2008 Kasım Anneleri

eylül slm passino koyarsan fotosuna bakarız güle güle giysin bol kar yağsında hakkını verin botların.ay daha oğluşum kar görmedi yağsa yuvarlıyacam sıpayı

Küsmedik ki barışalımmmm yer elmam :):) puahhahhh delii

Eylülüm doktorummm az geliyonsunn olmuyoo böle ammaaa ösletionsun kendiniii
Derinim kankim nereyesundur

selam ahali,naber millettt? dün biraz avm ye gitttim ayy cok cic seyler vardi,hersey ialmak istiyorum bu ara :)

benimde marka takinti myok,hatta hic yok, olmamalida ahahahaha utaniyorum kendimden..

üf gidim evimi süpürim silim ben geliri myine.

Küsmedik ki barışalımmmm yer elmam :):) puahhahhh delii

Eylülüm doktorummm az geliyonsunn olmuyoo böle ammaaa ösletionsun kendiniii
Derinim kankim nereyesundur

ayy bayılırım yer elmasına hemşerimde gelmiş topraam geçen sana keçi boynuzu pekmezi dediydim ya dün akşam aklıma geldide sadece kışın içir ok yazın ishal yapıyomuş aman yanlış bilgi vermiyim dedim:94:

ne bitmez temizlikmiş anam anlamadım gitti deli karı siz titiz hanımlar banada el verin walla haftada bir ev süpürüyom oda zoruma gidiyo:78:

Ben hep görürüm ama bitürlü yemek nasip olmadı cesaret edemedim birkaç kişide çok kötü deyince bayadır yoktu aklımda birden geliverdi :)

Hojgeldin çilekoo git bi süpür sen rahat etmezsin yine titiz hatun :)

polisss vallla bitmiyoraaa,yada ben beceremiyorum hergün bisiy oluyor.suan cok daginik,ve pis vallahi..

kaldiki deniz birde eline yiycek alip gezen bi cocuk olsaymis bitmistim heralde..bak ayzarken bile gözümde büyüdü,toz almam lazim..pufffffffffffffffff

sedoş haklı linkte çıkmıyor ben sayfaya gelmeden bir önceki sayfada görmüştüm yenilerken...
nese eylülüm hoşgeldin tatlım yoğunsun sanırım...

bizde bugün balkon keyfi yaptık azcık oğluşlarımla güneşte kanepede oturduk helikopterler var onlara bay bay yaptık aslında onları görmek için çıkmıştık balkon keyfide oldu.:))

gündüzleri böyle güneşli ama akşam serin oluıyor evler.. ama akşamları yatana kadar yakıyorlar kaloriferi gece serin olursa bizde ufoyu açıyoruz çocuk odasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…