2008 Kasım Anneleri

hanımlar çatlaklar için bir önerim var. ben 2 çocuk annesiyim vücudumda çatlak yok diyebilecek kadar 2 hadi bilemedin 3 küçük çizgi var.bunu hergün karnıma ve kalçama sürdüğüm bebek yağına borçluyum.iki hamileliğimde de bunu bebek yağına borçluyum.ayrıca bende 2007 nin kasım annesiyim

Nerdesin dark sen :)) Bi kayboldun sanki :)
Gerci bende ara ara bakıorum ama :)
Annem telefon açtı onla konuştum,bebişin yeni resmini istedi msn den onu gönderdim kardeşime.

Memnun oldum Emcu teşekkürler önerin için.
Bende bebe yağı sürüyordum.Ama son zamanlarda baya ihmal ettim ve çok kaşınmaya başladım.
İnşallah düzenli devam ederim de olmaz bundan sonra.

Senin bebeğinini de en güzel zamanlarıdır şimdi.Bizde görürüz inşllah o günleri.

Kızlar bu arada ben yağlanırken hep gözüme takılıyor.
Ben yazın bebe yağını sürdüm sürdüm Adanada sorun olmadı hergün düzenli duş aldım.Ama onun dışında sürekli duş alanmadığım günler oldu.Haliyle de bende bu yağın zararıda oldu.
ben yağlanırken göğüslerden başlayıp,karnımı,kalçamı,bacaklarımı dizime kadar yağladım hep.
Yalnız kalçamda sivilce izi gibi siyahımsı morumsu izler kalmış.Hiç böyle olan var mı?
Yada ne yapmam lazım acaba bu izler geçer mi,ne yapmak işe yarar?Çok çirkin olmuş..

Daha çok benek giibi morumsu izler var.
Elimi atınca sivilce geliyordu hep elime.
Hala da zaman zaman devam ediyor bu sivilceler.Şimdilerde kalçama sürmüyorum yağdan zaten.
Burda hava serin hergün duş almam imkansız,o yüzden de sürekli sürmüyorum artık.

Çok önemli bişi olduğunu sanmıyorum darkçım..hem hormonlara hem bebe yağına bağlı olarak cildin yağlanmış olabilir ondan kaynaklanıyordur bence..

Ben yatıyorum kızlarrrr..hepinize tatlı rüyalar bebişlerinizi görün inşllah rüyanızdaa.:CüvCüv::CüvCüv:

Çalışanlar izne ayrıldı tabii sabah sabah kimse gelmez oldu buralara Yalnız mı kaldık ne kızımla

Beklemek ben de senin gibi oldum. Bu bayramı annemlerle birlikte geçireceğim. Eşimin annesi biraz hastaydı ve bu bayramda eşimi göremeyeceği için de üzgündü. Eşimin de tatile ihtiyacı vardı ama sürekli seni bırakıp gitmem diyordu. En sonunda ısrarlarım sonucunda onu ikna ettim ve bu akşam gidiyor. Ben de annemlerle kalacağım. Ama içime nasıl hüzün çöktü size anlatamam. O yokken ne tatilin ne iznin bir önemi var diyorum. Ona belli etmiyorum da insan her şey için endişeleniyor. Ya diyorum o yokken sancı falan olursa. Öyle hemen geleceği yolda değil. Aman neyse hayırlısıyla gidip gelir umarım. İçimi karartmıyım ben. Hem sizler varsınız. Yalnız da kalmayız umarım...

