- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.941
teşekkürler sedom inşallah.İzmirde böyle bir yer varsa İstanbulda pek çok yer vardır tatlım,bir araştırsan belki çıkar meydana.Birde sadece bizimki gibi oyun eğlence merkezi değil de,parti evleri de varmış artık böyle şeyler için haberin olsunGeçimş olsun saphişim inşallah cumartesiye kadar düzelirsin tatlım en güzeli dışarda yapmak ama onun için uygun yeri bulmak lazım bende ilerleyen doğum günlerinde dışarda düşünüyorum hiç yorgunluğa değmez
sağol kuşum.evet rahat olucaz bu sene inşallah,bir de dışarıdaki eğlenceyi çocuklara evde verebilmem imkansız.Palyaçomuz bile olacakgecmis olsun sapisim,ohh ne güzel disarda kutlamakta cok iyi fikirmis.
sedosum özellikle hareketli cocuklar icin cok ihtiyac bencede kres.bende deniz icin istiyorum hem dil hemde egitim amacli bi kres.evde oyaamama imkansiz olur gelecek yil.hani yerinde otururp duran sakin bi bebe olsa oyalamak kolaydir.ama benimkisini tarif etmeme gerek yok onun icin en iyisi krese vermek.
evet evet bende aynı fikirdeyim.Şuanda da haftada 2 gün 2 şer saatlik oyun grubu yapan yerler var.Seneye bende ayrılabilirsem kuzumdan bende vermeyi düşünüyorum kreşeBence her çocuğun ihtiyacı var die düşünüyorum kışın hapis gibi evde kalıyorlar dolayısıyla 3 yaşından itibaren hem eğitim hemde aktivite için şart ben bu seneden düşünüyordum ama annem ve ablam erken şuan olumsuz etkilenebilir 3 yaşında daha bir farkında olur oyunları vs dediler öle bir karar aldık şekercim
teşekkür ederim canım,benimki soğuk algınlığı değil,ishal ama biraz üşütmüş de olabilirim tabi.iyi akşamlar arkadaşlar
saphira soğuklarla birlikte hastalıklarda başladı çok geçmiş olsun canım,
doğum günü telaşları halen devam ediyor ne güzel .bizimkine daha çok var 21 kasım hiç bir planım yok.şuan tek düşündüğüm kızımın çiş olayı ,çok sıkıldım artık.nerdeyse 1 aydır uğraşıyorum ama halen bitiremedik canı isteyince söylüyor canı isteyincede yapıp öyle söyluyor.çok pisman oldum başladığıma keske önce sütten yaşını biraz geçtikten sonra başlasaydım diye.artık geri adım da atamıyorum inşallah başarır.
saphisim sen hazır burdayken bi şey soracam canım: alta çevrim içi gözüken kullanıcı atıyorum 5 kişi ama bende ya 2 kişinin yada 4 kişinin isimlerini yada 5 kişi gözüktüğü halde sadece kendi ismimi görüyorum benden kaynaklanan bir sebepmi yoksa sitedenmi diye soracaktım.çok karışık anlattım özür dilerim
geçmişe doğru bi bakayım ben.
sağol tatlışım,aman dikkat et canım,sen birde işe gidiyorsun,dinlenemezsinde evinde yatıpSaphişim geçmiş olsun.Bende de hafiften hastalık rüzgarları esiyoBenim yavrumun d.günü pazara geliyo, rahat rahat hazırlanırım:))
..
anladim sedosum..
mucize belki hazir diildir niye bu kadar israr ediyosunki?belki israr etmende etkiliyordur o yüzden istikrarli olamiyordur..ben erken cise alistirmaya cok kariyim,tam vaktini bulup ayarlamak en iyisi.hem cocuk hemde anne fazla yorulmaan yani.
çok geçmiş olsun canımbuğrayı cuma günü doktora götürmüştük
film çekildi biliyomusunuz
doktorumuz öksürüğünden emin olamadı
aslında hiç keyfinde bişey yoktu ateşi de yok
yemesi de iyiydi arada öksürüyordu ama
ciğerlerine inmeye başlamış
iyiki çektirmişim film
antibiyotiğe başladı
asla hastalanmasın geçmez dedi
griplilere yaklaşmıycakmışız
doktorun burnundan getiren çocuk ogun çok usluydu
gel doktor açtım bana böyle böyle yap(eliyle muayene şekli yapıyor)
ilaç ver doktor içcemm:))
iğne verme doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?