- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.021
Kızlar ben 7 aydır elime süpürge almadım biliyor musunuz. Bu iş hep eşime baktı. Nasıl süpürüliyordu ev sahi :))
Piraye aslında bakma her erkek aynı, onlara kalsa ayda bir kere bile süpürmek yeterli olur :) ama eşimin alerjik astımı var, ev biraz toz olsa başlıyor hemen hapşırıklar, öksürükler. Süpürge de alerji önleyici olanlardan. O yüzden rahatlıkla üç günde bir süpürebiliyor :) Çok hevesli hatta :)
Karşısına bilimsel verilerle çık karşısına Piraye hiç söz hakkı kalmasın. Damardan vur hatta :))) Evdeki tozun bebeğe kadar ulaştığını, onun sağlığı açısından çok tehlikeli olduğunu falan anlat. Bak o zaman baba yüreği hemen koşar süpürgeye :))))
aslında bi de ütü işim var julicim bu olaya nasıl bilimsel yaklaşabilirim acaba:uhm:kaydirigubbakcemile3
:roflol: Bak o konuda hiçbir şey yapamazsın. Bence o konuda da saygıdeğer bir aile büyüğünü kandırmak lazım. Ben yüklendim bütün kumaş pantalonları anneme götürüyorum. Bir ara fırsat bulup o ütüler diye. Ne yapayım her şeyi hemen ütülüyorum da kumaş pantalonu ütülerken çok fazla oyalanıp ayakta duruyorum((
selam kızlar ;
biz bu gece kaburga ve bel ağrısına rağmen çok rahat uyuduk..kızımın kafası kaburgamın hemen altında olduğundan oraya baskı yapıyor ve ağrıtıyor..hala dönmedi bu arada ..sanırım sezeryanımız kesinleşecek..gerçi son iki hafta önemli ama ..
neyse kocaları olmayanlar özleşin biraz lazım arada bir böyle ufak ayrılıklar..gerçi ben hiç ayrılmadım ama..:))
atacım rüyalar kabuslar normal artık canımcım biliyosun bunu o yüzden takma derim fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?