2008 Kasım Anneleri

selam güzellerim nasılsınız ay bugün akşama kadar evdeydim ama bir türlü girmem mümkün olmadı, bnim küçük sıpayla uğraştım tüm gün
oğluşum yine özüne döndü şükür bugün akşama kadar koştu oynadı durdu, o öğle uykusuna yatınca bende yattım şimdide bi 5 çayı yaptım kendime iyi geldi
öğleyin babasıyla fotoğrafçıya götürdük kuzuyu, stüdyo fotoğrafı için ama varyaaa rezil etti rezil, fotoğrafı çeken adamı da bizide koşturmaktan baydı, bir iki poz ancak alabildik stüdyoda ama rahatsız oldu asla gülmüyor ve ordan çıkmak istiyor çığlık kıyamet, fotoğrafçının yanında bir pet shop vardı artık sakinleşsin diye oraya gittik yazık fotoğrafçıda oraya geldi o orada hayvanları severken çekebildi bir iki poz, yine de gülmedi sıpa adamın peşinde olduğunu biliyorya öfkesinden, sadece birinde biraz tebessüm etti hayvanlardan bahsederken onu yakalayabildik ancak
doğum günü kıyafetlerini giydirmiştim hiç boydan alabildimi doğru dürüst bilmiyorum, kravatını takmıştık dışarı çıkar çıkmaz kravATI attı zaten, pozların birinde kravatlı birinde kravatsız çıktı düzenleyecekler artık cumartesi gidip bakıcam seçicem inşallah bişeye benzer

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim bugün düzeldi yavrum tam olarak şükürler olsun allah acılarını göstermesin çok zor onlara bişey olması

gunaydın guzeller
sabah geldım ıse
sayfamı actım tam yazıcam bır telefon gorusmesıne basladım ahanda sımdı kapadım
konus konus valla sıstım

neyse ne haberler
bayramlıklar alısverısler yıne konusuluyor
ben kuzuya bayramlık almayacagım
henuz hıc gıymedıgı ve su an gıymezse eger bır daha gıyemeyecegı bır cok kıyafetı var
onları gıydırecegım kuzuma
botlarını cok sevdı kucuk kuzum
kım aldı dıye soruyor babam
annemmmm dıyor yavrum
baba bakkk annem aldı dıyor

ıslerım yogun ama buralardayım

Pasinim günaydın beni düşünsene hergün yüzlerce banka şikayeti için arıyorlar ve çoğuna anlatmak zorunda kalıyorum dilekçe yazmasını bilmiyorlar anlatıyorum bi sn kalem alayım yazayım diolar sinir küpü oluyorum Allah yardımcımız olsun
Pıtırcık güle güle giysin ayakkabılarını :)
Aslında Ardanında yeni aldığım ve giymediği çok şey var doğum gününde de bir sürü şey gelecek bende almam bayramlık müsriflik yapmaya gerek yok eksiği yok fazlası var ne derler çocuğun yediği helal giydiği haram

evet canım annemde oyle soyler
ben nerede begenırsem oradan alıyorum
marka takıntım vs yok
ama burada bırcok kısı cıvıl bebe dıye bır yerden alıyor
fıyatları da cok uygun
sadece herkesle herseyı aynı olmasın dıye az alıyorum oradan
ama cıktıgımda nerede ne begenırsem onu alıyorum

botlarımız cok guzel oldu ama
bır numara buyugu ıle degıstırıcem bugun
bas parmagı tam dayandı ayakkabıya hemde ıncecık corapla
kalın bır corap gıydırsem sıkma ıhtımalı yuksek
onun ıcın bugun bır numara buyugu ıle degıstırıcem canım

foto cektım musaıt bır zaman yuklerım

günaydınnn
bende almıcam bayramlık izde de giymediği bir sürü kıyafet var onlardan giydircem
sedacım kayınvalidem gibi konuştun çocuğun yediği helal giydiği haram deyip duruyor,ona da kaynanası diyomuş nesilden nesile yani:)))
bu arada çağancığım yaş gününü kutluyorum umarım annesine babasına vatanına milletine layık bi evlat olur annesi nice senelereee

günaydın kızlar nasılsınız bakıyımm eyi gibi gördüm hepinizi aman iyi olun.
ardaya bu kotun aynısını daha 6 aylıkken almıştım 1,5 yaş 13,5 kilo yazıyordu içinde daha 10 aylıkken içindeki lastikleri sıkıştıra sıkıştıra paçalarını 4 kere katlayarak giydirdik ay çok komikti halada giydiriyoz artık paçaları katlamadan giyiyor belde 1-2 tık sıkılaşıyor ve herkez bize gülüyo şu kotu askere kadar mı giydireceksiniz diye walla bulupda alamazsak olacağı o.akşam çocuklar duymasında havucun arkadaşı basri cedric ve chen in olduğu bi tişört giymiş aah ah dedim oğluma bulamadım ben bak çocuğa süper olmuş dedim.benim herif aşka geldi sizi istanbula alışverişe götürüyümmü diye bende dur bakalım önümüz bayram masraf masraf dedim ama içimde cız etti ne süper olurdu

günaydın kızlar,
meleğim eymen düzelmiş sevindim.. resimleride inş. güzel çıkar..

bende geçenlerde yaptım alışveriş resimleride eklemiştim bayramlıkları hazır kuzların..
bende kendime dökümlü bir bluz 2 uzun kollu penye body tarzı bişeyler birde gömlekle yeleğini aldım...bayramı düşünmedim ihtiyacım vardı bayramda aradan çıktı...