günaydın kızlaaar sabahları artık uyku yok walla 8den beri ayaktayım işleniyom habire:))
darkçım o çıkanlar siyah noktadır yağlanma olduğu için doğumdan sonra vücut peelingi al bitane lifle ov kısa sürede bişey kalmaz canım
bende çatladım ama benimkiler sadece arka bölgede popoda ve hemen arka baldırımda var çatlak oyüzden dönüp arkama bakmıyorum bile karnım çatlamadı çok şükür hiç ama biara çok kaşındı kaşındınça da yağ sürdüm bol bol aklıma geldikçe sürüyorum hep.inşallah karnım bari çatlamasın((
kızlar dün gece bir rüya gördüm hala etkisindeyim korktum açıkçası doğuma da zzaman yaklaştıkça şimdi sürekli ağlayasım geliyo iyi değilim pek.kendimi mezarlıkta gördüm yemyeşil ağaçlıklı bir mezarlıktı.boş bi mezar gördüm.mezarın bitişiğinden asfalt yol geçiyo yoldan hemen sonra da deniz var.sahil kıyısından yumuşak bi müzik geliyo kıyıya hafif hafif vuran dalga sesleri güneş batıyo deniz gümüşi bir renkte.mezarı okadar beğeniyorum ki orda birine neolur bu mezar benim olsun diyorum.tamam diyolar senin bu.mezarın içine bakıyorum normalde boşmezara bakınca tüyleriniz diken diken olur ama ben oraya bakınca içim huzur doluyo burda huzurla uyurum ben diyorum.
ağlıycam şimdi kızlar ne demek bu rüya yaa çok korktummm

canım benim umarım herşey çok güzel olur senin içinde eşin sağsağlim gitsin gelsin inşallah tabi hepimizin ki. Ben çok endişe ediyordum bana ayın 4'ünde demişti gidebilirim diye bütün ay inan acayip stresli geçirmiştim o gidince ne yapacağım diye ama 5 gündür annemlerdeyim ve günlerim gayet güzel geçiyor boşu boşuna kendime sıkıntı yapmışım zaten dediğin gibi hamile olduğumuz için sıkıntı yapıyoruz gitmelerini yoksa annemlerde kalmayı severim ben açıkçası bizim evde olsaydık biz bütün aile bir binada oturuyoruz k.valide, elti, görümce falan bayramlar çok kalabalık ve yorucu geçiyor bütün akrabaları gelip gidene kadar canın çıkıyor anneme ancak ikinci günü akşama doğru geliyordum bu bayram hiç değilse annemlerle kısmetse uyanacağım bayrama ve kendi akrabalarımı göreceğim çok daha keyifli hem doğum yapacağım hastane buraya 5 dk. dr.umda burada oturuyor benim için herşey güzel görünüyor:)) Eşimde hiç değilse mutlu oda köyünde olmayı çok seviyor herkes mutlu yani umarım seninde herşey gönlünce olsun bitanem hem unutma kızın yanında:))

Atatanem hayırdır inşallah, aklına kötü şeyler getirme, bak huzurluymuşsun ne olacak ki. Deniz de görmüşsün, güzel rüya olmuş işte.

Elmalı'cım normal doğumu ne kadar çok istediğini biliyorum. Ama bazen şartlara boyun eğmek zorunda kalırız. Bence yine de eğer gerçekten çok istiyorsan biraz mücadele etmeden doktoruna boyun eğme. Bir başka doktora daha git ama o sana normal doğum olabilir derse karmaşa o zaman başlar. Bu saatten sonra doktor değiştirme riskini de göze alıp gitmelisin doktora. İki doktor da aynı şeyi söylerse sorun yok ama biri normal doğum yapabilirsin derse o zaman fena. Bir de kimi doktor 4 kilo bebeği normal doğurtur diğeri bu bebeği sezaryanla alır. İki doktorun kararını da kimse yadırgayamaz. Yani iki ucu pis bir değnek bu :) Umarım sezaryan da olsa normal doğum da olsa senin ve Bengisu için en iyisi olur.

