2008 Kasım Anneleri

derin al canım tarifleri...
Yalancı Ekler
Malzemeler
- 1 paket kedidili bisküvisi
- 1 paket hazır çikolatalı sos
- 1 su bardağı süt
- Arzuya göre üzeri için file badem veya hindistan cevizi
Muhallebi için
- 2,5 bardak süt
- 5 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı un
- 25 gr. margarin
- 1 paket vanilya
Hazırlanışı
Muhallebi için gerekli malzemeler bir tencereye eklenip ocakta kaynayıncaya kadar karıştırılır. Kedidili bisküvilerin yarısı bir sıra tepsiye dizilir ve üzerine hazırlanan muhallebinin yarısı sürülür. Kedidillerinin diğer yarısı üzerine kapatılıp kalan muhallebi sürülür. Hazırlanan çikolata sosu kedidillerinin üzerine dökülür. Soğutulup servis edilir.

Yalancı ekler

buda mini kumpirlerr...buda çok şık duruyoo..
Mini Kumpir
Malzemeler
- 5 – 6 adet orta boy patates
- 1 çay bardağı bezelye (arzuya göre haşlanmış veya konserve)
- 1 çay bardağı havuç (arzuya göre haşlanmış veya konserve)
- 1 çay bardağı kornişon turşu
- 7-8 adet yeşil zeytin
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz, karabiber, mayonez
Hazırlanışı
Patatesleri haşlayıp rendeleyin. Tereyağı, tuz ve karabiberini ekleyip karıştırın. Ayrı bir yerde doğranmış bezelye, havuç, turşu ve zeytini karıştırın. Patates karışımını muffin kalıplarına koyun ve ortasına diğer karışımı eklemek için boşluk açın. Harcı bu boşluğa doldurduktan sonra üzerine mayonez ekleyip servis edin.

melekkk hoşgeldinnn..özlettin kııı hakkatenn..daha sık gel..
demek az kalabilecen buluşmada..benim kızda hasta hala iyileşebilmiş değil..gerçi bu gece ateşi çıkmadı ama gribi devamm..dört gözle iyileşmesini bekliyomm..bakalım ..iyileşmezse bizde katılamayacağız..hem kendi bebişim hemde diğer bebişlerede bulaşmamsı için...(

güliz hepsi harika ıımmmmm...
valla bende yapacağım bişeyler siz yapın bakayım bi sofralarınıza kopya çekerşm szden..
güliz tatlım bu yalancı eklerin şekilini yapamam ben ya kesin yamuk olur ama minik kumpriler çok şıkk gerçekten...

kız polip ne yaptın kııııı hamaratmışın hehheeee azcık sanalda olsa baka baka doyarsınız artıkkk..
ama hepsi süper görünüyor canım çekti karnım aç eminim benim gibi açlar var olurmu bu bacım yaa..

derin kk da mutfak pif noktalarında süper tarifler var ben bi gül börğini denedim süper oldu bence bi bak bende bonibonlu kurabiye yapıcam kızıma çocuklar için hoş olur ...

topraam sağolsun adını bile bilmediğim bisürü şeyakannehirwalla hamaratımdır ama konya yemeklerinde pasta kurabiye yapamam pek.börek açma poğçada güzel yaparım ama çayın yanına koy bişey dersen kısırdan başka bişey bilmem:dance:

beyazmelegım hosgeldın canım

gulızzz
ne ettın sen canım cektı valla
su mını kımpırlerden yapabılırım kopya cektım senden
ama yalancı eklerde anlamadıgım bır sey var
kedılı dılı bıskuvıyı hıc azıcıkda olsa ıslatmayacakmıyız
oyle kıtır kıtır mı olacak

gülizzzz süper kız bunlarrr valllaaa ooofff eline sağlık canımmm
bu yalancı ekleri bir gece önceden yapsak olur dimi
birde sütle ıslamadan sadece krema sürersem o yumuşarmı kii..