kuzularıma elimden geldiğince bende güzel giydirmeye çalışıyorum önü desenli maymunlularda var sade olanlarda var ne olacak çocuk bunlar ya önü ayıcıklı kayulu olursa ne olur yani..
şimdi büyükler bile simpsonların tişörtlerini giyiyor bir çizgi film daha vardı adını hatırlayamadım...
önemli olan yakışan ne diyim...

günaydın kızlar.erken kalktım bugün şöyle bi etrafı toparladım bi bakayım dedim.kuzucuğum uyuyo daha.kahvaltı hazırlıycam şimdi.

passincim paşamız güle güle giysin botlarını.

benimde marka takıntım yok. burda bi arkadaşım var çok seviyorum ama ne alsam aynısını oğluna alıyo oda.çok sinir oluyorum kıyafet oyuncak çoğu şeyleri aynı.ondan farklı yerlerden almaya çalışıyorum

çağanın da kıyafeti çok bu sene ama hiç giyilmemiş yok ondan alıcam ben bayramda yeni giysin kuzum.bakalım cumartesi kardeşimle gidicek gibiyiz alışverişe.

Civil bebeyi dün ilk kez bir sitede gördüm bi bakayım dedim acayip ucuz şok oldum ama pek bişey beğenemedim gerçi nette kısıtlı seçenekler yerinde güzel olanlar vardır muhakkak bence debir numara büyüğünü alman daha mantıklı

nazlım günaydın sorun resim değilki adam gibi bişey olsa nerde bugs bunny ler mick mouse lar bakuganmış bentenmiş bide çarşamba pazarı tek bi resim falanda değil cennet mahallesindeki karıların makyajı gibi kırmızı ruj yeşil far insanın gözünü yoruyorlar bıraksalar içindeki çocuk zaten güzel sizin süsünüze ihtiyacı yok neysem kızıyom bu tekstilcilere bide masraf ne gerek var o kadar baskıya falan filan neysem sinirlendim yine

2-3 yaşda ev için eşofman tarzı şeyler alabilirsin 6-7 tl gibi satılıyor güzelde oluyor. özellikle yenidoğan gurubu süper ben ardaya hamileyken tüm zıbın tişört,kundak iç çamaşırını ordan almıştım dünyanın eşyasını almıştım 100 tl mi ne tutmuştu o kadarda kaliteliydiki hala saklarım

polıpe pantolonu begendım canım
umarım bulursun ıstedıgın gıysılerı

sedacım cıvıl bebe ck uygun fıyatları
burada merkezde bır magazsı var ve pek cok cesıtı var

lcw magazası burada en fazla bulunan magaza oldugundan genelde oradan alıyoruz
ama begenmedıgım dandık urunlerı de yok degıl
bazı magazaları pazar yerı gıbı oluyor ama
avm dekı magazası hem cesıt olarak guzel hem de nezıh bır magaza alısverıs kolay oluyor

Ya bnm de marka takıntım hiç yok üstüme neyi yakıştırırsam onu giyerim önmli olan taşıyabilmek bence
Hatta yolda bile çevirirler yanlış anlamayın üstünüzdekini nerden aldınız die sorarlar defalarca yaşadım bunu hem kıyafetlerimde hemde saçlarımda
Arda da herzaman birçok şeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince pazardan da alıyorum zaradan da mothercarden de benttondan da neyi beğenirsem ne hoşuma giderse kimde var kim giymiş die beni pek enterasa etmiyor bu detaylar herşey göreceli tabii herkes farklı düşünüyor bu konuda doğal olarak :)
Hee şu üzerinde ben ten bakugan kayyu olan şeyleri bende sevmiyorum ama lcw deki maymun karakteri çok hoşuma gidiyor bıcır bıcır
polipçim buarada kotunuza bayıldım çok güzel

dun aksam annemde yemekteydık
esım tembellıkte edınce gec vakıte kaldık
eve gıtmek ıstemıyor kuzum
neyse zor bela cıktık yurumuyor
sandık kı dedesınden ayrılmak ıstemıyor onun ıcın yurumuyor
hadı oglum gıdelım sabah yıne gelıcez vs dıye konusurken
hayııyyyy dedı
ne oldu dedık kı
golgesı onune dusmemıs arkasına dusmus pasamızın
one gecınce onu kovalayacakmıs da onun ıcın gıtmıyormus
golgemız onde bız arkada onu kovalayarak evımıze gıttık

bizim burda zaten pek seçme şansımız yok hatta alınabilcek bişey yok diyebilirim.sık sık balıkesire gittiğimizden ordan alışveriş yapıyoruz.lcw wenice kanz falan var orda.ceylenda vardı kapandı.şimdi e bebeğin mağazası açılıcak onu bekliyorum merakla.

Güzel şeyler illa ki vardır hemde çok uygunmuş şaşırdım dün sitesinde gezerken
Pasinim lcw de çok tarz şeylerde çok dandik şeylerde var herşey zevkimize kalmış bence açıkcası ben beğeniyorum bazı şeyleri hoşuma gidiyor
Mesela metrocitydeki mağazası berbat daracık ve karman çorman bazı yerlerde çok nezih ve derli toplu

canım maşallah miniğine ne kadar akıllı.eve gidince ye onu benim için.

ayyy sıpa yaaaa çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…