2008 Kasım Anneleri

Sıfıra vurdurursak saçları gürleşir!
Bu inanışın tıbben hiçbir geçerliliği yoktur! O yüzden boşuna çocuğunuzun saçlarını kazıtmayın, özellikle kız çocuklarının saçlarını çok kısa kesmek, onların psikolojileri için olumsuz olacaktır. Özgüvenlerini azaltabilir.

Bu bi yerden alıntı bi saç uzmanındanda duymuştum gerçek saç yani ömür boyu kullanacağı saçlar 2 yaşından sonra çıkarmış öncekiler yavru tüyü katogorisindeymiş kırıklarını almak saçın sağlıklı uzaması için gerekliymiş ama kazıtmanın gürleştirici etkisi yokmuş nazlıya duyrulur.bende oğlanı emzirirken uyku moduna girince şöle bi kırık alıyorum yoksa kestirmiyor

evt polipe ben de duymuştum bunu biryerden
açıkçası bu düşüncede olduğumdan da hiç kazıtmayı düşünmedim
tabi oğlanın huysuzluğu da var ama ..
bildiğim doğruymuş dimekkii:))
benim kuzenimin saçları beline geliyordu
hiç kesmediler bebeklik kıvırcıkları bile saçlarının ucunda lüle şeklinde duruyordu
o kadar güzeldiki anlatamam
şimdiki saçı ise inanılmaz gür
ben bunu da baz almıştım:))

gülizcim benimde bayrama ama sevinemiyorum görümcemler gelecek mersinden 2 de çocuk çok ta yaramazlar eminimki d.gününü birbirine hatacaklar daha şimdiden 21 kişi olduk nasıl sığacağız o bile meçhul bakalım nasıl geçecek...

nazlıcım saç mvzuzsuna gelince benimde kızım ın saçı okadar azki ama kestirmedim hiç ben uçalarda az az alıyorum okadar.kuaförüme sormuştum abla hiç bi işe yaramaz o hikaye demişti genetik bu kime çekmişse o olur dedi umarım eşine değil sana çekmiştir dedi hatta çok gülmüştüm.

gülizim bazı bebekler böyle işte napcan:)) seninki cadoloz da benimki de hımmm ne olabilir aklıma sıfat gelmedi huysuz keçi diyelim:))

ben traşlı kafa sevmiyom küpe falanda olsa belki karizma olur ama öbürü besleme gibi oluyor babamız da küpe taktırmayacağına göre ben hiç kazıtmayı düşünmeyeyimkaydirigubbakcemile3

şu senin yaramaz olanlarmı canım hani idil onlardan vurmayı öğrenmişti..yanlışmı hatırlıyorumm...aammannn işin zor eğer onlarsa...hadi kolay gelsin şimdiden..bizde öylebi sorun yokk..eşimin ailesi adanada onlar gelemezler zaten sade cce bizimkiler olacak:)

sercan benim eşimde kendine çekmesinden korkuyor hep:))
saçları epey azaldı inanılmaz bir hızla kelliğe doğru gidiyor
kardeşinde öyle bi sorun yok ama kuzeninin yaşı küçük olmasına rağmen tepesi açıldı
ırsi bu maalesef ve eşim amcasına çekmiş
kayınpederimin fırça gibi saçları var
benim babamında benimde saçlarım gürdür
inş.buğriş bize çeker
benim 3-4 yaşındayken popomu geçen saçlarım vardı:)))
sallaya sallaya gidermişim hep söylerler:))

ben traşlı kafa sevmiyom küpe falanda olsa belki karizma olur ama öbürü besleme gibi oluyor babamız da küpe taktırmayacağına göre ben hiç kazıtmayı düşünmeyeyimkaydirigubbakcemile3

:hooray:vereliniortak bende hiç sevmem tamamen katılıyorum her kelimesine:))

güliz boşver ya cadaloz olmak çok mülayim olmaktan eyidir.kendini ezdirmez hakkını arar boşver:))

Son düzenleme:
kel kafayı ben de sevmıyorum ama soyleyemıyorum maalesef
zıra kocam kellık yolunda ılerlıyor ve fıkrımı beyan edersem alınır
sen benı begenmıyorsun dıye

kuzunun saclarını bız tatıle gıtmeden evvel kestırdık
kazıttık yanı
tatılde cok rahat ettık kum gırdı temızleme vs derdı olmadı
sımdı uzun sayılır kıs geldı zaten kısacık kestırmek olmaz

bu arada ben kuzuya atkı bere takımı almak ıstıyorum ama
kafama gore soyle cok cıcı bır takım bulamadım
sız nelerden aldınız bana da yardımcı olun

güliz boşver ya cadaloz olmak çok mülayim olmaktan eyidir.kendini ezdirmez hakkını arar boşver:))

bakalım artık derinn..nasıl olacak :)))şimdilik ezdirmezmiş görünüyo ama :)))

bende alamadım lore beğenipte..haftalardır arıyom şöyle güzel bi bere takımı ama bulamadım.gerçi sen ist bulamadıysan benim hiç şansım yok..lcw de gördüm güzel değişik bi bere ama oda 12 aylıklar için bize göreleri klasik takımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…