2008 Kasım Anneleri

bu arada bende cumartesi günü kayınvalidem ve eltimleri yemeğe çağırdım bütün gün ayaktaydım
ben mutfakta uğraşırken kocacımda bütün evi temizledi sağolsun
beni hiç karıştırtmadı
tüm odaları halıların koltukların altına varana kadar sildi süpürdü
ama akşam misafirlerden sonra heryer batmıştı yine bende bugün şöyle bi daha süpürüp toz alayım ha bir de ütüm var yapılması lazım
bana kolay gelsin bakalım kaç saatte yapıcam

Kızlar ben 7 aydır elime süpürge almadım biliyor musunuz. Bu iş hep eşime baktı. Nasıl süpürüliyordu ev sahi :))

şanslısın jülianne eşin bıkmamış senin benimki söylrsem yapıyo ama hemen bıkıyo sanıyo ayda bikere falan temizlencek heryer:)ben yapınca bana kızıyo ama bende yapmasam evin halini düşünemiyorum bile.

Piraye aslında bakma her erkek aynı, onlara kalsa ayda bir kere bile süpürmek yeterli olur :) ama eşimin alerjik astımı var, ev biraz toz olsa başlıyor hemen hapşırıklar, öksürükler. Süpürge de alerji önleyici olanlardan. O yüzden rahatlıkla üç günde bir süpürebiliyor :) Çok hevesli hatta :)

geçmiş olsun cnm .bende eişmin üstüne bişeyler silkeleyip zorla hapşırtsammı acaba:) aşkım çok toz var süpürmen lazım derim:)

Karşısına bilimsel verilerle çık karşısına Piraye hiç söz hakkı kalmasın. Damardan vur hatta :))) Evdeki tozun bebeğe kadar ulaştığını, onun sağlığı açısından çok tehlikeli olduğunu falan anlat. Bak o zaman baba yüreği hemen koşar süpürgeye :))))

ayyyyyyyy güldürdün beni pireye canım
aslında iyi fikir
juli gerçekten şanslısın
bakmayın bizim ki arada bir gaza geliyo işte yoksa her zaman değil yani
hatta hadi tmizleyelim dediğim zaman daha yeni yaptık ya diyo
ahh bu erkekler ahhh keşke herşey onların düşündüğü kadar kolay olsa

selam kızlar ;

biz bu gece kaburga ve bel ağrısına rağmen çok rahat uyuduk..kızımın kafası kaburgamın hemen altında olduğundan oraya baskı yapıyor ve ağrıtıyor..hala dönmedi bu arada ..sanırım sezeryanımız kesinleşecek..gerçi son iki hafta önemli ama ..
neyse kocaları olmayanlar özleşin biraz lazım arada bir böyle ufak ayrılıklar..gerçi ben hiç ayrılmadım ama..:))
atacım rüyalar kabuslar normal artık canımcım biliyosun bunu o yüzden takma derim fazla..

haklısın juli işin içine bebekler girince hemen değişiyorlar :ecrin_bebek:
bu iki yöntemi de denicem kızlar bakalım işe yarayacak mı?

aslında bi de ütü işim var julicim bu olaya nasıl bilimsel yaklaşabilirim acaba:uhm:kaydirigubbakcemile3

aslında bi de ütü işim var julicim bu olaya nasıl bilimsel yaklaşabilirim acaba:uhm:kaydirigubbakcemile3

