2008 Kasım Anneleri

[B]günaydın arkadaşlar.Hepiniz bayramaını kutluyorum.[/B]

Darkçım bana da 3 kasım olabilir dedi doktor.3 kasım 39+1 oluyor.Senin kaçıncı hafta ve günün oluyor.Benim biraz geç gibi.İnşallah o zaman kadar bir aksilik olmaz.Doktorum tatile gidecek te 38. haftamda burada yok(((

Bayram mesajından sonra, böyle bir günde de dert anlatmak istemezdim ama yardımınıza en fazla ihtiyacım olan zamanlardan birindeyim. Dün gece çok az ve pembe bir kanama oldu. Tam olarak rahimden mi dışarıdan mı geldiğini anlayamadım. Yalnız çok azdı. Yattım ve dinlendim ama çok panik oldum. Hem eşim yanımda değil, hem de kendi doktorum ameliyatlı. Sonra bir daha olmadı. Bugün işe geldim, yarından sonra izinliyim ama gerçekten çok korkuyorum. Dün akşam bununla birlikte kasılmalarımın da sayısı fazlaydı. Fakat korktum ve doktora gitmedim, annemle bütün gece bekledik bir şey olur mu acaba diye, gece sorunsuzdu. Şu an da biraz yine kasılmalar oluyor ama hala doktora gitmiyorum. Acaba bu kararımda haklı mıyım. Bayram günü bir asistanın eline düşmekten korkuyorum kızlar hastanede... İşlerimi bitirip çıkacağım ama bu kanama çok sinir bozucuydu böyle bir günde... Bana akıl verin kızlar...

Öyle Çilekcim 40 ınıda o tarihlerde çıkarırız bir aksilik olmazsa.

Senin en son doğum tarihine ne denmişti?
Benim 3 kasım dendi.
ŞAFAk 34

Canim 6 kasim son dogum tarigim ama tam 40+0 oluyor o zaman.Doktorum kalmazsin bu tarihe 26 yada 29 ekimde gelir bebek diyor.Bakalim artik hangisinde gelicek kücük prensim..

Hulicim cok gecmis olsun canim..Hayatim zorladinmi kendin?yada agir bisiy filanmi kaldirdin?Bir ara benimde geldi,bende icten kanama var sanmistim ama enfeksiyona dayali vagina disindanmis,ben hemen gitmistim doktora.Hatta kendi doktorum tatildeydi onun yerine görevli birisi bakmisti..

Tatlim baska konu olsa haklisin doktorunu bekle derdim ben ama bunun icin gitmeni tavsiye ederim.Birde kasiklarimda agri var diyorsun istersen bi git ne olucakki yalnizca bakarlar zaten.Hem icin rahatlar hemde duyduklarin seni gevsetebilir.Bu sekilde sürekli diken üstünde olucaksin gerilirsin iyice diye düsünüyorum ben.

Sakin ol ve lïtfen git hastaneye,allah korusun sonradan pisman olucagimiz seyler yasamayalim..Bizede haber ver olurmu,aklim kalir benim simdi.

Sağol tatlım. Şimdi kendi doktorumu da aradım o da ultrasona girmem gerektiğini söyledi. Bir saat sonra gibi hastaneye gideceğim. İşten de izin aldım. Gelişmeleri akşama haber veririm size.

Çilekcim, sen şimdi gurbettesin, bayramı da anlamazsın. Senin bayramın daha bir kutlu olsun... Allah oğluşunla, eşinle bir ömür boyu mutlu bayramlar nasip etsin sana...

Canim benim co ksaol..Evet burada bayram yok,esim ise gitti bende evde tv izliyorum..Ama inanki aklim sende kalicak lütfen habersiz birakma olurmu?Aksam giremesemde yarin okurum ben.

Ihmal etmeyelim juli cok önemli dönemlerdeyiz,asistan masistan napalim bebek icin gidiver hayatim.

Seni cok öpüyorum yineden kutluyorum bayramini..Allahim saglikla versin kucaklarimiza insl.bebelerimizi.

julicim ben de çileğe katılıyorum.
İçinin rahat etmesini istiyorsan doktora git.En azından kaygın gitsin..
Geçmiş olsun.

Bu arada artık kendimizi yormamalıyız arkadaşlar.Çünkü erken doğum riski hala devam ediyor hepimiz için.İşten mümkün olduğunca uzak durmalıyız..Boşverelim ,daınık kalsın.Bebeklerden daha mı önemlii.kaydirigubbakcemile5

günaydın ve iyi bayramlar kızlar a.s.
juli kasılmaların hala sürüyorsa git canım doktora, için rahatlasın bizide merakta bırakma

Dilokscum kesinlikle haklisin tatlim ama durulmuyor iste malesef.En azindan biranda diilde yavas yavas bari yapalim.Biraz önce bi eki mannesinin yazisini okudum,bebegi 36 haftalikmis ve iki gündür belinde agrisi varmis.Doktor 1cm.acilman var demis bebek dogarsada büyük ihtimal küvezda kalir demis..Aman diyorum dikkatli olalim,ben herseyden kendimi sorumlu tutuyorum suanda,kiyamiyorum hicbisekilde yaa..

bu arada iyi bayramalr dilokscum.

Bosuna dememisler julicim dertlinin halinden dertli anlar diye:) (cok sükür dert diil ama kocaman bir göbisimiz var)

hemen hemen zamanla ayni seyleri yasadigimiz icin bazen hepimizi bu konuda birer bilgiana gibi görüyorum ben. :) at üstünden sende su tedirginligi yaa,bence senin cimcime oralarda bisiy karistirdi ondan kasiklarin agriyordur.cikinca aliriz onlardan acisini,isiririz ayaklarini,göbeklerini :)

Çilekçim o ekim annesini ben de okudum.Ciddiyeti bir kez daha gördüm.Tabi bazen kişini elinde olmayabiliyor.Geleceği varsa gelebiliyor..Tabi tedbir bizden takdir allahtan...

[

Canım çok sıkılıyor.Evdeyim.Yalnızım.Biraz yürüyüşe çıksam iyi olur.Hava çokgüzel allahtan.

Bu arada aman şekerleri tatlıları fazla kaçırmayalım.Son ay artık kilo alımı hızlandı arkadaşlar.Tabi 13 kilo almış biri olarak nekadar dinlenirim o da ayrı tabii.:CüvCüv:

julicim umarım daha iyisindir...

Dilokscum bende esimin gelmesini bekliyorum cok sIkIldIm senin gibi..Arkadaslarla bulusucaz cafede

esim gelsin cikariz hemen.Artik göbisler düsüyor ve mide rahatligina kavusuyor.Istahin artmasi cok

normalmis.Bnede diyorum 29 kilo almis birisi olarak aman dikkat!

Kızlar derin bir ooohhh ektim. Hastaneye gittim ve muayene oldum, her şey yolundaymış. Kanamaya neden olan neyse o kasılma yapmış dedi doktor ve kendi kendine de geçmiş. Yiycem ki hem ne yiycem bu cimcimeyi. Bayram bayram bana alttan muayene stresi çektirdi :)) Babamız da yanımızda değil ya o olaya telefonla iştirak etti. Kandırayım dedim, 'ben doğuma giriyorum' diye şaka aptım yazık kalbine iniyordu. Hayatımda onu hiç bu kadar şaşırmış duymamıştım :)) Neyse hemen bir şey olmadığını söyledim de onun da içi rahat etti. Size haber vermek için geldim, çıkıyorum şimdi. Hepinizi öpüyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…