- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.661
melekkk hoşgeldinnn..özlettin kııı hakkatenn..daha sık gel..selam güzellerim çok özledim sizi ama bir türlü girmem mümkün olmuyor yoğunluk tam gaz devam ediyor
öğretmen olduğum dershanede de derslerim yoğun bu aralar
sınava da çok az kaldı gerginim haliyle biraz
geçmişi okumam mümkün değil inşallah herkes iyidir bir yaramazlık yoktur
piroşumun hediyesi yanlışlıkla Didim'e gitmiş az önce aradılar kargodan, artık yarın gelecekmiş, aslında bugün gelecek diye sevinmiştim bugün derslerim yok tüm gün evdeyim çünkü, yarın akşama kadar dersim var,gelip bulamayacaklar kimseyi nolcak bilmem neyse uzak değil kargo bize olmadı ben gider alırım yerinden
eymen hergün köye gidiyor ananesine, ev boş kalsın ben rahat çalışabileyim diye
bu arada hocamız cuma gününe ders koydu malesef, bizim egeliler buluşmasına gidicem yine ama fazla kalamayacağım bir-iki saat ancak kalabileceğim sanırım kötü oldu bu çokta heveslenmiştim ama dersi de kaçıramam son günler sorular çözüyoruz püf noktaları alıyoruz çok önemli yani
her zamanki gibi koşuşturmacayla geçecek o günümde, hiç biişim sessiz sakin olmuyorki sürekli yarım saatlik bi saatlik koşturmalarla oluyor
neyse ne diyeyim buna da şükür
çok basit nazlıcımm..hemde zahmetsiz ve leziz:)mini kumpirde güzel olmuş hakkaten kolayda..
yap lorem güzel olurr....biraz ıslatıyorum canımm..beyazmelegım hosgeldın canım
gulızzz
ne ettın sen canım cektı valla
su mını kımpırlerden yapabılırım kopya cektım senden
ama yalancı eklerde anlamadıgım bır sey var
kedılı dılı bıskuvıyı hıc azıcıkda olsa ıslatmayacakmıyız
oyle kıtır kıtır mı olacak
bi gece önceden yaparsan çok ıslatma canım.çünkü kendiliğinden yumuşar herhalde..ama tamda bilmiyorummgülizzzz süper kız bunlarrr valllaaa ooofff eline sağlık canımmm
bu yalancı ekleri bir gece önceden yapsak olur dimi
birde sütle ıslamadan sadece krema sürersem o yumuşarmı kii..
melekkk hoşgeldinnn..özlettin kııı hakkatenn..daha sık gel..
demek az kalabilecen buluşmada..benim kızda hasta hala iyileşebilmiş değil..gerçi bu gece ateşi çıkmadı ama gribi devamm..dört gözle iyileşmesini bekliyomm..bakalım ..iyileşmezse bizde katılamayacağız..hem kendi bebişim hemde diğer bebişlerede bulaşmamsı için...(
iyi çok şükür canım,senden naber opuyorumnanaktanslm safişş naber nası gidiyorr...
hoşbuldum datlumm opuyorumnanaktanSelam sapiş hoşgeldinn canımm..
hadi yaaa bu kötü olmuş,1 senedeir bu günü bekliyoruz ama napalım kısmetselam güzellerim çok özledim sizi ama bir türlü girmem mümkün olmuyor yoğunluk tam gaz devam ediyor
öğretmen olduğum dershanede de derslerim yoğun bu aralar
sınava da çok az kaldı gerginim haliyle biraz
geçmişi okumam mümkün değil inşallah herkes iyidir bir yaramazlık yoktur
piroşumun hediyesi yanlışlıkla Didim'e gitmiş az önce aradılar kargodan, artık yarın gelecekmiş, aslında bugün gelecek diye sevinmiştim bugün derslerim yok tüm gün evdeyim çünkü, yarın akşama kadar dersim var,gelip bulamayacaklar kimseyi nolcak bilmem neyse uzak değil kargo bize olmadı ben gider alırım yerinden
eymen hergün köye gidiyor ananesine, ev boş kalsın ben rahat çalışabileyim diye
bu arada hocamız cuma gününe ders koydu malesef, bizim egeliler buluşmasına gidicem yine ama fazla kalamayacağım bir-iki saat ancak kalabileceğim sanırım kötü oldu bu çokta heveslenmiştim ama dersi de kaçıramam son günler sorular çözüyoruz püf noktaları alıyoruz çok önemli yani
her zamanki gibi koşuşturmacayla geçecek o günümde, hiç biişim sessiz sakin olmuyorki sürekli yarım saatlik bi saatlik koşturmalarla oluyor
neyse ne diyeyim buna da şükür
kız bunlar ne yaa offff süperler,en kısa zamnada deneyeceğim gülizimderin al canım tarifleri...
Yalancı Ekler
Malzemeler
- 1 paket kedidili bisküvisi
- 1 paket hazır çikolatalı sos
- 1 su bardağı süt
- Arzuya göre üzeri için file badem veya hindistan cevizi
Muhallebi için
- 2,5 bardak süt
- 5 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı un
- 25 gr. margarin
- 1 paket vanilya
Hazırlanışı
Muhallebi için gerekli malzemeler bir tencereye eklenip ocakta kaynayıncaya kadar karıştırılır. Kedidili bisküvilerin yarısı bir sıra tepsiye dizilir ve üzerine hazırlanan muhallebinin yarısı sürülür. Kedidillerinin diğer yarısı üzerine kapatılıp kalan muhallebi sürülür. Hazırlanan çikolata sosu kedidillerinin üzerine dökülür. Soğutulup servis edilir.
Yalancı ekler
buda mini kumpirlerr...buda çok şık duruyoo..
Mini Kumpir
Malzemeler
- 5 – 6 adet orta boy patates
- 1 çay bardağı bezelye (arzuya göre haşlanmış veya konserve)
- 1 çay bardağı havuç (arzuya göre haşlanmış veya konserve)
- 1 çay bardağı kornişon turşu
- 7-8 adet yeşil zeytin
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz, karabiber, mayonez
Hazırlanışı
Patatesleri haşlayıp rendeleyin. Tereyağı, tuz ve karabiberini ekleyip karıştırın. Ayrı bir yerde doğranmış bezelye, havuç, turşu ve zeytini karıştırın. Patates karışımını muffin kalıplarına koyun ve ortasına diğer karışımı eklemek için boşluk açın. Harcı bu boşluğa doldurduktan sonra üzerine mayonez ekleyip servis edin.
kızlar bu sene 29 Ekim buluşması yalan olacak galiba ne dersiniz ?? Başka bir zamana erteliyelim olmazsa.Çünkü bizim İzmirde o tarafa gelme sebebimiz sizsiniz,özellikle de güliz.çünkü ben muğladan İzmire kadar gelemem uzak dedi,haklı da.ondan yine ortada aydında yapalım dedik ama Gülizim sen katılamayacaksan,meleğim de az duracaksa bizim burdan taa aydına gitmemize gerek yok,hepimizin uygun olduğu bir baka günde yaparız mademmelekkk hoşgeldinnn..özlettin kııı hakkatenn..daha sık gel..
demek az kalabilecen buluşmada..benim kızda hasta hala iyileşebilmiş değil..gerçi bu gece ateşi çıkmadı ama gribi devamm..dört gözle iyileşmesini bekliyomm..bakalım ..iyileşmezse bizde katılamayacağız..hem kendi bebişim hemde diğer bebişlerede bulaşmamsı için...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?