2008 Kasım Anneleri

turtacım benimkine şimdi baktım 7cm görünüyo.canım niye üzülüyosun normal olsun sezeryan olsun önemli olan sen de bebeğinde sağlıkla kurtul sonuçta sağlığınız daha önemli ikinizin de.bende sezeryan olucam ama sağlık problemim yüzünden yoksa epidural normal düşünüyodum bende.boşver üzülme herşeyde bir hayır vardır

kızlar bende gece uykularıma yaklaşık 3 hafta önce veda ettim her yarım saatte bir nerdeyse ağlayarak uyanıp binbir ofla pufla hatta aaahhhla dönüyorum berbat ağrılar bunlar ama işin ilginci hiç wc ye gitmiyorum gece biliyomusunuz.ben saat 9dan sora falan hiçbişey içmiyorum ve gece yatmadan mutlaka wc ye giriyorum oyüzden gece okonuda rahatım.sizde yatmadan bikaç saat önce bişeyler içmeyi bırakın zaten yatana kadar 30 kere gidip boşaltırsınız idrar kesenizi gece rahat edersiniz

Atacım, Allaha şükür sağlık problemimiz yok. Bizim kızımız babaya çekmiş... Babasının da kafası büyük, boyu uzun. Ben açıkçası sezeryan sonrası ağrılardan çok korkuyorum.. Bir de biliyosunuz doktorlar hep sezeryana yönlendirmeye çalışır. Acaba benim doktorum da öyle mi yapmaya çalışıyor. emin olmak istiyorum...

Elmalıcım canım üzülme hayırlısı böyleymiş.
Bende doktorumu sezaryana yönlendirdim :)

Walla bizim kızda haftasından en az 2 hafta önde ama doktor hiç böyle birşey söylemedi şimdiye kadar.
Kafasının çapı kaç tam bilmiyorum da bu hafta gittiğimde 33 küsür hafta olması gerekirken 34 küsür hafta çıktı tüm ölçümleri.(Maşallah) 33 küsürken bile Sat a göre 2 hafta öndeydi düşün yani.

Ya şimdi doktorlar helede özelse,bi şekilde yönlendiriyor.Ama riske de atamazsın bu sözlerden sonra bebeğini.

Hayırlısı olsun canım,üzme kendini.Bugün arkadaşıma sordum 3 günde ayağa kalkıp,15 günde tamamen kendine gelmiş o.
İnşallah bizler daha çabul iyileşiriz.

Hoşgeldin xzeyna bundan sonra bekliyoruz seninde deneyim ve tecrübelerini..

11 Şubat Benim Sat canım.İlk doğum tarihi 19 kasımdı.Sonra 17,15,11,6,2, derken en son 3 kasım oldu DDD Bu seferde yukarıya doğru mu çıkacak günler acaba :)))

İlk haftası olacak sezaryan ama tam gün vermedi.Ya 2 hafta sonra vercek günümüzü.Ya da ondan da sonra bir daha çağırcak bakcak ona göre vercek.

Beklemekden yana doktor.Hani ne de olsa Sat tarihinden öndeyim diye rahat.Ama görümcem ebe hemşire ve 2 kere doğum yaptı.Onun demesine göre ultrason baz alınırmış doğumda.Benim doktor zaten herkesi son ana kadar bekletiyor.Bebek ne kadar kalsa içerde iyidir düşüncesiyle.
Bakalım ayın 13 ünde gitcem.O gün Artık çalışmayı da bırakcam ya 37. hafta raporumu alcam.

Annenlere de çok selam söyle canım.Tabi iyi geçecek bizler varız yanında :)
Tadını çıkar.Zaten sonra eşin hep seninle olacak.Bakarsın aynı gün olur cidden doğumumuz :) Ne güzel olur.Hayırlısı artık.

Geçmiş olsun canım.Aaaa 3ümüz aynı gün doğurcaz galiba DD

Turtacım üzülme canım sağsalim kucagımıza alalımda
hayırlısıyla ...Nası olsa bi sekilde cıkcaklar :))
Bu arada simdi biz 7.aydamıyız walla ben bişi anlamadım ..
Ben 8 bitcek nerdeyse diom ama yanlıs biliorum heralde :)

Eğer 3 kasım olursa Şafak 35 oluyo :)))

Evet canım artık gün saycam inşallah.

Bugün eşimle temizlik yaptık,bi ara eğilmem gerekti karnım azcık zorlandı.Kendi kendime napıyosun Dark, az daha böle yaparsan erkenden doğurcaksın dedim DD

Selam şekerlerrrrrrrrr!!Nasıl annneler ve bebekleri bakıyım...?biz çok iyiyiz oğluşumla çok şükür...

32 haftalık raporumu alıp iznime ayrıldım ben kızlar..bayramın 1. günü memlekete gidiyorum..eşim beni bırakıp dönecek ben 1 hafta filan kalıcam..çok güzel olacakkkhihoyyythihoyyyt

Sorma darkçım biz de bugün temizlik yaptık eşimle güya ama oruç olunca eşime de zor geldi..salı günü gidiyorsun nasılsa bırak böyle kalsın diye söylendi durdu..ama kurtulamadı elimden:jeyyar::jeyyar:..eğilip doğrulma işine gelince ben çok kasmıyorum kendimi eğilmiycem diye ama yine de zor oluyor tabii nefes nefese kalıyorum iş yaparken..

Çitoscum iznin hayırlı olsun.Ohh ne güzel temişzlik yapmışsın.İnsanın içi açılıyor değil mi:))
Ben de bayramın 1. yada 2. günü arkdaşlara gitcem.Orda kalırız bir gün.
Bir gün birgündür :))) Tüm bayram evde kalmaktan iyidir.Burda kimsede kalmadı gelen de olmaz pek,gideceğimiz kimse de kalmadı.Sıkılcaz artık.

Ailene selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…