2008 Kasım Anneleri

derinimm demek öksürme olayı kötü hee arda da aynı 4 günden beri sabahları uyanınca öksürüyo ama ne ateş ne hastalık belirtisi bende mi götürsem nedir bu salgın falanmı acaba

Tam bir kuzu buğram ısırmalık maymunnn yaaa orda bilem şebeklik yaptı hee eşşek :)
Dünde arda fatih üreğin şarkısını söylüyor çok komikkk yaa hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiii die uzatıyo birde şebek gül gül öldük maymuna

teşekkürler sedom inşallah.İzmirde böyle bir yer varsa İstanbulda pek çok yer vardır tatlım,bir araştırsan belki çıkar meydana.Birde sadece bizimki gibi oyun eğlence merkezi değil de,parti evleri de varmış artık böyle şeyler için haberin olsun
sağol kuşum.evet rahat olucaz bu sene inşallah,bir de dışarıdaki eğlenceyi çocuklara evde verebilmem imkansız.Palyaçomuz bile olacak
evet evet bende aynı fikirdeyim.Şuanda da haftada 2 gün 2 şer saatlik oyun grubu yapan yerler var.Seneye bende ayrılabilirsem kuzumdan bende vermeyi düşünüyorum kreşe
teşekkür ederim canım,benimki soğuk algınlığı değil,ishal ama biraz üşütmüş de olabilirim tabi.
çiş olayını önce 1 yaşında denedim istemedi,hiç zorlamadan bıraktım,sonra 1.5 yaşında biraz daha ciddi denedim yine olmadı,Ben de şimdilik bıraktım.Şu doğumgünü faslımızı bir atlatayım ondan sonra bakıcam yine

ismi kırmızı renkte yazılı olan üyeler pro üyeler oluyor,yani kk pro kart sahibi üyeler oluyor.onların kendilerini gizleme butonu var canım.yani sorun senden kaynaklanmıyor :)
Saphişim geçmiş olsun.Bende de hafiften hastalık rüzgarları esiyoBenim yavrumun d.günü pazara geliyo, rahat rahat hazırlanırım:))

..
sağol tatlışım,aman dikkat et canım,sen birde işe gidiyorsun,dinlenemezsinde evinde yatıp

Neyse canlar ben çıkıyorum vakit geldi eve gitmeden alışveriş yapayımda şu yapılacaklar listesini çıkardım ona göre aliim biran önce kafamda birşey kalmasın
Hepinizi öpüyorum ii akşamlar herkeseeee

Çilekom hayırlısı.Seneye ben de düşünüyorum ikinciyi.Kayınvalidem 2 taneye birden bakamaz.Kreşe de razı olmaz.Ben de şaşırdım.Güzel de bakıyo kerata:) Mecbur kalırsam verecem.

Mucizecim çiş konusunda inatlaşmamak lazım.Her çocuk aynı zamanda hazır olmaz.Anıla heveslendim.Beceremezsem inatlaşmıcam.En iyi yaş 2,5 muş.Arkadaşım 1 haftada alıştırdı çocuğunu:)) Dert etme, ikinizde sıkılmayın, zamanı gelince herşey olur..

Derin geçmiş olsun Buğrişe..

Bugriskoya gecmis olsu nderinimo..
yasmin bence anili verirsin ikinciyede yine babane bakar.yoksa zor olur kadinada ikisine bakmak

neyse bende cikar,arkadasim gelcek..

burişe geçmiş olsun canım.bizim kızada 4.5 aylıkken film çekmişlerdi,o soğukta,çırılçıplak,zaten minicikti yavrum,prematüre gibiydi.birde ben bacaklarından babası kollarından tutunca,iyice kaburga kemikleri çıkmıştı,buz gibi yere yatırıp çektiler filmi,bir sn lik bir şey ama onlarla ilgili herşey batıyor bize

canım bende 2 yaşını geçtikten sonra başlamayı düşünüyordum ama ben nezaman tuvalete gitsem oda benle birlikte girdiği için son zamanda bende yapıcam diye tutturuyordu oturturunca da yapıyor üstelik mutlu oluyordu kuruluk süresi falan dikkat ettim kıızım hazır gibiydi hatta ilk başladığımızda hevesliydi sonra noldu bilmiyorum.şimdi düşünüyorum geri bezlesemmi diye buğun bezi elime aldım gel seni bezleyim dedim istemedi,bakalım napcaz

