2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar herkez iyi sanırım keremle buğraya da acil şifalar dilerim.bakıyorumda çocuklar nerdeyse aynı şeyleri yapıyorlar ne kadar ilginç kudurukluk oynaklık ne istersen hepsi mevcutbizimkide geniş bi repertuar yaptı kendine ama tarkana taktı kafayı öp öp öp öp diyor şarkıyla aynı anda ezberlemiş nerde nakarat gireceğini eşşek.bu kış kreş konusunda tereddütlerim olmuştu ama iyiki vermişim diyorum bu ayazlarda nerde gezerdik düşünemiyorum.hergün bi şarkı öğreniyorlar sar sar makaranın hareketlerini öğrenmiş eller kollar makara oluyor döndürüp duruyor 3-4 yaş gurubu ne yaparsa oda yapıyomuş kalem tutuşunu gören herkez şaşaırıyor ilkokul 1 de bile bu kadar düzgün tutamaz çoğu çocuk dedi geçen öğretmenlerden birisi.akşam geldimi patates çuvalı gibi yığılıyor 1saat uyuyor kalkıyor evi ondan sonra hallediyorhızla büyüyorlar geçen yılki kıyafetlerine bakıyorumda arda iri kıyım bi çocuk olmamasına rağmen ufacık ufacık kalmışlar Allahımö hepsine sağlık sıhhat versin inşallah düğün fotolarınıda koyalım yakın gözlüklerimizi takıp okuruz o vakit bu topikleri:26:

Gülizim ahretim günaydın..

Icırım günaydın sana da..Kocayla barıştın mı?

Nazlım pastanın resmini katalogdan beğendim.Pasta dikdörtgen ve kremalı olacak.Üzerinde bonbon şekerleri ve tren olacak.Trenin vagonlarında mumlar var.Cumartesiye kadar değiştirme seçeneğimde var.Herşeyi konuştuk.Ne isterseniz yapılır dedi pastacı:))

Akşam Aysuyla da tel.de konuştuk.Konuşuyo, derdini anlatıyo.Baktım Hilalim teyze dedirtiyo.Anne diyeceksin kuzum dedim:) Çitosumun tontişi de konuşuyo.Maşallah..Anıl Barış Mançonun Düriyesini, Ali babanın çiftliğini söylüyo..Bu aralar komşu kızı dizisinin müziğini duyunca bizi duymuy kadar dikkatli bakıyo.Abiye Kuşu da vazgeçilmezlerden:)))))

GÜNAYDIN KIZLAR
şuan o kadar mutsuzumki anlatamam size
adam ciddi ciddi başka biri olduğunu düşünüyo
napıcamı şaşırdım ,elim kolum kalkmıyo
resti çektim bana güvenmiyosan bitti bu iş gibisinden
kimin için yapıyosan umarım değiyodur dedi bana
bu laf gerçekten yıktı beni bunca senelik karısını tanımamış henüz sanırım
nasıl böyle bişey düşünür aklım almıyo
şuan sağlıklı kafayla düşünemiyorum
ufacık bi olay nasıl bu kadar büyüdü aklım almıyo
paranoyağa bağladı iyice
bundan sonra nasıl eskisi gibi olucak herşey
açıklamamı yaptım ve resti çektim en son dahada cvp vermiyorum telefonlarına
şimdide güveniyorum sana cart curt diye mesajlar çekiyo
offffff Allahım

Polipecim günaydın..

Maytabım panikleme.Bence sana güvenmediğinden değil.Çok kıskanmış ve paranoya kurmuş kafada..İki çocuğunun babası , o kadar kolay mı be yavrum?Sen tavrını koyda abartmayın.Aynı siteye o da girsin, ona da mesajlar gelir.Sadece net. tecrübesi yok.Bilgisi yok biraz bu konuda.Bilmediği için yapıyo..Üzülme..

liseli yeni yetmeler gibi napıyonuz gı siz:18:
kendinize heyecanmı ararsınız koskoca çoluklu çocuklu adamlarsınız tam dayaklıksınız sende uzatma aç telefonunu erkek bu yetişkin kategorisine falan alma.lafına falan takılma deli karı

günaydınn
maytabım kaç yıllık eşisin sen onun nasıl güvenmiyor sana ya sen açıklamanı yapmışsın ama anlamamış demek ki inada bindirme canım daha kötü olur sonra akşam al karşına konuş ...

