- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #90.601
heryere baktım loremm..ama yok maleseffamın esımde cok teklıf ettı ama ıste ıhmalkarlık benımkı
gulızcım uzuldum canım
belkı evde veya okulda dusumussundur ıyıce baktın mı
amannn ahretim bu ne yaa..ganimet kaybetmişsinn..nerelerde düşürdün söylede bi bakam dermişimm :)) şaka bi yana benimki çok pahalı bişi değildi ..ama eşimin ilk hediyesiydi..ilk çıkma teklifini kabul ettiğimde takmıştıı..Gülizim günaydın.Canın sağolsun be ahretim.Biz neler gördük heheeyt:) 2800 tl değerinde pırlanta, 4 adet nazarlık ve annemin evinde künye ve yüzüğümü kaybettim.Kocanın haberi yok.Ölürken söylücem(
inşallahh bulurum sedacım.. künyenin yenilenme zamanı geldide geçmişti ama..yenisi gelse eskiside dursa olurdu:)gülizim datlum üzülme inşallah bulursunuz
hem bak yenilenme zamanı gelmiş künyenin :)
lavinyam napsın baktı çok üzüldümm..üzülmeyeyim diye söylüyo işte adamcaz...günaydın fıstıklarımmm
maytabım canım benim yaşamışsınız bi aksilik ama hayatta canım oan şükret geçecek bu aksilikler merak etme bol bol dua et canım geçmiş olsun tekrar...
gülizim bende kaybettim künyemi kocişim evlenirken hediye etmişti ama yok aradım taradım yok bende söledim oda üzülme yenisini alırız dedi seninki gibi....
yasmin valla sen alemsin heeee demek ölürken söyleyeceksinn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?