çok geçmiş olsun canım

biz bir okulla görüştük 9 12 saatleri arasında hafta da 2 veya 3 gün vermeyi duşunuyoruz.yarın tekrar bi görüşecez bakalım senenin başında göruşmuştuk sonra ben kıyamadım aklım onda kalacak gibi geldi vaz geçtim.ama şimdi bizim kız hiç birşeyi paylaşmıyor hep beniim hep benim hatta babaannesinde halasının oğluna ciş yaptirmadı kıyameti koparıyor benim tuvaletime yapıyor diye.yani okadarki tuvaleti bile kıskandı.bu yuzden paylaşmayı öğrenmesinede yardımcı olur diyorum

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar geçecek inş:)
bizimkinin badysini çıkarmadılar safiş
birde sıcak bir odaydı
seviyorum ben ya hastanemizi:))
çok ilgililer saolsunlar

iyi akşamlar bu gün ikisi birden canıma okudular sağolsunlar ikizden farkları yok arda ağladı mı mert başlıyor arda ağlıyo arda ağlıyor demeye başlıyor oda ağlamaya mert ağlarken arda ağlıyor ya korkuyor sesten yada gerçekten hissediyor bilemiyorum hopp oda basıyor feryadı amanniii kafam çıktı bide mertin yeni oyunu çığlıkla koşuyor evde yavaşşş yerler yaş diyince başlıyor gülmeye sonra gene bi çığlık koşmaca bi uyutmuyor arda yı hayırlısıyla eşim devlet memeru olursa bende kreşe vermeyi istiyorum 3 günde 2 şer saat arkadaşım oğlunu pedegog a götürdü o 2 yaşından intibaren her çocuk gitmeli demiş ama tabi biraz masraflı ayırmak lazım kenera şimdiden

slm guzeller
bugun aksama kadar ısyerınde netım yoktu
ogleden sonra teknık servıs geldı ama sorun hallolmadı
ınsa allah yarın duzelır

bende nasılsa ıslerımı halledemıyorum canım sıkılmaktansa gezmeye cıktım
azıcık gezdım sonra kuzumla meyve alısverısı yaptık ve evımıze geldık
basın agrıyor sanırım yıne nezle bana dogru gelıyor

günaydın,
bugün benmi yaptım açılışı.. erken kalktık bugün kaan beyle babamız işe gitti keremde bizim yatakta uyuyor.. kuzumun pek düzeni yok ya çok hasta yine ateşi bir çıkıyor bir iniyor.. yine antibiyoik kullanıyoruz.. dün akşam ev baya serinledi ufoyu çıkardı eşim kurdu bir baktık kaloriferleri yakmışlar gece iyi yattık ..özellikle çocukların odası serin oluyordu... şimdi yanmıyor ama evin içi iyi..burası güneşli yine ama serindir muhakkak..
derincim senin kuzuyada geçmiş olsun...

Günaydın kızlarrr
Dün bende iş çıkışı Cumartesi yapacağım şeyler için alışverriş yaptım kolasını cartunu curtunu herşeyini aldım eve gidene kadar cnm çıktı o kadar yorulmuşum ki yemek yeyip hemen sızmışım koltuğa birara ardanın anne anneeee deyip beni öptüğünü hatırlıyorum hayal meyal buara sık sık öpmeye başladı kuş gibi dudişleriyleee uyyy yiyesim geldi şimdi onu cnm oğluşum bnm yaa
Nazlıcım geçmiş olsun tatlım kuzuşa inşallah en kısa zamanda düzelir kış malum hastalıklar kaçınılmaz oluyor artık doğalgaz mevsimi başladı evler soğumaya başladı pamuk eller cebe :):):)
Hilal diğer topikte yazmış sanırım kendi hasta olduğu için ufak bir kutlama yapmışlar Cumartesi tekrar yapıcaklar geçmiş olsun diyelim burdan da [/QUOTE][/QUOTE]

