2008 Kasım Anneleri

Sorma ya ev temiz olmayınca insanın ruhu darlıyor..

Tüm bayramda yalnız kalma tabii evde..hatta gitmişken bir kaç gün kal ..gel konya ya götüreyim seni...a.s.

Walla bende yarın İstanbul a gidiorum annemlere esimle..
Bayramın 1. günü arkadaslarla gece toplancaz bakalım sonrasında
evdeyim ..Annem gelcek cuma zaten temizlik işimiz war ..ne güsel senin bitmiş temizlik

Çitoscum sağol canım benim,gelmiş gibi oldum :) Ahh ahh normalde beni hiç bi kuvvet tutamazdı burda ama evlat başka oluyormuş demekki.Arkadaşımında bebeği küçük,kocasının izni yok.o yüzden onlarda gidemiyorlar.Orda kalcaz.Fazla da klabilirim ama ben rahat edemem diye 1 gece kalmayı düşünüyorum.Malum gece uyanıp yemek yemelerim,tv izlemelerim,nete girmelerim oluyor.Napayım bi kalkınca en az 2 saat tekrar dalamıyoeum

Kızlar bu arada çatlaklarını ne alemde..ben 2 haftadır ciddi biçimde karnımın alt tarafından pembe pembe çatlamaya başladım..gün gün de artıyor..bebe yağı,baden yağı düzenli sürüyorum ama bana mısın demiyor..bu durum çok canımı sıkıyor ya..

siz ne alemdesiniz çatlak konusunda?

Walla bende yarın İstanbul a gidiorum annemlere esimle..
Bayramın 1. günü arkadaslarla gece toplancaz bakalım sonrasında
evdeyim ..Annem gelcek cuma zaten temizlik işimiz war ..ne güsel senin bitmiş temizlik

Ben de annemle dönücem muhtemelen..odamızı çantalarımızı hazrlıycaz..ince temizlikler var yapılması gereken annem olnları halledecek..

Of çitos ne sen sor ne ben sölim yani senağlamasenağlamasenağlama
Ben 6.ayımda basladım catlamaya simdide
karnımın üstünde harita cizilmis gibi :roflol:
Ya ilk basta cok az pembe bi çizgi oluo sonra
birden çoğalıolar ben ilk catlamaya basladıgımda aynaya
kac hafta bakmamıstım senağlama Çok üzüldüm ama bebişim
bi doğsun bakıcam caresine insallah Napalım kızım icin herseye deger :asigim:

evet yaa çok hızlı çoğalıyorlar di mi?ya tamam mükemmel bir vücudumuz yok ama çatlaklar çok gairp geliyor insana ..bi de çok kaşınıyor benim karnım sende de var mı kaşıntı?

Yağmurcum benim temizlik bitti dediğime bkma.İnce temizlik değil tabiki.Onu annem gelince kadın tutayım diyorum.
Bu arada oturma odasını boyatcaz galiba.Sonunda eşimi ikna ettim :)

Kızlar ben henüz çatlamadım ama bu inatla gidersem çatır çatır çatlayacağım walla.

Nasıl kaşınıyorum anlatamam bugünlerde.Ama üşengeçliğim tuttu kaç gündür yağlanmıyorum.Neyse dün biraz yağlandım da rahatladım.

evet yaa çok hızlı çoğalıyorlar di mi?ya tamam mükemmel bir vücudumuz yok ama çatlaklar çok gairp geliyor insana ..bi de çok kaşınıyor benim karnım sende de var mı kaşıntı?

Walla ilk zamanlar çok kasınıodu canım ama
sonradan kasınmamaya basladı Bide ben catladıktan
sonra krem sürmeye basladım halbuki almıstım catlak kremleri
eczaneden bitkisel seyler felan pisman olmadım diil ama olan oldu
bi kere napalım dogumdan sonra denicem tüm formülleri cok cirkin
gözüküo sevmiorum karnımı artık:1no2::1no2:

Yağmurcum benim temizlik bitti dediğime bkma.İnce temizlik değil tabiki.Onu annem gelince kadın tutayım diyorum.
Bu arada oturma odasını boyatcaz galiba.Sonunda eşimi ikna ettim :)

Darkcım walla kolay gelsin canım Benimde
ramazana girmeden tüm ev boyandı ama temizligini gelde
bana sor tamam cok temiz oldu ama temizlikte kadında
almıs olsam mahvetti beni sende yaptırıcaksan fazla agırlasmadan
yaptır canım gerci senin bi oda pek dagılmaz benim ev gibi yerimseniben
Bide annelerimiz olmasa napcaz acaba cok merak ediorum :roflol:Heralde
pislikten batarız bisiye dokunamadıgımızdan sırnaşık şey

Darkcım walla ihmal etme bak bu aya kadar hic
catlamamıssın bence sür yaglan ne edersen et
cünkü hic güzel bi görüntü diil inan aglıodum aynaya bakıp senağlama

[/B]
Aman darkçım sakın ihmal etme yağlan ..hiç farkına varmıyorsun ilk başta çatlağın sonra bir bakıyorsun çatır çatır gidiyor valla..:1shok::1shok:

Çitoscum üzgünüm ama bende daha ilerlemez umuduyla cok
bekledim ilerlemesin die ama denilenler hep cıktı catlamaya basladımı
daha önüne gecemiosun maalesef onun icin bosver bebişlerimizin canı sagolsun:)

Çitoscum üzgünüm ama bende daha ilerlemez umuduyla cok
bekledim ilerlemesin die ama denilenler hep cıktı catlamaya basladımı
daha önüne gecemiosun maalesef onun icin bosver bebişlerimizin canı sagolsun:)

Karnımın alt kısmında kalsa sadece bari diyorum..üstlere geçince daha da kötü olacak çünkü...neyse kapatalım bu çatlak patlak konusunu...zaten son günlerde kendim için favori şarkım çatlak,patlak,yusyuvarlakkkkkkkhihoyyythihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:

Hahaha walla alemsin citos ama yukarı cıkcaklar emin ol kaydirigubbakcemile3:lepi:
Aman canım kapatalım hakikaten yoksa aglamaya baslarsak daha kimse
susturamıcak bizi :roflol:

Kapattık gitttttttttttiiiiiiiii:CüvCüv:.Uykum da geldi ama bu saatte de yatılmaz ki..hoş yatsak ne olacak gecede 10 kere uyanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…