2008 Kasım Anneleri

Valla burcum döktürmüşsün helal hatunum aslında ben amerikan salatasını süper yapıyorum kısa bir tarif geçeyim size deneyin bayılacaksınız genelde yiyenler bayılıyor bu tarife sedadan inciler
• Garnetür
• Patates
• Mısır
• Turşu
• Moyonez

5-6 tane Patatesi haşlayıp püre haline getirip soğutun içine garnetürleri mısırı ve turşuyu ekleyin ve son olarak moyonezi ekleyin mükemmel oluyor benden söylemesi kızlar öle haşlanmış patates püresi olmadan güzel olmuoyr bu tarifi deneyin parmaklarınızı yiyeceksiniz yalnız mısır ve turşuyu bol tutun
Belkim makarna salatası yerine mini kumpir ve amerikan salatası da yapabilirim aklımı çeliyorsunuz valla :)

evet amerikanı bende gözel yaparım söylemesi ayıpp:))
havucu da haşlarım ben ama patatesle birlikte
bezelye konservesi
turşu
mısır
yeşilzeytin
mayonezla nefis oluyor
makarnaya yarı yoğurt olduğu için daha bana uygun:))
diğeri kalori bombasıı resmen

valla mini kumpir için alacağın garnitürleri değerlendirmek için ya makarna salatası veya amerikan yap bacım
elinde bir sürü malzeme kalmış olacak
kumpiri fazla gitmiyo çünkü

Bakıcam valla ruh halime göre birde o anki pis boğazımın neyi çektiğini göz önünde bulundurarak :)
Çilekom hoşgeldin tatlım kolay değil valla o kadar kişi ağırlamak bir sürü şey yapmak bnm allahtan ki annem ve ablam var onlşarda yardımcı olurlar hoş geçen annem mantı açarken kapamasına yardım etmedim ablamla tripleştik bende d.günüde yardım etmicem demişti ama yine kıymazlar bana :) olmadı en kötü ihtimal ömer bakar ardaya ben döktürürüm büyük bir zevkle Cumartesi olacağı içinde Pazar dinlenme zamanımda olacak inşallah güzel ve sorunsuz bir şekilde hallederim :)

selam kızlar
hastayım maalesef
6 kasım cumartesi kutlayacağız bizde kızımın yaş gününü,cumartesi tam gününe denk geldi güzel oldu.ben hiç bir hazırlık yapamıyorum,çünkü dışarıda yapıcaz ve tüm ikramlar,çocukların yiyip içecekleri vs. ordan yapılıyor.pek yorgunluk olmayacak yani bize.gerçi özendiğim şeylerde var ama iyi hissedersem kendimi,kendimize yaparım belki,o da benim doğumgünüm için olmuş olur

Geçimş olsun saphişim inşallah cumartesiye kadar düzelirsin tatlım en güzeli dışarda yapmak ama onun için uygun yeri bulmak lazım bende ilerleyen doğum günlerinde dışarda düşünüyorum hiç yorgunluğa değmez

Kızlar birde dün annemle konuşuyorduk bizim bir doktor akrabamız var çocuklar 3 yaşına geldiklerinde harcamaları gereken enerjileri oluyormuş ve bu yüzden hafta da 3 gün yada hergün 3 saatliğine hem gelişimleri hemde enerjilerini atmaları adına anaokuluna göndermemizin ii olacağını sölemiş ben bu seneden vermeyi düşünüyordum ama annem erken seneye veririrz dedi bende hem fikir oldum seneye haftaiçi 2-3 saatliğine oyun kulübüne göndericem yazın bol bol enerji harcıyorda kışın yazık eve tıkılıyorlar nereye saldıracaklarını bilmiyorlar en azından onun için hem eğitici hemde enerji atacağı eğlenceli bir aktivite olur

gecmis olsun sapisim,ohh ne güzel disarda kutlamakta cok iyi fikirmis.

sedosum özellikle hareketli cocuklar icin cok ihtiyac bencede kres.bende deniz icin istiyorum hem dil hemde egitim amacli bi kres.evde oyaamama imkansiz olur gelecek yil.hani yerinde otururp duran sakin bi bebe olsa oyalamak kolaydir.ama benimkisini tarif etmeme gerek yok onun icin en iyisi krese vermek.