Günaydın kızlar.Az önce pasta siparişimizi verdim.12 Gün kaldı d.günümüze.En azından bunu hallettik. Akşam Hilal ve Çitosla görüştüm.Hilalim hastaymış, komşularla küçük bir kutlama yapmışlar ama kardeşi gelecekmiş.Onunla daha geniş çaplı bir kutlama daha yapacaklarmış.Akşam gelinimle konuştum telefonda. Özledim yaaw.Bayramdan sonra ziyaret ederiz yada onlar gelir belki..Çitom da yeni işine başlamış.Hayırlı olsun tekrar..

Nazlıcım geçmiş olsun.Hava değişiminden de hasta oluyo yavrular.Tez zamanda iyileşir kuzucuk inşallah..

Lorem dikkat et canım.Dün ince giyinmişim, az daha ben de kapıyodum şifayı.O bişi değil çocuklara geçmesi kötü oluyo..Geçmiş olsun ve meyveler de afiyet olsun:))

Sedoş günaydın.Dün eve gittim.Anıl eşyalarını dökmüş saçmış.Bir de bana dönüp el hareketleriyle buranın hali ne anne diyo.İki kaynana yetmiyo sende mi başladın dedim:)) Dillenince çok tatlı oluyolar.Rabbim acılarını göstermesin..

Kızlar şimidi iş arkadaşım ardaya çok güzel bir bir gömlek almışşş cnm ya çok inceee çok duygulandım :)

Günaydın cnm anıl paşadan inciler :) fındık yaa arda bey de yavaş yavaş başladı bazen bakıyorum kendi kendine bişeyler söylüyor çok komik oluyor sıpa dünde şarkı söylüyordu hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii birde yabancı şarkıları söylüyor eşşek bom bom bomm gara get get get get get tv de çıkan şarkıları tekraer etmeye çalışıyor tam ısırmalıklar sıpalar

Yasmin sedoş sağolun canlar.. keremde alışkanlık gibi oldu tam geçmiyormu acaba bu enfeksiyon bir iki hafta sonra yine tekrarlıyor... tam kapsamlı test felan bayramdan önce bir kontrole götüreceğim iyice zayıfladı yavrum benim... ama bugün ilaçlarla gözünü açtı biraz azcık bişeyler yedi kahvaltıda ona bile çok sevindim...
hilale çok geçmiş olsun çabuk atlatır inş..
yasmin nasıl olacak pastanız..insan heyecanlanıyor ya doğumgünleri yaklaştımı değilmi...gerçi sen bu ara çok yoğun çalışıyorsun kolay gelsin tatlım..
anılda çok tatlı sabah sabah güldürdü beni .. arda beyde artık yabancı şarkılar geçti he afferin ona..
bizimkilerde artık baya bişeyleri söylemeye başladılar..
dün kaanda kerem hastayken ilgi bekliyor ya çok kudurdu ikide bir dönüp öpücük atıyor bay bay yapıyor.. bişeye kızıyorum hemen gelip öpüyor.. kerem bey o hastalığında bile babasına siirt turu yaptırttı akşam arabada iyi durdu.. yoldaki hayvanları saydı bir bir bak pisi.. bak havv ..bak mo... evet bizm burada ilginçtir inekler dışarda geceleri çöpleri karıştıryor merkezde yaniii salıyorlar sbahta evlerinin yolunu buluyormuş hayvanlar alışmış hiçde bişey olmuyor .. ilk gördüğümde şaşırmıştım hatta yolda karşıdan karşıya geçiyordu ..:))

polip aşağıda gördüm sanada günaydın kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…