ay yasmin pasta çok güzel gözüküyor bence değiştirme değişik olsun..

maytabım eşinede ne diyim bilmem.. kaç yıllık eşisin seni tanımıyormu bu adam.. sanırım bu ara işe gidiş gelişler çok uzun ya çok düşünüyor kuruyor kafasında.. sen kendinden eminsin ya tatlım eninde sonunda hatasını anlar ama işde kalp kırılınca bir daha eskisi gibi olmuyor.. bakıyorum hemende pişman oluyor dünde öyle görünüyordu tez zamanda işinde istediği gibi olur herşeyde sana sarmaz hiç olmazsa...

bazen en yakınında eşin bile seni anlamıyor.. bende bundan şikayetçiyim valla .. bende geçen iki gün önce tartıştık dediği tek bişey ben bitirdi.. bizimki böyle bişey değildi ama kerem hasta onunla ilgileniyorum kaan baya bir çoştu kızdım bir sofradan kaç kere kalktım oturdum söyleniyorum bana sen onlar için az ağlamadın şimdi söyleniyorsun diyor.. ne dedim sonra kızdığımı anladı çevirdi seninle az ağlamadıkmı olsunlar diye az sıkıntı çekmedikmi diyor..
benim hiç uflamaya hakkım yokmu azcık uflayınca millet sanki "nerden oldu bu ikizler keske olmasaymış" gibi bişey algılıyorlar sanırım...buda beni çileden çıkarıyor..
gerçekten ikizlerin bakımı çok zor ama ikisininde yeri ayrı ay Allah göstermesin birinin saçının teline bişey olsa ben yaşayamam sanki.. geçen sel yüzünden ayrılan ikizlere nasıl üzüldüm anlatamam...

nazlıcım biz bi taneyle baş edemezken sen iki taneyle nasıl baş ediyorsun canım anlamayan anlamıyor analığımızı da sorgulamaya kalkıyorlar...
allah evlatlarımızı korusun kötü yazılar yazmasın yarabbim...

güliz ve ıcır sizede günaydın ...hoşgeldiniz..
sanada günaydın nazlıcım..kuzuyuda çok geçmiş olsunn...

günaydın ahretimm..bu konuşmalara bi eylül geçemedi..bakalım ne zaman geçecek..bizimkide şarkı söylüyo ama ..bi anlam yok içinde :)))
açılmadı resim yaaa..

çok kıskanmış maytabımm..yasminin dediği gibi aynı siteye girsin aynısı onada olacaktır..

kızlar bizde dün kızımın tabiriyle barka(parka)gittik ta iş yerime gelmiş dayısıyla kuzum anne bark deyip duruyor bende 16,30da aldım kızımı babamızın iş yerine gittik biraz işi vardı halletmesini bekledik ve trabzona gittik kızım belki 4 t defa trene bindi tam 1 saat oynadı avmnin oyun salonunda...
bende kurabiye kalıbı aldım şeker hamurunu da burdan pastahaneden alacağım onuda hallettik yalnız kzııma kıyafet alamadım yaş günü için 10 gün sonra doktora gidicem kontrole ancak o zman alıcam kızımı götürmicem mecburrr...

Pastanız güzelmiş yaso ağız tadıyla yersiniz inşallah
Mmmfcim kıskançlık yapmış birde net konusunda anlaşılan tecrübesiz bgencede aynı siteye bir daha girin ve görsün
Polipçim arda da kalemi acayip güzel tutuyor bizde şaşırıyoruz birde hep minik minik daireler çiziyor doğuştan yetenekliler demek kalem tutmada

Teşekkürler canım.Bu hoşuma gitti, renkli bişey:)

Kalemi Anıl pek tutamıyo.Rastgele yani.Pek vermiyoruz eline aslında.Babası pimpirikli, gözüne batar diye vermiyo

kızlar valla kalem konusunda benimkilerde iyiiler hatta yazı tahtamıza babamıza kayuyu yaptıryorlkar hadi sende çiz dediğimde kaan yuvarlak felan yapıyor şaşırıyorum.. keremde kendince yazı yor oku diyorum bişeyler söylüyor agubugu okuyor güya..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…