2008 Kasım Anneleri

Lorecim bnm de içime en çok sinen tarafı ortapedik olması botdışında giydikleri zaten spor onlarda da ortapedik olmasına gerek yok sanırım
Senin aldığında çok güzelmiş bende beğendim zaten bnm de hayal ettiğim lacivert kot botlar ve kaşe mont offf ne tarz ama :)
maytapçım hoşgeldin

eskimezsede bi ihtiyacı olana verirsin saklamak istemezsen ne çocuklar var bu kışı ayaklarında yırtık çorap ve ayakkabıyla geçirecekler off çok üzülüyorum bu mevzulara neyse bayram yaklaşıyo en azından boğazlarında bi et geçicek kuzularım benim:93:

slm kızlarr
marka konusunda yanlış anlaşılmadım inş. kendim için hiiiç yoktur marka takıntım pazardanda giyinirim çok şık mağazalardanda...
aslında piroş içinde öyle ama bazı şeylerde takıntı yapabiliyorum. her anne gibi bende çocuğum için herşeyin en iyisini istiyorum

lorem çok güzelmiş emiralp kuzusunun botu erkek çocuklarında bayılıyorum böyle botlara

Maytapçım kocişini canı sıkılmış belli ki bende ilk işe başladığım zamanlar acayip sıkılırım çömez ayağına etrafımdakileri algılamaya çalışırım martta bnm de burda bitiyor sözleşmem yine yeni bir ortam işin yoksa insanları tekrar tanı kendini tanıt işi öğren poffff çok sıkıcı çokkkk

polıpe ben hatıra bırkac parca esyası harıcınde pek bır sey saklamıyorum canım
ıhtıyac sahıplerıne temızleyıp ulastırmaya calısıyorum

maytabım bazı fotolar bende de acılmıyor canım

Piroşummm cnm bnmmm nie yanlış anlaşılasın herkes kendi fikirlerini söyledi takıntında olabilir ayrıca herkeste aynı düşünce var herkes bir şekilde en iyisini yapmaya çalışıyor elinden geldiğince ben seninde pazardan aldğını biliyorum yanlış anlaşılacak bir durum yok ortada rahat ol :)

Offf polipppp yara ma bastınn ben çok duygusalım bu konudaa gördükçe içim gidiyor hep hatta küçükken hep duygulanır hüngür hüngür ağlardım hala da öyleee bi keresinde abartıp yol ortasında hüngür hüngür ağladığımı bile bilirm Allah yardımcıları olsun

aynı işine devam etmeyecek misin sedoşum?

Bnm ablam işleme işi yaptırıyor kadınlara ve o kadınlar arasında çok çok fakir olan bebeleri olan kişiler var ardanın küçülen şeylerini bende direk gönderiyorum kıyamadığım çok özenerek pahalı aldığım parçalar dışında

Yok piroşum yaaa burası dönemsel 5 aydı 5 ay daha uzattılar kalma ihtimali var ama burası çok zor eleman alan bir yer şuan kadroları full geçenlerde müdürle bir konuşma yaptık çok memnun olduklarını açık olduğu takdirde kadroya alabileceğini söyledi marttan sonra iş aramaya devam keşke girebilsem buranın şartları mükemmel ötesi türkiyenin en şanslı kişileri burda çalışanlar diye düşünüyorum

bende kayınvalideme veriyorum
o ihtiyaç sahiplerine veriyo
kadına hergün 10 fakir geliyo biliyolar eli boş dönmiicekler
hele varya kurbanda kadın buzluğuna et atamaz kendine ait
durmadan birileri gelir et istemeye
bazen çok üzülüyorum ama bu kadarıda bana suistimal gibi geliyo
insanlara salavat çekin bana bildirin ne kadar yaptığınızı duaya katıcam dşiyo mesela
200 tane çektim diye geliyo bi kadın ertesigün 150 çektim diye geliyo 2 ufak çocuğu var kocası çalışmıyomuş hergün 1 paket makarna ,ertesi gün meyve ertesigün bilmemne doldurup veriyo
yazık kadına hem üzülüyorum hemde suistimal gibi geliyo işte
yinede Allah yardımcıları olsun öyle durumlara düşürmesin rabbim kimseyi

ben yetişkinlere ne yalan söylüyüm acımam tek zayıf noktam çocuklar çocuksun işte ötesi yok çare varsa bile bulamayacak yaştasın gelsem bi tane yapıştırsam bişey yapamazsın yada bi kötülük etcek olsam kaçamazsın çocuksun.ama yetişkinler öyle değil en azından kendilerini koruyabiliyolar neyse sizide üzmek istemem

Halloldu halloldu kızla direk konuştum :) artık rahatım bu konda :)
Burda güvenlikte polis emeklisi bi abi var hep der ki ‘’ben taşeron sen geçici ne sölersen sen hatalısın onlar kendi elemanlarını korur boşverr de başını salla geç’’ der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…