:roflol: Bak o konuda hiçbir şey yapamazsın. Bence o konuda da saygıdeğer bir aile büyüğünü kandırmak lazım. Ben yüklendim bütün kumaş pantalonları anneme götürüyorum. Bir ara fırsat bulup o ütüler diye. Ne yapayım her şeyi hemen ütülüyorum da kumaş pantalonu ütülerken çok fazla oyalanıp ayakta duruyorum ((

anladım canım ben şu an anneme yüklenemicem canım işi başından aşkın bu aralar evde tadilat falan vardı
kayınvalideme götürsem şok geçirir ne oluyor diye hatta fırsat bulsa o bana ütülerini getirirkaydirigubbakcemile3
iş başa düştü yani hadi ben kalkayım da başlayayım şu ütü işine yavaş yavaş:CüvCüv:

eylülcüm sende bendensin desene
benim kuzucum da ters duruyor:ecrin_bebek:
dediğin gibi şimdilik sezeryan görünüyor bizimde
bayramdan sonraki kontrolde bir daha bakıcaz
hayırlısı olsun ikimiz için de sağlıkla doğsunlarda ne yapalım değil mi?

Merhaba kizlar..Gecmisi okudum ama unuttum:) Hatirladigim kadariyla catlaktan bahsetmisiniz..

Henüz olusmadi bende catlak,hergün hem yaglanip hemde krem sürüyorum halbuki baya kilo

aldim ama simdiye kadar olusmadi hic insl.bundan sonrada olusmaz.Ya benim karin agrilarim cok

sIklasti,ve dahada siddetini artirdi sanki..

Birazdan evimi silip süpürücem bana kolay gelsin diyin esim gelip yardim edene kadar benim

canim cikiyor o gelmeden hallediyorum ben,yaptigim yalnis biliyorum ama icim rahat etmiyor

esimde cok kiziyor bekle beni diye ama bugüne kadar 3 yada 4 defa süupürmüstür evi,ona bisiy

kalmiyorki..encok merdivenleri silerken zorlaniyorum ben,birde viledayla filan diilde elimle silince

sanki daha temiz gibi görüyorum offf kalkayimda alayim süpürgemi elime:) cok öptüm simdilik

herkezi.

oft`` den bahsetmisini..Ben onun yerine takip ettigim konulara abone oluyorum..

bu daha iyi bana göre,hemen aciyorum aboneliklerimi ve direk giriyorum istedigim sayfaya..

sanada kolay gelsin çilekcim
çok yorma kendini bekleyiver eşini canım
ya da o gelene kadar hafif işlerini hallet
karın ağrından bahsetmişsin bak dikkat et biraz herhalde haftalar geçince oluyor bu ağrılar
benim henüz yeni başladı karın ağrılarım ama henüz çok şiddetli değil çok şükür

ayy hadi bu sefer gidiyorum ütüye
ama yine dayanamam arada bir gelir bakarım

sanada kolay gelsin fatercim,annem ve simde cok kiziyor yapma diye ama

offf ben dayanamiyorum..karin agrisi,rahim kendini doguma hazirladigi icin

oluyormus canim.benim iyice artti heran size iyi haberler verebilirim gibi geliyor bana:)

hadi bende kactim,dikkatli ol sende canim.

hepinize merhaba kasım annişleri, rüya görenlere hayır olsun inşallah diyorum, çalışanlara ve iş yapanlarada kolay gelsin, benimde yapılacak çok işim birikti grip olduğum için çok zorlanıyorum
oğlumla randevum vardı sabah ona gittik 2250 gr olmuş bebişim herşey yolunda şimdilik, çalışabilir raporumuzuda aldık:)) ama bizim için kötü bir haber aldık doktorumuz başka hastaneye gidiyormuş moralimiz bozuldu, neyse ama sağlık olsun diyoruz

sonunda ütüyü bitirdim dolaba yerleştirdim dolabımı şöööööööööööyle bir düzenledim ama bende bittim kızlar
ayakta fazla kalınca sağ kalça kemiğim batıyor
şimdi acıktık oğlumla bi şeyler yiyelim süpürme işine geçicez
herkes nerelerde acaba?

hoşgeldin denizanası geçmiş olsun canım
benimde bugün burnum tıkalı inşallah grip olmam kendine dikkat et
bu arada oğlunun iyi olmasına sevindim canım
bende bu ay dr. değiştirdim ve çok memnunum kendine stres yapma
vardır herşeyde bir hayır
hayırlısı olsun senin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…