- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.681
1 brd.ilik su
1brd.ilik süt
1brd.siviyag
5 yemek kasigi seker
2 tatli kasigi tuz
1 paket yas maya
1 tatl ikasigi vanilya.
Su,maya,süt ve sekeri isit yani ilik olsun,digerlerin iekleyip yumusacik bi hamur yap.
Ceviz buyuklugunde aldigin hamuru acmak icin eline azcik margarin al hamuru genislet icini koy ve simit sekli ver
burda püf noktasi 2-3 saat disarda mayalanmasidir.yoksa berbar oluyor.kimse inanmiyor evde yaptigima bu benim favorimdir derin.ama dikkat et iyice mayalancak.ben sabahtan yaparim en az 3 saa bekler yumurtasin isurup atarim firina hm harika olur.
acma bu derin kafa,ben poaca yapmam hic.yani elinle iyice oval sekli verip aciyosun sonra kiviriyosun filan iste.
canım ya pazar iyide ama ablamlar gelecek ya cumartesi pazar köydeyiz..onun için gelemeyebilirim..eylül iyileşirse cuma uygundu bana...gelicem gülizim inşallah daha sık gelicem şu sınav bi geçsin aranızdayım bende
hadi yaa geçmiş olsun kuzucuğa ee sende gelemezsen ne anlamı olacakki safişle kriko niye aydında buluşsunlar iki başlarına zaten izmirde yeterince görüşüyorlar kaydirigubbakcemile3
bak bence onlarla da konuşalım o zaman cuam günü sabah onlar yola çıkmadan seninle irtibata geçsinler, eğer eylül hastaysa hala pazara bırakalım bildiğim kadarıyla pazar günü onların eşleri tatil yine,biz zaten sınav dolayısıyla ordayız o gün sabahtan sınav çıkışı geliriz yanınıza, gerçi eşimin 14.30da dershanede olması gerek ama olmadı o döner biz kalırız eymenl sende gelmeyeceksen bende bir-iki saat bişey kalabileceğim boşuna o kadar tepmesinler yazık yaa
lorecim hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
canım benim yerden göğe kadar haklısın..ama dediğim gibi kuzu hasta olmasa biliyosun koşarak gelirim..ama dediğin gibi biz gelemeyeceksek sizinde o kadar yolu gelmenize gerek yokk..siz zaten buluşursunuz izmirde...offffff çok istedim yaaaa....iyi çok şükür canım,senden naber opuyorumnanaktan
hoşbuldum datlumm opuyorumnanaktan
hadi yaaa bu kötü olmuş,1 senedeir bu günü bekliyoruz ama napalım kısmet
kız bunlar ne yaa offff süperler,en kısa zamnada deneyeceğim gülizim
kızlar bu sene 29 Ekim buluşması yalan olacak galiba ne dersiniz ?? Başka bir zamana erteliyelim olmazsa.Çünkü bizim İzmirde o tarafa gelme sebebimiz sizsiniz,özellikle de güliz.çünkü ben muğladan İzmire kadar gelemem uzak dedi,haklı da.ondan yine ortada aydında yapalım dedik ama Gülizim sen katılamayacaksan,meleğim de az duracaksa bizim burdan taa aydına gitmemize gerek yok,hepimizin uygun olduğu bir baka günde yaparız madem
polipe şu patatesi nerden buldun
bi kac gundur twetwrw takiliyorum,kizim bu unluler ne degisik yahu.cok SIKICILAR cok.
nebilim sevmedim iste,neler yaptiklareini yaziyorlar ama eglenceli diil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?