve haksız bi inatla çekilişin gidişatını bozuyor bana göreee..
giden gelen herkes burda yazmak da özgür yasminin de kendi tercihi her iki topicte belirtmiş zaten gideceğini herkes ne yapacağına kendi karar verir saygı duyuyorum bu konuda da artık konuşmak istemiyorummmm

Son düzenleme:
Bende konuyu burda kapıyorum herkes gitmekte yada gitmemekte özgür ama bu konuyla alınganlık yapıp herşeyi silmek bence yanlış ama yasmincim sen bilirsin bu da senin özgür iraden tabii ki gönlümüz kimsenin kırılmaması bu güzel paylaşım alanını terketmemesi bende sanırım şuanda alıngan bir dönemindesin deyip döneceğini ümit ediyorum

inşallah bir gün bende senin gibi düşünebilirim muhakkaki üzülücem ama yine alışıcam elbeeet...

evet canım hatırlıyorum işe başladığın günleri dediğin gibi en çok onun geleceği için çalışıyoruz zaten ...başka şansımız yok başta zengin koca bulacaktık :))))))))))))

günaydın kızlar..
günaydın diyorum ama benden başka kimse yok gibi görünüyor..
yasminimle lavinya kırılmışlar..şimdi sizin bu yaptığınıza ne denir..
yasminim dünürüm bak laviş saçma kelimesinin yanlış bir seçim olduğunu ve özür dilediğinide dile getirmiş..konuyu uzatmayın ve lütfen kırgınlığa son verin..bizlere yakışmaz..

Son düzenleme:
kızlar bencede uzatmayalım yasminde siniri geçince gelir inş...
sercanım işe başlama durumu varmış hayırlısı olsun..evet ilk etapta zor olacak senin için ama bir şekilde alışılıyordur..çalışmak için kuzusunu ilk bırakan anne sen olmayacaksın sonuçta..
ayrıca doğum günümüzü kutladığın için teşekkürler tatlım sırada sizinkiler var çoğunuzunki daha eğlenceli geçecek bizde sizlerinkini bekliyoruz..

nazlı değil hilalim lavinya..:)))
günaydınnn sanada :)

benden önce düzettmişsinn..:))
neyse arkadaşlar arada böyle kırgınlıklar olabilir eminim arkadaşlar kendi aralarında anlaşıpp.sonucu tatlıya bağlayacaklardır..

sağol canım evet ilk ve son olmayacağım..lavişle yasminime üzüldüm sinirleri geçsin kopamaz yasminim burdan bağımlılık yapıyruz imkansız...hoş ben konuyuda bilmiyorum ama büyütülmemesindende yanayım.

evet bizimkide yaklaşıyor doğum günü bide bayrama denk geliyo o kötü olacak işte.. allah hepsine sağlılklı uzun ömür versin ...sanki daha dün doğurduk gibi zaman çabuk geçiyor

hadi konuyu değiştirelim size bir soru..
kuzularının saçını sıfıra yada üçe vurduran oldumu.. ben hiç kestirmedim eşim kendi makinesiyle düzeltti hep ama diyorki 3 numara yapayım daha gür çıksın.. bende istemiyorum bu halleri iyi geliyor eşimde seyrek diyor... daha sonra illaki gürleşir heralde dimi her bebeğin kafasıda sıfıra vurulmuyordur...:))

nazlıcım eşimde yağmurun saçını kestrime taraftarı da bende senin gibi kıyamayanlardanım kızıma aslında erkeklerde o kadar abest durmaz gibi geliyor bana hatta kaan ve kerem daha cool olurlar bence:))
bence de kestir biraz gürleşsin saçları yağmurun da çok seyrek aslında bende mi kestirsem ya çünkü çok biçimsiz uzuyor kuzumun saçları....

bizimde bayramın 2. günü sercanım doğumgünümüz..ben sevindim bayrama gelmesine..tüm aile birlikte kutlayabileceğiz..geçensene küçük ablam gelememişti..

ben geçen yaz sıfıra vurdurdum nazlıcım eylülün saçını..ama şimdi kesinlikle yaptıramam.çünkü eylül çok seviyo artık öyle saçı başı,süsü...animallah çocuk şoka girer...:))

selam kızlarr
amanın bir yoğunluk var bende
giremiyorum kaç gündür
nasılsınız eyiisinizdir umarımm
bu dargınlık konusunda yorum yapmıycam..
gelelim soruya
bende buğranın saçları biraz seyrek gibi düşünüyorum ama
onu berbere götürmek ne mümkün
babası kesiyo makasla evde
zaten ses çıkaran aletleren hala ödü patlıyor
birde berberde saçına o traş makinesini sürüldüğünü düşünemiyorum

derinimmm hoşgeldinn cnm bnm buğranın saçları seyrekmi kız allah canını almaya emi gür çocuğun saçları ardanın ki buğraya göre daha seyrek mesala allahtanki bebrber olayına alıştık artık kendi çıkıyor koltuğa kıt kıt diyor
ben öğle molasına çıkıyorum geljem öpüldünüzz

ben geldım

ben kuzumun sacını 2 kez sıfıra defalarca da 3 numaraya kestırdım
daha dogrusu babası kestırdı
hıc korkmadı
sorun olmuyor ılk zamanlar kayyuuu dıye sevıyordu kendını aynada
sonraları cabuk uzuyor zaten

derincim benimkilerde korkuyorlar hep makasla kesti eşimde son sefer makineyle yanları düzeltti ben tuttum kuzuyu..ikiside ağladılar zor durdular yani dediğin gibi hele tümünü kesinlikle yaptırmazlar gibi geliyor..
lorem maşallah kuzuna...
bu arada sedaya katılıyorum resimlerde gür gözüküyor buğrişin saçı...
sedoş afiyet olsun...

Son düzenleme:
nazlımelek bu ısı cocugun cok sevdıgı hareketlerını taklıt ettıgı bır kısı yapmalı
esım once babamın saclarını kestı kuzunun gozu onunde
hatta kuzuya tutturdu makıneyı
sonra makıneyı elıne alıp kendı kafasına tuttu kapalıyken falan
ayna karsısında babası severek oynayarak kestı ıste
uzun ve dagınıklık olusturan bır ıs
hos benım kuzu kuafore de gıdınce uslu uslu bebek koltuguna oturup kendını ızlıyor
ama cocuklar acısından ıyı oluyor
yazın bız rahat etmıstık canım

hoşbulduk sedacan
valla kızlar ne biliyim biraz seyrekçe gibi saçları
bazı kişilerde öyle söylüyor
ama sıfıra dediğim gibi vurduramam,
çok korkar ,her çocuk farklı sonuçta
biz makasla bile türlü numaralarla zor kesiyoruz
her yer kıl oluyo
benimki hala doktorda ağlar
bişey olmayacağını biliyor ama kıyameti koparıyor
doktor bile bıktı
gitmeyelim diye her telefonumu açar
ilaç ismi verir)) yeterki gelmeyin der gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…