- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.001
Ya napalım artık uyku yok bize :)Ya bide ben
derin uyurum ondan korkuorum ya duymassam die :)
Annem telefon açtı onla konuştum,bebişin yeni resmini istedi msn den onu gönderdim kardeşime.Nerdesin dark sen :)) Bi kayboldun sanki :)
Gerci bende ara ara bakıorum ama :)
hanımlar çatlaklar için bir önerim var. ben 2 çocuk annesiyim vücudumda çatlak yok diyebilecek kadar 2 hadi bilemedin 3 küçük çizgi var.bunu hergün karnıma ve kalçama sürdüğüm bebek yağına borçluyum.iki hamileliğimde de bunu bebek yağına borçluyum.ayrıca bende 2007 nin kasım annesiyim
Çalışanlar izne ayrıldı tabii sabah sabah kimse gelmez oldu buralaraYalnız mı kaldık ne kızımla
Beklemek ben de senin gibi oldum. Bu bayramı annemlerle birlikte geçireceğim. Eşimin annesi biraz hastaydı ve bu bayramda eşimi göremeyeceği için de üzgündü. Eşimin de tatile ihtiyacı vardı ama sürekli seni bırakıp gitmem diyordu. En sonunda ısrarlarım sonucunda onu ikna ettim ve bu akşam gidiyor. Ben de annemlerle kalacağım. Ama içime nasıl hüzün çöktü size anlatamam. O yokken ne tatilin ne iznin bir önemi var diyorum. Ona belli etmiyorum da insan her şey için endişeleniyor. Ya diyorum o yokken sancı falan olursa. Öyle hemen geleceği yolda değil. Aman neyse hayırlısıyla gidip gelir umarım. İçimi karartmıyım ben. Hem sizler varsınız. Yalnız da kalmayız umarım...
günaydın kızlaaar sabahları artık uyku yok walla 8den beri ayaktayım işleniyom habire:))
darkçım o çıkanlar siyah noktadır yağlanma olduğu için doğumdan sonra vücut peelingi al bitane lifle ov kısa sürede bişey kalmaz canım
bende çatladım ama benimkiler sadece arka bölgede popoda ve hemen arka baldırımda var çatlak oyüzden dönüp arkama bakmıyorum bile karnım çatlamadı çok şükür hiç ama biara çok kaşındı kaşındınça da yağ sürdüm bol bol aklıma geldikçe sürüyorum hep.inşallah karnım bari çatlamasın((
kızlar dün gece bir rüya gördüm hala etkisindeyim korktum açıkçası doğuma da zzaman yaklaştıkça şimdi sürekli ağlayasım geliyo iyi değilim pek.kendimi mezarlıkta gördüm yemyeşil ağaçlıklı bir mezarlıktı.boş bi mezar gördüm.mezarın bitişiğinden asfalt yol geçiyo yoldan hemen sonra da deniz var.sahil kıyısından yumuşak bi müzik geliyo kıyıya hafif hafif vuran dalga sesleri güneş batıyo deniz gümüşi bir renkte.mezarı okadar beğeniyorum ki orda birine neolur bu mezar benim olsun diyorum.tamam diyolar senin bu.mezarın içine bakıyorum normalde boşmezara bakınca tüyleriniz diken diken olur ama ben oraya bakınca içim huzur doluyo burda huzurla uyurum ben diyorum.
ağlıycam şimdi kızlar ne demek bu rüya yaa çok korktummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?