- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.961
merhaba arkadaşlar ben sitenizle yeni tanıştım (biraz geç oldu ama) ben de nasipse kasım sonu annesi olacağım bakalım çok heyecanlıyız.
bundan sonra sizlerle daha sık görüşürüz inş
sevgilerle
maşallah darkcığım ne güzel kızın büyümüş benim yaramazda büyüdü sanırım çünkü artık kıpırtıları daha bir çalkantılı geçiyor o küçük topukları elimin arasından kayıp duruyor
bu arada darkcım senin son adet 13 şubat'mıydı doğumun 19 kasım gözüktüğüne göre seninle aynıyız ve dr.um bana 5 kasıma gün verdi sezeryan olacak diye belkide aynı gün doğururuz ne dersin:))
bu arada ben annemlerdeyim biliyorsun eşim memleketinde ve ben kendimi iyi hissediyorum korktuğum gibi olmadı günlerim güzel geçiyor maşallah umarım tatil sonuna kadar da böyle geçer
Geçmiş olsun canım.Aaaa 3ümüz aynı gün doğurcaz galibaselam kızlar günaydın.
darkcım ve beklemekcimbende 19 kasım son günüğm bende 5 kasım diye düşündüm doğumu ...:CüvCüv:hayırlısı tabi öncegelmeye karar vermezse yaramazım.bizde bu son haftadır oğlumla köşe kapmaca oynuyoruz.yakaladım seni diyorum dönerken hooop çekiyo artık ayağımı dizimi anlaşılmıyo.minik kelebeğim benim.
benim bugün boğazlşarım biraz kötü bide öksürük başladı ufak ufak.pek gripolmam aslında ama sinüzit var bende o bezdirir beni keşke grip olsam derim.sanırım geçen günkü fırtınadan bana kalanlar bunlar.ne diye çıktıysam evden:mymeka:.ay dünde oğluma mont bakalım dedik eşim gelince hadi dedi iyi dedim ama hava soğuk montlarımı çıkardım önünün kapanmasının mümkünatımı var önü açık giydim ayağımada çizmelerimi giyiyim acık şık olayım dedim o arabaya inip binmek (belki 20 kere inip bindik arabayı parkedip yürüyemedikde çok soğuk ve yağmurluydu.kendime bişeyler bakiim dedim üstüme aldımda pantolon bakıcaktım ama yazlık hamile pantolonları vardı mevsimlik yada kışlık çıkmamış daha oyyyyy napıcaz bayramda bilmem.bu arada ben iyice hantallaştım yerimden kalkarken yürürken hele oraya buraya çarpıp duruyorum elimi kolumu.hayırlısıyla bi doğsalardı:ecrin_bebek:bugün pazar var bakayım şööle ucuz bi gecelik bulsamda alsam artık son rötüşları yapıp bayram erteside valizleri hazırlamak lazım
Evet ya çok rahatmış.Ha bire Kasım Annelerini güncelliyordum ben yeni bişey yazılmış mı diye?
Kızlar sizde OFT yi deneyin mutlaka..
Eğer 3 kasım olursa Şafak 35 oluyo :)))
Evet canım artık gün saycam inşallah.
Bugün eşimle temizlik yaptık,bi ara eğilmem gerekti karnım azcık zorlandı.Kendi kendime napıyosun Dark, az daha böle yaparsan erkenden doğurcaksın dedimDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?