- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.601
sercan bende sen gibi çok büyütmüştüm çocuk depresyona girer ay bensiz napar falan diye ama dönüp bakınca gülüyom halime onlar kocaman oldular biz ne kadar kabul edemesekde sıkma canını herşeyi zamana bırak
sercancım ilk önce işin hayırlı olsun diim.emin ol ki hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz bundan dolayı çok üzüldüm eşimle evden çıkarken karşılıklı gözlerimizin b,ile dolduğu oldu çünkü öyle bir sarılışı var ki gitme diye insanın içi parçalanıyor ama yapacak birşey yok malesefki bu konuda şanslı değiliz bir kısmımız herşey onların daha iyi koşullarda olması için hiçbir sevgi parayla değiştirilemez tabii ki ama malesefki iyi şartlar için bu kağıt parçasına bağlı herşey
ben hiç alışmadım sercanımm...ama ne yapacan...her kızımdan ayrılışımda kötü oluyorumm onun tarafından bakınca hele dahada dertleniyom ama sonuçta onun için geleceğimiz için çalışıyomm..kendimi böyle teselli ediyommm..biz çalışan annelerin kaderi işte..allah kolaylık versin canım.inş tez zamnda alışırsınız...
canım bencede alışılmıyor bende 9. ayına kadar çalışmıştım her gün aynıydı..alışmak değilde kabullenmek oluyo zamanla...bazen düşünüyorum annelerimizde bu konularda şanslıymış..kadının en önemli vazifesi anneliğidir demişler oturtmuşlar...ama onlara sorsan keşke çalışsaydım diyorlar doğru hangisi bilmem ama iyi bir gelecek sağlamak için mecburuz işte...
günaydın kızlar.....öncelikle beni teselli etmeye çalışan tüm arkadaşlarım sağolun biliyorum en iyi beni siz anlıyorsunu...bu arada iş henüz belli olmadı ama yakında belli olur sanırım...eğer bu iş olmazsa bi başkası illaki olacak ok yaydan çıktı zaten...iş hastanede döner sermaye bölünde idi eğer olmazsa başka bölüme bakacaklar...neyse hayırlısı artık ne diyim...
umarım herkes iyidir bu arada ben bazı ufaklıkların doğum günlereini kaçırdım ...kaçırmış olduğum tüm bebişlerin doğum günlerini kutluyorum
nazlı değil hilalim lavinya..:)))günaydın kızlar..
günaydın diyorum ama benden başka kimse yok gibi görünüyor..
yasminimle nazlıcığım kırılmışlar..şimdi sizin bu yaptığınıza ne denir..
yasminim dünürüm bak nazlı saçma kelimesinin yanlış bir seçim olduğunu ve özür dilediğinide dile getirmiş..konuyu uzatmayın ve lütfen kırgınlığa son verin..bizlere yakışmaz..
kızlar bencede uzatmayalım yasminde siniri geçince gelir inş...
sercanım işe başlama durumu varmış hayırlısı olsun..evet ilk etapta zor olacak senin için ama bir şekilde alışılıyordur..çalışmak için kuzusunu ilk bırakan anne sen olmayacaksın sonuçta..
ayrıca doğum günümüzü kutladığın için teşekkürler tatlım sırada sizinkiler var çoğunuzunki daha eğlenceli geçecek bizde sizlerinkini bekliyoruz..
sağol canım evet ilk ve son olmayacağım..lavişle yasminime üzüldüm sinirleri geçsin kopamaz yasminim burdan bağımlılık yapıyruz imkansız...hoş ben konuyuda bilmiyorum ama büyütülmemesindende yanayım.
evet bizimkide yaklaşıyor doğum günü bide bayrama denk geliyo o kötü olacak işte.. allah hepsine sağlılklı uzun ömür versin ...sanki daha dün doğurduk gibi zaman çabuk geçiyor
hadi konuyu değiştirelim size bir soru..
kuzularının saçını sıfıra yada üçe vurduran oldumu.. ben hiç kestirmedim eşim kendi makinesiyle düzeltti hep ama diyorki 3 numara yapayım daha gür çıksın.. bende istemiyorum bu halleri iyi geliyor eşimde seyrek diyor... daha sonra illaki gürleşir heralde dimi her bebeğin kafasıda sıfıra vurulmuyordur...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?