2008 Kasım Anneleri

polıpe geldım anacım geldım
ahanda kuzumun botu

cılegım hosgeldın canım
bence de sen hıc gec kalma hemen evı supur ve toz al canım

ben bu smıllerı cok sevdım ya :102::104::103::80:

çilekle beni koycaklar aynı eve kesin beni ozona yatırır hahaa gelde ben sana 3 seansta nasıl rahhhaat bi ev hanımı olunur öğreteyim:86:

çocukluğumda bahçemizde kendiliğinden yetişirdi yer elması bende onu yerden kazıp gömü gibi bulmaya bayılırdım hapur hupur yerdim şimdi tadı aynımıdır bilemiyorum.damak zevkiylede alakalı ben otculumdur rokasız oturmam sofraya çocukkende en büyük abur cuburum sokakta oynarken ekmeğin arasına taze soğan koyup yemekti annem leş gibi kokunca çok kızardı ayy ne günlerdi:97:

selammmm millet
herkes iyimi
bende işlerimi bitiridm akşama kadar rahatım
kimse kapıyı çalmazsa tabii:s
kaç gündür bi cee deyip çıkmak zorunda kaldım
çatlak kocam yanlış anlamış hem kendine hem bana dünyayı dar etti delü
adam günde 5 saat yol gidiyo herhalde kuruyoda kuruyo o arada
dün akşam biraz konulştum bu kadar büyütme
nolucak ne biticek deyip duruyo
dedim işin var evin var araban var aç diilsin açıkta değilsin gül gibi 2 oğlun var ve sağlıklıyız ve en önemliside çıtır bi karın var daha ne istersin Allahtan puahahahhahh
doğru diyo
ay ne biliim sorunlumu ne anlamadım gitti dertsiz başına dert arıyo

Çok güzelmiş botlarınız lorecim güle güle giysin paşamız bnmde beğendiğim buna çok benziyor ama üst kısmı beyaz değildi sanırım şu doğum günü olayını bi atlatalım yeni bir montta alacaz ananesinin doğum günü hediyesi olacak bnm beğendiğim olsun die parasını verdi aslında geçen sene aldığı da oluyor ama onun kendileri beğenip almışlardı çok beğenmemiştim lcw den almışlar oranın montlaqrını hiç beğenmiyorum bu daha giyilir birşeydi hala oluyor ama üstünde resim olsun istemiyorum kaşe ağır abi mont olsun diorum bakıcam artıkın d.günüden sonra

lorecim resmin açılmadı canım güle güle giysdin emiralp kuzusu eminim çok güzeldir
policim bende feci otculum aynen rokasız maydonozsuz sofraya oturmam
veeee yerelmasına bayılırımmm
babam alırdı çok yedirirdi bize çok besleyciiymiş bi sürü şifasını anlatır dururdu

maytap hayırdır canım ne oldu
ısten mı ayrılmak ıstıyor esın
ben kacırdım sanırım

polıpe roka konusunda ben de cok sevıyorum her salataya bol bol koyuyorum
ama sogan ve ben asla yanyana gelemeyız :96:

yok canım işten ayrılmak değilde boş boş oturtuyolar adamı
düzen insanı planlı programlı çalışmak istiyo ama bütün gün oturuyo volta atıyo 3 hafta oldu bugün tam
daha hiç iş yapmamış
boşu boşuna 5 saatim yolda geçiyo diye söylenip duruyo
neyse geçicek inşallah bugünlerde

sedacım 20'den buyuk nolarda bu sekılde ustu beyazdı canım
ama ben begendım cok hos duruyor kotla
ortopedık oldugu ıcın oncelık rahatlık oldugundan pek sevndırık oldum

maytabım neden acılmadı anlamadım canım
lacıvert bır kuzu botu ıste

anladım canım
ama evde oturmaktan ıyıdır yanı
ınsa allah aktıf calısabılecegı gunler yakındır

polıpe eskımeden kucuk gelır dıye dusunuyorum
ama bellı de olmaz
her gun dısarı cıkıyor sanırım yıpranır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…