2008 Kasım Anneleri

kızlar bende 2 gündür grip oldum, boğazlarım ağrıyor.inşallah atlatırım geceleri uyuyamıyorum.
fatercim benimde fazla aykta durmaktanmı bilmiyorum ama sağ kalça kemiğim batıyor gibi hissediyorum.heralde kemiklerimiz genişliyor diye düşünüyorum

teşekkür ederim fatercim, sende dikkat et kendine ilerletme,sonra kötü oluyor iki gündür hiç uyuyamıyorum burnum tıkalı olduğundan,
doktoru nedense çok kafama takmadım dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır, oğluşum iyiya önemli olanda sadece bu

ben dr.a sorduğumda bebek büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyordur dedi
ayrıca ben sırtüstü dümdüz yattığımdada fena ağrıyor sert yere yatamıyorum seninde öyle oluyor mu?

Gecmis olsun hasta olanlara..fatercim ohhh masallasin var canim bitmis ütün.

Bizimde silme süpürme isimiz bitti,tozlarida biraz dinlendikten sonra alicam.

dusuda ovdum ama canim cikti artik sigamiyorum hicbiryere ben.

bana diyene bak
ne güzel seninde süpürme işin bitmiş.bende maşallah diyim de nazar değmesin sana hamarat çilek seni
bende banyoyu ovdum şimdi gidip süpürgeye başlıyorum

ayy çok komiğiz bugün ne işten vazgeçebiliyoruz ne de kk.dan

ben dr.a sorduğumda bebek büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyordur dedi
ayrıca ben sırtüstü dümdüz yattığımdada fena ağrıyor sert yere yatamıyorum seninde öyle oluyor mu?

ben sormamıştım demekki sinerlere bası oluyor.sırt üstü yattığım zaman bitaraflara ağrı giriyor ama anlamıyorum, birde ağırlık hissediyorum.
ayrıca kızlar kendinizi yormayın fazla.ara ara dinlenin işleri yavaş yavaş yapın

sağol seyracım yorulmadan dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum
ama yine de yoruldum:)))
süpürme işi de bitti çok şükür geriye sadece toz almak kaldıhihoyyyt
bende bittim ama belim ve kalçam ağrıdı ayrıca nefes nefese kaldım ha birde midem yanmaya başladıkafamçokkarıştı
şimdi gidip biraz uzanayım iftardan sonra da toz alırım artık

:teytey::teytey:
iki banyo bir tuvalet temizledim..süpürge açtım , evi sildim ,çamaşır yıkadım astım,bulaşık dizdim ,temizleri yerleştirdim veeee 3 çeşit yemek yaptım ama hiç yorulmadım..20 dakikada bir oturdum biraz soluklandım tekrar başladım..
çok becerikli hatunum yaw ..iftar gelsinde kocişimle mis gibi yemeklerimi yesem ..

bende cok yoruldum bayram temizligi kizlara bayramlik alisverisi deminde baklava yaptim aksamda anneme sarma sarmaya gidecem geldikten sonrada sütlac yapcam cok isim var cok ama cok yorgunum valla erken cikcak diye korkuyom bu gidisatla

Eylül maasallah vallahi pek bi hamarat gördüm seni..

Ben dusu ovarken cok fazla oturdum kalktim aksamdan buyana

vaginamin sag tarafina hafif agrilar giriyor..cok rahatsiz edici diil ama

igne batiyormus gibi bi huzursuzluk var bende.Gelmez dimi daha bu agridan filan

Deniz bey.

Kızlar dikkat edin kendinize.Kız kardeşim de temizlik yaparken suyu gelgi.36 küsürdü sanırım kese patladığı için sezeryana aldılar.özellikle çilek sen hafta olarak çok yakınsın.

Ben de yapıyorum mecburen ama az az..

slm kızlar nasılsınız baakiimmm?oh oh pek bir hamarat bizim kasım anneleri maşallah.geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır.temizlikleri de bitirmişiniz bayrama hazırsızız yani.bende dün yaptım temizlikleri.2gün önce halıları silmiştim mahvoldum.halı silmek çok yoruyor yaa.bugünde çarşıdaydık gezdik epey.eskisi gibi gezemiyor bile insan zırtpırt çişiç geliyor sokaklarda.dışarı çıkmaya korkar oldum sırf bu yüzden.Çilekcigim vajinada olan o agrıdan arasıra bendede oluyor acaba kötü bişeymi ki.sizlere sormaya da çekindim açıkcası.

Dilokscum duramiyorum iste ben ya,bugün cok kortum ama cünkü kasilmalarimda biraz

fazlaydi aksam üstü,neyseki simdi kasilma yok..

Edacim canim hali silmek cok daha zordur,karin akslarini tamamen calistiriyor aman dikkatli

ol allah korusun hepimiz cok yaklastik artik.Bende ilk defa bugün oldu agri canim..Ne cok rahatsiz

edici nede rahat verici bisiy,igne gibi batiyor sürekli ve en fazla 10dk.filan sürüyor.

Aman kızlar napıyosunuz,kalmış 1 ayımız,erkenden getirceksiniz bebekleri.
Bende temizliğe devam ettim bugün ama hep dinlene dinlene.
Yerden bişey almak için eğilmek çok zor oluyor.Kaldı ki çok tehlikeli.Günün en çılgını Eda olsa gerek.Edcım napıyosun ne halısı ne silmesi Allah aşkına.
İnce temizliğe ne gerek var.Üstten yapalım artık bi ay da bişey olmaz.

Çilekcim geçen bende kendimi yorduğumda karnımda hafif bi batma olmuştu ama çok korktum ben.Çünkü benim ilk aylarda kanama olmadan önce böyle birşey olmuştu.Neyseki dinlenince geçti.
Seninki karnında deilmiş ama sen yine de dinlen biraz canım.

Eylül maşallah bi de 3 çeşit yemek yapmışsın bravı walla.Biz eşimle birlikte yapıyoruz işleri.2 gündür yemekler ondan.

Bugün dışarısı güneşliydi çamaşırlarımın birazı kurudu.Sonra içeri almak zorunda kaldım.Hala kurumadılar.Yarın sabah erkenden onları yerleştircez artık.Yap yap bitmiyo bu işler.Heralde kaplumbağa hızıyla yaptığımızdan böyle oluyo :)
Aman iyiki ev kadını değilim dedim bugün :)

Darkcim zaten her sabah rutin regl agrisiyla uyaniyorum ben,bu kez vaginada olunca

telaslanmadim diil.Neyseki suanda yok gecti bir süredir.Gelecek bayram araligin ayin 8`nde ve

hepimizin minikleri kucagimizda olucak,düsünmesi bile cok heycanli yaa..

Herkezin bayramini kutlarim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…