lavinya küçük yamukluklar oluyo tabiki ama yinede güzel oluyooooo...
yanlız tarifte sütle ıslatmamış ben biraz ıslatıyorum kedidilini...daha yumuşak olsun diye...

patatesleri hasliyorum,diger tarafta salatalik rendeliyorum suyunu suzuyorum,tursu rendeliyorum ve havucu soteliyorum.

sonra hepsini patatesler harmanliyorum ve borcama yayiyorum uzerinede yogurt.ama resmi gorunce

vede vaktim olursa bende yuvarlak sekilde yapicam.icine yogurt dolduruyosun uzerinede kirmizi biber bak canim cekti.

mini kumpirde güzel olmuş hakkaten kolayda..
çok basit nazlıcımm..hemde zahmetsiz ve leziz:)
yap lorem güzel olurr....biraz ıslatıyorum canımm..
gülizzzz süper kız bunlarrr valllaaa ooofff eline sağlık canımmm
bu yalancı ekleri bir gece önceden yapsak olur dimi
birde sütle ıslamadan sadece krema sürersem o yumuşarmı kii..
bi gece önceden yaparsan çok ıslatma canım.çünkü kendiliğinden yumuşar herhalde..ama tamda bilmiyorumm

ay gulız canımı cektırdın valla
aksama kumpır yapayım barı yemegım de yok zaten
hem de denemıs olurum

yalancı eklerı baska mısafırıme deneyebılırım cok pratık
dogum gunune pastadan baska tatlı yapmayı dusunmuyorum
herkes bol bol tatlı yesın
yalancı pızza dusunuyordum kı kumpır ımdadıma yetıstı daha kolay

bence ıslatmak gerekir yinede
prenses tatlısını öyle yaptım ben güzel oldu
birde pirinç unu da koydum içine
daha güzel kokuyo

gelicem gülizim inşallah daha sık gelicem şu sınav bi geçsin aranızdayım bende
hadi yaa geçmiş olsun kuzucuğa ee sende gelemezsen ne anlamı olacakki safişle kriko niye aydında buluşsunlar iki başlarına zaten izmirde yeterince görüşüyorlar kaydirigubbakcemile3
bak bence onlarla da konuşalım o zaman cuam günü sabah onlar yola çıkmadan seninle irtibata geçsinler, eğer eylül hastaysa hala pazara bırakalım bildiğim kadarıyla pazar günü onların eşleri tatil yine,biz zaten sınav dolayısıyla ordayız o gün sabahtan sınav çıkışı geliriz yanınıza, gerçi eşimin 14.30da dershanede olması gerek ama olmadı o döner biz kalırız eymenl sende gelmeyeceksen bende bir-iki saat bişey kalabileceğim boşuna o kadar tepmesinler yazık yaa

lorecim hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

bu arada pastalar mükemmel cokacimcoook ama bu aralar hiç biriyle uğraşamıyorum yemek bile yapmıyorum annemde yiyoruz, temizlik falan herşeyi saldım
ders çalışıyorum ama bi süsümden taviz vermiyorum bayanssulusmile

slm safişş naber nası gidiyorr...
iyi çok şükür canım,senden naber opuyorumnanaktan
Selam sapiş hoşgeldinn canımm..
hoşbuldum datlumm opuyorumnanaktan
hadi yaaa bu kötü olmuş,1 senedeir bu günü bekliyoruz ama napalım kısmet
kız bunlar ne yaa offff süperler,en kısa zamnada deneyeceğim gülizim
kızlar bu sene 29 Ekim buluşması yalan olacak galiba ne dersiniz ?? Başka bir zamana erteliyelim olmazsa.Çünkü bizim İzmirde o tarafa gelme sebebimiz sizsiniz,özellikle de güliz.çünkü ben muğladan İzmire kadar gelemem uzak dedi,haklı da.ondan yine ortada aydında yapalım dedik ama Gülizim sen katılamayacaksan,meleğim de az duracaksa bizim burdan taa aydına gitmemize gerek yok,hepimizin uygun olduğu bir baka günde yaparız madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…