gunaydın kızlar

julıanne bende senın gıbı hala calısanlardanım
hos patronum ıstersen gıt dedı ama hazır gelmısken ıslerımı yapayım dedım belkı cuma gelmem dıye dua edıyorum
zaten evde cok yoruluyorum
bayram trafıgı annemlerde cok yogun gecer
cok zor 3 gun yıne benı beklıyor ve sımdıden gozum korktu

annem daha ıyı dun esım dısarı cıkınca annemde bıraz mutfakta ıs yapayım dedım
sadece buzdolabını temızledım ve dus aldım ama yıne oldum yorgunluktan tum gece sancı cektım resmen
hala popoma varana kadar agrı duyuyorum
esımde kızdı artık annem yavas yavas ıyı oldugu ıcın bayramdan sonra evımıze gıdıcez dıyor
bılemıyorum ne yapıcaz kaldım tamamen arada

kımseler yok galıba nasıl bızım kasım hamıslerımız

korkma canım bunlar sadece gördüğümüz kabuslardan biri şimdi azo olsaydı sana gebelik org. sitesinden gebelerin son zaman gördüğü anlamsız kötü rüyalar olur diye ilgili kısmı bulur yapıştırırdı ben oraya bulamam şimdi belki ama en azından bunun sadece son zaman kabuslarından olduğunu söyleyebilirim. hepimizin aklının bir köşesinde ya doğururken ölürsem diye korkumuz var bundan eminim buda bilinç altımızda olduğundan böyle korkutucu rüyalar oluyor işte hiç üzülme arkadaşım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız ve hayatımıza kaldığı yerden devam edeceğiz inşallah

dün gece bende ağlayacaktım neredeyse bel ağrısından kıvrandım durdum en sonunda vicks sürdüm ve biraz rahatlattı ama sonrada oğlum çok sıkıntı verdi bu son bir ay nasıl geçecek diye ciddi ciddi karamsarlığa kapıldım allah hepimizin yardımcısı olsun

KISMETSE ŞAFAK : 36 (BUGÜNÜ SAYMAZSAK TABİKİ:))

Kalimero çok haksız yere kendine ve bebeğine eziyet ediyorsun. Tamam annene bak ama annenin buzdolabını da temizleme canım ne olacak. Pislikten kokmamıştır heralde. Bence biraz daha özen göstermelisin. O bebeğin dinlenmeye ihtiyacı var. Ayrıca eşin haklı bence. Bebeğiniz sadece senin değil, ikinizin bebeği o yüzden şu dönemde senin hareketlerin üzerinde o da söz sahibi olabilir. Onun dediklerine de kayıtsız kalma derim ben. Canım başka kardeşin yok mu. Sen de tek misin benim gibi, ya da teyzen ananen falan. En azından bayramın bir süresinde anneni idare edecek biri?

günaydın kızlar
herkesi bir bayram telaşı almış gidiyor
bizde evdeyiz bu bayram annemler memlekete gidecekler bizi de çağırdılar ama yok
ben artık evden başka bir yerde rahat edemiyorum ya
annemler olmayacak zaten bizim bayram klasiğimiz bayram sabahı kahvaltıya kayınvalideye gidilir
yenilir içilir misafir ağırlanır sonra işte diğer akrabalar büyükler ziyaret edilir
ilk gün böyle geçer sonra naparız bilmiyorum

minik kalimerom çok yordun kendini bu aralar bak dr.un da demiş dikka et biraz
eşine de hak ver o da senin için endişeleniyor
inşallah güzel bir bayram geçirirsin canım bak annen de daha iyiymiş ne güzel

beklemek ve julicim
sakın kendinizi yalnız hissetmeyin bak biz varız buralarda demi ama
bence ikiniz içinde güzel geçecek bu tatil

atatanem canım bu rüyalar normal artık
zaman zaman olumsuz şeyler bizde görüyoruz
ama dün çok güzel bir rüya gördüm ben
oğlumu gördüm teyzeleri çoooook tatlıydı kucağıma alıyorum seviyorum uyutmaya çalışıyorum
ama uyuturken kucağımda sallıyorum sonra diyorum kendi kendime dur ne yapıyorsun
kucağa alışacak hemen yatağa yatırıyorum
bende yanına uzanıyorum öyle uyutmaya çalışıyorum
sonra babamız geliyor kapıyı çalıp uyandırıyor oğluşumu
birde oğlumun parmaklarında iki tane altın yüzük gördüm ne demekse artık
Allah hayra çıkarsın bebeklerimizi saağlıkla kucağımıza alacağımız günleride göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…