2008 Kasım Anneleri

bizimki kalemi aldımı..duvarları çiziyoo...tabikiii babası bütün kalemleri saklıyooo :))))

yazı tahtası almaktan bende bu yüzden vazgeçtim artık duvarlarda serbest çalışıyor(gelen gidende nasıl kınıyor bizi Allahım yüzüme bile o kadar şey sölüyorlar arkamdan ne diyolar bilmem adım pasaklı ya çıktı) ama bayramdan önce kendine boyatıcam duvarları yani 90 cme kadar olan yerleri uygun bi boyacı tulumu bide minik rulo bulmam lazım

kızlar normal kalem verirsem benimkilerde başka yerlere dalabiliyorlar.. geçen kurşun kalem aldı benim elimden bişeyi not ediyordum hemen duvarı çizmiş aildim kalktı...
bizim yazı tahtamız şu basit mıknatıslı olanlardan kalemlerinide bağladım kaybolmuyorda...

günaydın şekerlerimm
geçmiş olsun dilekleriniz için tekrar teşekkürler
bütün hasta bebişlerimize geçmiş olsun
maytap eşin kafayı yedi herhal:))
hakkaten liseli gibi ne oluyor yaa öyle
kıskanma tamam da dedikleri çizmeyi aşmış biraz
bilmiyorum büyük bir özür borçlu sana bence
herhalde psikolojisi iyi değildi o anda
sen işini bilirsin:))
kızlar bu veletler çok tatlı oldular dimi
bal damlıyor her taraflarından
buğra lego oyuncaklarıyla çay falan dağıtıyor bize
meyveli yoğurtlar varya her akşam yediriyorum 2 tane
içine ilaç koyup:))
oyuncaklarını yoğurt yapıyor ışınmış diyo
getiriyo bize de ikram ediyo kendi de yiyor güya:))
yutfaktan kaşık alcakmışş kayanlıktan koykmuşş:))
açamadım ışığı babası diyoo:)))
aayy bahsedince bile bi tuhaf oluyorum
hayranlıkla seyrediyorum onu
allahım ne büyüksün diye
neler yaratıyor yarabbim
bize bu duyguları tatdırdığı için binlerce şükür olsunn

yasmınım pasta super agız tadıyla yersınız bız pek yıyemedıkk
kocaylada konusuyoz barıstık gıbı dunde yatakta yattık salonda yatmadı
maytabım ne dıyım bılmemkı bızımkıde cok kıskanctır ve oda netten anlamaz mesela ogun kızlarla bulustuk soylemedım kkyı kıyametı koparır aıle facıasına neden olmayım dıye soylemedım

nazlımelek aynısını bende yaptım:))
bağladım kalemi ona yazıyor bişeyler
benim işyerime gelmişti bi ara
not defterlerimi büütn sayfalarını karalamış
eline kalem verirsem her yere yazar
koltuklara da yazmış
zaten eskidiler diye önemsemedim
ama koşarken falan bi yerine gözüne falan batar
allah korusun veremem eline o bakımdan
kendince bişeyler çziyo sonra onları yorumluyo
2 veya A yaptım diyo mesela
bakıyorum hakkaten benziyo
tahta rakamlar almıştım ona
dün akşam bana bu alkı diyo (6)
çeviriyor böyle kokuş (9 )oldu diyo:)))
çeviriyo yine alkı oldu diyo
deli ediooooo beni yaaaa
maşallah tosunumaa offf yicemmm

bugraya gecmıs olsun ayy bugun kafam pek ustumde degıl
eylulde cok guzel kalem tutuyor herkes hayret edıyor polıpe ogun mutfagın duvarına baktım eylul hanım yazı yazmıs bende hıc seslenmıyorum evden tasınma ıhtımalımız var naıl olsa boyancak dıye salıverdım gıttııı evede kımse gelmıyor rahatım yanı gelende kusura bakmasın pasaklı olucaksam oluyum cocugumdan onemlı deıll

Aynen öyle derincim her yerlerinden bal damlıyor hepsine birden 41 kere maşallah heranın tadı bambaşka yüce rabbim nazarlardan kem gözlerden kötü insanların şerlerinden korusun hepsini

Arda da heryeri çiziyor koltuklar duvarlar heryer kurşun kalem ve tükenmez kalemleriyle çizilmiş bir vaziyette vermeyince yaygarayı kopartıyo babam bulmaca hastası cebinde hep kalemi oluyor illa bir yerden görüyor ve alıyor napan idare edicez artık biraz büyüsünde eşyalar komple yenilenir artık :)

ya derincim maşallah ya alkıyla kokuş haaaa..:)) sayılarıda öğrenmiş paşşşaaaa..afferin ona
saat şekllinde rakamlı ahşap vardı almadım bende pişman oldum ama ilk gidişimde alacağım marketden...

bzimkide çok uzun cümleler kurmasada şaka maka 10 a kadar sayıyor kızlar ufak bi espiriyle başlamıştık hacivatla karagözün sayı sayması muhabbetini izleyenler hatırlıyordur
pırr ekiii uç düürtt baaaş diye bide gece bahçesinde pontipain ları sayıyolar ya sürekli çocuk sardı hepsini şimdi abartısız sayıyor 10 a kadar eliylede göstermeye çalışıyor babası öyle sayıyo genelde 1den sonra parmakların kimisini kapayıp kimisini açamayınca sinir oluyor ay çok tatlı oluyor poklu

bızımkıde bir ıkı uc dıyıp koltuktan asagı atlıyordu cok sukur onu unutturduk nazlıcım bır pazarı beraber gecırıyoruz yapmadıgı seylerı yapıyor senı cok ıyı anlıyorum sen ıkı cocuga bakıyorsun baska bır sehırde yanlızsın hıc kolay degıl esınde anlayıslı olsun bıraz

valla istediği kadar özür dilesin bi süre kendimi dinlemem gerekiyo en azından bikaç gün yelkenleri suya indirmiicem
haksız yere onurumla oynadı resmen
liseli aşıklar bile yapmaz bu kadar aptallığı
neysem benim oğlumda kalemi çok güzel tutuyo maşallah boyama yapıyo datnino(top )çiziyo
istediklerini güzel ifade edebiliyo papağan gibi tekrar ediyo söylenenleri ama topa datnino suyada ciciamo diyo bi türlü düzeltemiyo

kızlar buğra 30 a kadar sayıyor
nerden hemde tvnin kanallarından
biz zap yaparken o da sayıyorr
o sayıyor diye de zap yapıyoruz
bir kısır döngü içindeyiz:)
10 a geliyo mesela 11 diyoruz
o devam ediyo
20 e geliyo 21 diyoruz devam ediyo falan
başa dönünce kafası karışıyo bazen
1 diyeceğine 11 diyo,
bende sadece 1 oğlum diyorum
bu safer başlıyor
sadece 1
sadece 2
sadece 3...:)))

derin mşallah buğrişime bizimki 4e kadar sayıyoo hala....
geçen biizmki almış ablasının çantasını beslenmede boynunda kalem kitap ne varsa koymuş içine anne okula ditcem diyoo tam okul delisi canım kızım benim gideyim de yutayım kızımı canımın içi yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…