Bence her çocuğun ihtiyacı var die düşünüyorum kışın hapis gibi evde kalıyorlar dolayısıyla 3 yaşından itibaren hem eğitim hemde aktivite için şart ben bu seneden düşünüyordum ama annem ve ablam erken şuan olumsuz etkilenebilir 3 yaşında daha bir farkında olur oyunları vs dediler öle bir karar aldık şekercim

iyi akşamlar arkadaşlar
saphira soğuklarla birlikte hastalıklarda başladı çok geçmiş olsun canım,
doğum günü telaşları halen devam ediyor ne güzel .bizimkine daha çok var 21 kasım hiç bir planım yok.şuan tek düşündüğüm kızımın çiş olayı ,çok sıkıldım artık.nerdeyse 1 aydır uğraşıyorum ama halen bitiremedik canı isteyince söylüyor canı isteyincede yapıp öyle söyluyor.çok pisman oldum başladığıma keske önce sütten yaşını biraz geçtikten sonra başlasaydım diye.artık geri adım da atamıyorum inşallah başarır.

saphisim sen hazır burdayken bi şey soracam canım: alta çevrim içi gözüken kullanıcı atıyorum 5 kişi ama bende ya 2 kişinin yada 4 kişinin isimlerini yada 5 kişi gözüktüğü halde sadece kendi ismimi görüyorum benden kaynaklanan bir sebepmi yoksa sitedenmi diye soracaktım.çok karışık anlattım özür dilerim
geçmişe doğru bi bakayım ben.

Saphişim geçmiş olsun.Bende de hafiften hastalık rüzgarları esiyoBenim yavrumun d.günü pazara geliyo, rahat rahat hazırlanırım:))

Çilek tontiş seneye bebe doğurursan mecbur verecen yavruuu..Koşamazsın öyle Deniz Paşanın arkasından.Ben kıyamıyorum yaa..Sanki disipline edilip, çocukluklarını yaşayamayacak gibi geliyo.Ama kaynana olmasa mecbur verirdim.Dün bir arkadaşımla konuştum liseden.Çocuğunu kreşe vermiş, bir hafta sağlam bir hafta iyi diyo ama vermek zorunda çalışıyo çünkü.Hayırlısı canlar..

bencede vermek lazım
ama bu sene almadılar ben sordum birkaç yere
zaten ne verebiliriz ki onlara
eğitimci değiliz sonuçta

anladim sedosum..

mucize belki hazir diildir niye bu kadar israr ediyosunki?belki israr etmende etkiliyordur o yüzden istikrarli olamiyordur..ben erken cise alistirmaya cok kariyim,tam vaktini bulup ayarlamak en iyisi.hem cocuk hemde anne fazla yorulmaan yani.

buğrayı cuma günü doktora götürmüştük
film çekildi biliyomusunuz
doktorumuz öksürüğünden emin olamadı
aslında hiç keyfinde bişey yoktu ateşi de yok
yemesi de iyiydi arada öksürüyordu ama
ciğerlerine inmeye başlamış
iyiki çektirmişim film
antibiyotiğe başladı
asla hastalanmasın geçmez dedi
griplilere yaklaşmıycakmışız
doktorun burnundan getiren çocuk ogun çok usluydu
gel doktor açtım bana böyle böyle yap(eliyle muayene şekli yapıyor)
ilaç ver doktor içcemm:))
iğne verme doktor

birde film çekilirken abla resim çekecek zeytin de dedik:))
put gibi durdu kımıldaman zeytin deyip güldü:))
çok komikti yavrum resim çekiliyor sandı
hemşire de herkes peynir der sen zeytin mi diyosun diye sevdi oğlumu:)))

fistigiim eger planladigim gibi dogurursam denizi hemen diilde biraz sonra veririm,terkedilmis duygusunu yasamasin.napiim canim cikar biraz ama idare ederim b isekilde.

ya burdaki kresler cok rahat,cocukta rahatlik ve dogada yasam tek sebepleri.giydirirler su gecirmez tulumlari hurra camura olmadi kar icine,hic olmadi yagmurda oynatirlar.ama her giden cocuk o kadar mutluki hemen anlasilir halinden.birde rahat bi millet,üstünü kirletebilir saci kum olabilir hic sorun diil.o yüzden rahatlikla veririr mdiye düsünüyorum.bide deniz co ksosyal seviyor o tarz oyunlari filan.

3 yas eveline karsiyimda 3 ten sonra iyi olurya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…