2008 Kasım Anneleri

cagancuk teyzesı memnunıyetle yerım
cok akıllılar yaw
dede sana kızdı mı dıye sordum
evet kızdı
neden kızdı oglum
buu doktum
nereye
baaaakk buaaaya (halıyı gosterıyor)
hıııı sen ne yaptın oyleee
dedeye bende kızdım dıyor sıpa

bu kot çok benziyo diye koydum tıpa tıp aynısı değil bizimkinin solmuş kısımları daha belirgin bide çok serseri bi kemeri var ne yalan sölüyüm bulsam böle bişiy kendimede alcamda yok anam beğenipte bi kot almayalı yıllar oldu ben kotta hangi bedeni giyerim onu bile hatırlamıyom markaya bende takılmam hoş buralarda kimseninde marka nedir bi fikri yok lcv en büyük marka!kaliteli mal üstünde hiç bi etiket olmasada bağırır herşeyiyle ben kaliteliyim diye bende o malı nerde olsa görürüm o konuda üstüme yoktur ama bu sıpa doğduğundan beri kendime hiç bişey alamıyom sözde geçen kendime çorap almaay gittim kışlık hiç kalmamış,döndüğümüzde ardaya 5 tane eşofman altı bide ev terliği almıştık çorap nerde yoook unutmuşum

polipecim bende aynı canım.kendime diye gidiyorum bi bakıyorum çağana almışım bi sürü kendime hiç bişey almadan dönüyorum.anne olmak böyle bişey galiba.

çağan paşanında doğum günü kutlu olsun kocaman öpüyorum gölgesini yakalayan donkişotunda dötüne yapıştırasım geldi.cennet kokulu sıpalarım benim

Son düzenleme:
valla benimde marka takıntım yokk nerde görürsem alıyorum ben hoşuma gitmesi yeterli bende yazılı şeyşeri pek sevmiyorum ama kızımın cailou aşkı yhüzünden bu ara herşeyimiz cailoulu...
çağancım bende aynı senin gibiyim kendime alcam diye çıkıyorum kendimi bebek mağazasnda buluyorum hep:))bura döt kadar sadece bi mağaza var orda güzel şeyler var o kadar bende alışverişi trabzondan yapıyorum en yakın lcw mağazası çeşit olarak 45 dk bize:))ne saçma yaaa ta trabzona gidiyom alışveriş için ama herşye rağmen seviyorum memleketimi....

polipe kot çok tatlı ya yağmurunda vardı bi kotu tam 1.5sene giydi ama artık olmuyor dün bende bi kot aldım kızıma burda seçenek sınırlı olunca mecbur aldım ne yapayımmm)

Son düzenleme:
gecen sene hılalım bıze bır kot almıstı cok cıcı
gecen yıl pacalarını kıvırıp gıyıyordu
bu yıl kısa bıle gelecek yakında tam oluyor
kuzum cok sevıyor onu
cunku tam popoda mınık bır araba var ve tekerleklerı dugme
anne bak aaaba dıyerek gıyıyor yavrum

kızlar bayramlık kıyafet konusu na bir ara vererek malum bayram ev temziliği zart zurt konularına binaen(süleyman demirel gibi hissediyom walla böle konuşunca)benim salonda sadece organze tül ve güneşlik vardı evlendiğimizden beri kullanıyorduk 6.yılına geldi önceki evimize rustik taktırmıştık güney cepheydi güneş artık tülleri çıtır çıtır yapmış yakında makinadan çıkmayabilir bide bu evin duvarlarnı delip rustik takamadık tüller yere kadar olunca kurtardıda güneşlikler kısa geldi şekilsiz bişey oldu yani bide bu ithal organzemi neymiş yıkadınmı ütülemeden olmuyor bıktırdı beni ayyy ne uzattım neyse pencerelerim duvardan duvara maşallah bide yere 40-50 cam kala bitiyor yere yakın yani.bi akıl verin ben bu perdeleri değiştireyim diyomda napıcam öle süslü püslü fınlu farbalı perde istemiyom sade şık temizliği kolay e hesaplı olsun diyom diyomda napıcam hiiiç bilmiyom bi akıl verin

