2008 Kasım Anneleri

Tr ye gelince lcw den bende cok aliyorum,burada herkez cok begeniyor kimsede olmadigi icin.

benim cok diil ama biraz var iste takintim,birde burdaki türkler cok ilginc.sürekli indirim takip ediyorlar..

malum buranin indirimide acayip oluyor eger iyi denkelmissen cok komik fiyatlara alabiliyorsun kiyafetleri.

kimse yil boyu bisiy almayip o indirimi takip ediyor,ve alincada milletinki ayni oluyor iste.

bende co kaliyorum indirimden ama yegenim icin:) türk paraiyla 6 milyona harika pantalonlar almistim gecen yil.

iste bu yüzden millet öcü gibi bakiyor bize,cünkü name-it`ten kezsen kiyafet almazlar.

degisik bi halk iste..

Almanya'da dayımlar oturuyor,her gelişlerinde H&M den bişiler alırlar bizim kıza.çok güzel oluyor ürünleri,hatta biberonu bile var çok tatlı bir turkuaz mavisi rengi var.6 kasımda forum istanbulda açılacağından benim de haberim var da neye yarar.İzmirede açılmasını 4 gözle bekliyorum açıkçası

yok sedoşum takıntı değilde hep aynı şeyler oluyor bide ben daha sade şeyleri seviyorum lcw deki bazı kız kıyafetlerinin heryerinde çiçek böcek oluyor bende sevmiyorum öle çok:) sadece hırka filan alıyorum ordan

konyada çocuk mağzası sıkıntısı var lcv den herşeyi alamıyorum bizde de yazı olmasın resim olmasın olursada kibar olsun takıntısı var benim herif 2 senedir ben giydirmem maymunlu sweat deyip duruyorlcv konyada halk pazarı gibi kadınlar birbirini eziyor bende çok nadir gidiyorum panço iki yerde var ama mağzanın birinde hiç bişey yok venice vardı zaferde kapandı hoş pekde yarar bişey yoktu.defacto ya baktım fena değil 1-2 şey gözüme çarptı.benim favorim istanbuldaki çakma abercrombie converse leri toplayıp gelen roman esnaf ardaya göre bişey buldummu hiç kaçırmam çünkü bilirim 2.sini hayatta bulamzsın tek gelir hayvan gibi etiketleriyle üstünde en ucuzunde 6070 ytllik etiket olur ben en fazla 15 veririm

lcw nin ürünlerini bende pek sevmiyorum..
eşofman altları güzel oluyor arada..bikaç parça almışlığım var onlardanda memnun kaldım kalite olarak ama tarz olarak cıkss..

polis ceylandada güzl seyler oluyor,ben kuledekinden bu yil baya aldim..yazliklari harikaydi.

yaw oda sadece kulede var ne yalan sölüyüm eve daha yakın ama biz hep reale gideriz düz ayak çocuklara oyun parkı falan var diye.kulede arda bizi hoplatıyo eşşekceylana tüm yaz hiç girmedim geçenlerde baktım eşofman altları hoştu yolum düştükçe orayada bakıyım tatlım

Hmmm ben seviyorum ceylanin,ondan dedim zaati..

amincim artik kocaman oldular bu yasta maymun,filan baskilar oluyormuki?

burdaki renkler daha soft daha erkeksi oluyor..

bayram yaklaasiyorya habire aklim kiyafetelrde.

LCW de eşorfmanlar bazı düz kazaklar ve düz renk gömlekler güzel oluyor bende kotlarını vs diğer ürünlerini böcekli maymunlu şeylerini beğenmiyorum daha sade olan ürünler güzel oluyor
Kot pantolonda zara çok hoşuma gidiyor yağmurluk mont olarakta blue keyi beğeniyorum vs vs işte herkese göre farklı neysem

ben doğduğundan beri hiç giydirmedim canım ama çok oluyor..
mesela çizgi karakterli şeylerde itici geliyor bana..

bu arada bizim bayram takımımız hazır dayanamayıp bi takım daha almazsam tabi:)

oo erkencisin amincim,gercihediye demistin dimi? bizim bisiyiiz yok annanemiz d.günü paketi gönderdi

hirka gömlek filan varsa pantalon yok,bi cikmak lazim.

aa geçen gün winmax die bir yer var genelde bir çok avm de var orda bir hırka gördüm bayıldım alsam mı almasam mı dedim sonunda almaya karar verdim çok güzel bayramda giydiricem mavi örgü bir hırka resimlerini görürüsünüz zaten bayramda bol bol çekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…