2008 Kasım Anneleri

maytap çok çok geçmiş oldun..her gecein sabahı her kışın baharı vardır..
kısa sürede atlatırsınız inşallah..bu son tatsız olay olur..

beyazmelek sanada çok geçmiş olsun canım.

lore daha önce dpresyon atlatmışmıydın..
mevsim geçişlerinde hafifçe nüksedebşiliyor kiminde..

.

nazlımelek pc kapatmadan evvel gecmısı sılsen
resetleyıp yenıden acsan belkı duzelır canım

aksama sınemaya gıtmeyı dusunuyoruz
seansları tutturamadık
bır de bılet bulamazsak yıyecegım o zaman kocısı

polipcim hoşgeldin...
dün sen yazdın ya abov diyor diye uzun zamandır benim keremde abovvvv diyor şaşırdığı şeyee..
sanırım benden öğrendi...:-())
benimkilerede babamız der bazen bilgisayara bakarken ikiside istiyor kucağına oturmayı oda anan nerde oğlum hadi git bir bak deyip mutfağa benim yanıma gönderir..:))

amıncım depresyon tedavısı hıc olmadım canım
ama lohusa depresyonuna gırdıgımı dusunuyorum
sonrasında yasadıgım agır bır travma oldu ama hıc tedavı gormedım
tek profesyonel yardımı bırkac seanslık evlılık terapısı olarak aldım o kadar

Nazlım Anıl ne dersek kapıyo.Bu aralar babasından kapmış o ne beee diyor.Anamı soruyo, babası şekerli bir tatlıya bomba demişti , tatlı yerken bomba bu diyor..Deli bunlar yaa:)

Polipem oğlum ayıp olur annen de diyorum.Anan dicem diyo

şimdi deniyorum lorecim...
kızlar bu arada sol gözümün altında hani seğirir ya öyle bişey oluyor sabahtan beri atıyor orası tık tık töbe töbe bugüne pek iyi başlamadım ben..

yasmin anam çok tatlı oldular hakkaten bazen kudurduklarını bile unutuyorum benimkilerde böyle sırnaışk davrandımı...:))
ama anıl paşada çok cevherler var he maşallah...öpüyorum onu ananı soruyor hee.. valla bende tatlıya bomba derim ağzıma layıksa... ımmmm..

anladım canım..
terapisiz kendi kendimize atlattığımız travmatik durumlardan sonra hayatın belli kesimlerinde burnunun ucunu çıkarma ihtimali çok yüksek oluyor..
neden kaynaklı olduğunu bilemiyoruz ama derinlerde kabuk bağlamış ama asla tam olarak iyileşmemiş yaralar oluyor..
profesyonel destek bu noktada çok öenmli oluyor çünkü kendimizi bi yere kadar tedavi edebiliyoruz..
bende doğumdan sonra profesyonel yardım aldım..
çok iyi geldi..

günaydınnn güzellerrr...
maytabım çok geçmiş olsun canımmm..allahım beterinden korusun..mala gelsin cana gelmesinn..inş tez zamnda gider kara bulutlarr...

meleğim çok geçmiş olsun canımm...senin güzelliğin ve eymenin yakışıklığından pastayı bile görmemişim.:)).takılma..eğlenmişsinizya önemli olan oo :))

loremm bugün bende zorlan yalktımmm..mevsim geçişi herhalde diyecem ama... eşim mevsimmi kaldıı kış geldi diyo :)))

ahretin anıl uyumuş gözün aydınn..kaç gündür uyutmoyudu senii..rahatl etmişindir bugünn..
daha var doğum gününe alırsın hediyenii..

nazlıcım günü gününe uymuyo bu bebelerinn..ama senin işin hakketen zor canım ya..biri uyusa biri uyanır..biri uyansa diğeri uyur misaliii..sen her durumda uykusuz..allah sabır versin canımm..sağlıkları yerinde olsunn..sorun uykusuzluk olsun diyelimm...

oh çok şükür doğum günü topiğini görebildim sonunda safişin sedoşun çok güzel hediyelerini gördüm...

pcde cleaner diye bir program var çerezleri felan siliyor onu çalıştırdım tekrar açtım sonunda gördüm...

benimde dün çok canım sıkıldı...
eşimin ilk aldığı hediye künyem vardı..düşürmüşüm..ama nerde ne zaman düşürdüğüm hakkında hiç bilgim yokk..dün akşam farkettimm..çok üzüldüm..eşim üzülme ben san yenisini alırım dedi ama..ben çok mahçup oldumm..bi hediyeme sahip çıkamadım..çok büyük maneviyatı vardı bende...((

Gülizim günaydın.Canın sağolsun be ahretim.Biz neler gördük heheeyt:) 2800 tl değerinde pırlanta, 4 adet nazarlık ve annemin evinde künye ve yüzüğümü kaybettim.Kocanın haberi yok.Ölürken söylücem(

Son düzenleme:
amın esımde cok teklıf ettı ama ıste ıhmalkarlık benımkı

gulızcım uzuldum canım
belkı evde veya okulda dusumussundur ıyıce baktın mı
heryere baktım loremm..ama yok maleseff(

amannn ahretim bu ne yaa..ganimet kaybetmişsinn..nerelerde düşürdün söylede bi bakam dermişimm :)) şaka bi yana benimki çok pahalı bişi değildi ..ama eşimin ilk hediyesiydi..ilk çıkma teklifini kabul ettiğimde takmıştıı..((

günaydın fıstıklarımmm
maytabım canım benim yaşamışsınız bi aksilik ama hayatta canım oan şükret geçecek bu aksilikler merak etme bol bol dua et canım geçmiş olsun tekrar...
gülizim bende kaybettim künyemi kocişim evlenirken hediye etmişti ama yok aradım taradım yok bende söledim oda üzülme yenisini alırız dedi seninki gibi....
yasmin valla sen alemsin heeee demek ölürken söyleyeceksinn:))

günaydın güzeller
regl ağrıları içinde kıvranıyorum
gülizim çok iyi anlıyorum seni canım..Eşimin ilk hediyesi küpelerimi annem takmış bana sormadan ve tekinin kaybetmiş.10 sene oldu, diğer tekini, takamasam da hala saklarım

ahh amincim asıl bana lazım o prof. yardımlardan feci depresifim,doğumdan sonra bana da kesin lazımmış.herkesi kılıçtan geçiriyorum hiç iyi değil durumum

Anılın ilk doğduğunda kaybettim ahretim pırlantayı.O gün bugündür elektrikli süpürge torbasını iyice analiz edip çöpe atıyorum( Nazarlıklar da kayıp, valla bilemiyorum.Düğün zamanı da annemin evinde künye ve yüzük gitti.Ha bir de güneş gözlüğüm

gülizim datlum üzülme inşallah bulursunuz
hem bak yenilenme zamanı gelmiş künyenin :)
inşallahh bulurum sedacım.. künyenin yenilenme zamanı geldide geçmişti ama..yenisi gelse eskiside dursa olurdu:)

lavinyam napsın baktı çok üzüldümm..üzülmeyeyim diye söylüyo işte adamcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…