Bende malesef organzenin büyüsüne kapılıp alanlardanım bizimkini 3 senede güneş yedi bitirdi mecbur atmak zorunda kaldım brilantindi şikayet ettim taşınma olayları falan vardı brilantin karmaşaya geldi bende üstüne pek düşmedim zaten şimdide annemde kalıyoruz fonlarımı da ablama verdim polipim en güzeli yarı organza yarı normal olan perdeler var ütüde istemiyor çok kullanışlıymış öle duydum onları araştırabilirsin fiyatlarıda baya uygun die biliyorum

polipcim ben niye göremedim ya nerde bu kot anacım...

bu arada istanbuldayken civil bebeden bende çok şey almıştım hatta kırmızı kareli kömlekleri var çok yakıştırır herkes o gömleklerde baya iyi çıktı.. iç çamaşırlarını felanda hep ordan hesaplı almıştık..

büyük marketlere gittiğimde carrefour real gibi oraların market bölümünde beğenip aldığımız tişörtleride var.. dediğiniz gibi çoğunu bir mevsim giyiyorlar zaten...

önü desenli olarakda bende caf caflı olanları sevemem erke çocuğunda hemde ama benimkielr kayu yu çok seviyorlar yengemiz tişörtlerini almıştı ananaemizde kapri eşofmanlrını almıştı yazın pazardan resmini göstere göstere onu giymek istediklerini belirtiyorlardı.. şimdi aramıyorlar .. yine aşırıya kaçmayan hafif baskılı şeyleri seviyorum tişörtte.. şimdi en çok gömleklerini seviyorlar benim kuzular...

çağan paşanın doğum gününü bende kutluyorum...

polıepe nedense su organze tulu ben hıc sevemedım zaten
oncekı evımde normal sade kendınden desenlı kırık beyazdı tullerım
yıkaması utulemesı vs her bırsey kolaydı
sımdı 2 yıla yakındır fransız dantelı kruvaze model ve stor kullanıyorum
yıkaması anamı aglatıyor zıra makınede yıkanmıyor
sokmesı ve gerı takması zaten bır dert vıdalama matkabıyla kocıs takıp cıkarıyor zaten
kuru temızlemeye gıdıp gelmesı vs dert
storum ıse sılınebılıyor
ama ıkı kısı kenarlardan gerdırerek tutacak da bırı sılecek
yanı basıma dert almısım resmen

dıyecegım odur kı
at makıneye cıkar kullan bır tul al canım
bıldıgımız sıradan tullerden olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/334672-2008-kasim-anneleri-3962.html

nazlı bu sayfada kot
bende düğün alışverişinde dedimki ben perde falan yıkayıp takamam şu bambu ahşaplardan alalım eskiyince atarız dedim herkez bi kıkırdadı sen bilmezsin eve olurmu öle dediler başımı yaktılar dünyanında parasını ödemiştim taç mağzasında.ne biliyim perde nasıl olur nasıl olmalı satarken söle bi bu buruşur falan diye bende sinirimden senede 2 kere yıkıyom walla kömür gibi olsada umrumda değil nefret ediyorum ütülemekten anam pencerelerimde hayvan gibi salonda iki pencereye perde yaptırsam normal dairelerdeki 4 pencereyi kapatır valla şeytan diyo git pazardan al bakıcam artıkın

gördüm canım gördüm güzelmiş kotunuz...

bende evlenirken kendim beğenmedim tülleri kayınvalidem ve görümcem almışlardı sadece evin pencere ölçülerini sormuşlardı..
krinkıl brillant tül almışlar çok beğenerek kullanıyorum tüllerimin boyuda yere kadardı kısa sevmeme zaten... valla yıkıyorum asıyorum çoğu zaman ama bazeb 3 ünü bir normal programda yıkıyorum fazla sıktırmadan alıyorum ama unutursam hafif kırışıyor yine azcık 2-3 katken üzerinden ütüyle geçiyorum açılıyor benim perdelerde takrken bitmiyor eşim şikayetçi bu durmdfan büzgüsü bol ütülemeye kalksam kaç saatimi alır.. şimdilikgidiyor daha yeni gibiler ben çok memnun kaldım bu krinkıl tarzı olanlardan..

eminönünde yaptırmıştım bende brillant ilk berdelerimde bunlarda aynı tipten sayılır
hiç ütülemedim bu güne kadar
hassas programa atıyorum hafif nemli asıyoruz
mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…