- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #90.621
günaydın güzeller
regl ağrıları içinde kıvranıyorum
gülizim çok iyi anlıyorum seni canım..Eşimin ilk hediyesi küpelerimi annem takmış bana sormadan ve tekinin kaybetmiş.10 sene oldu, diğer tekini, takamasam da hala saklarım
ahh amincim asıl bana lazım o prof. yardımlardan feci depresifim,doğumdan sonra bana da kesin lazımmış.herkesi kılıçtan geçiriyorum hiç iyi değil durumum
cana gelmesin, mala gelsin diyoz ahretim ama yinede insan üzülüyooo..helede maneviyatı varsaa...Anılın ilk doğduğunda kaybettim ahretim pırlantayı.O gün bugündür elektrikli süpürge torbasını iyice analiz edip çöpe atıyorum( Nazarlıklar da kayıp, valla bilemiyorum.Düğün zamanı da annemin evinde künye ve yüzük gitti.Ha bir de güneş gözlüğüm
aynen polipemm..hiçç kırılana dökülene bende takmam ama kaybetmeyii..hiç dayanamıyommm..bende kırıldığına döküldüğüne çalındığına takılmamda kaybetme olayına deli olurum kafayı yerim buluncaya kadar bulamazsam da uzuuuun zaman çıkmaz kafamdan bu aralar oğlanın çoraplarının teklerini kaybediyom deli gibi aranıp duruyom evde kocacımda kızıyor hastamısın nesini arıyon diye hiç anlamam walla takıntımıdır nedir ilkokulu bişeyini kaybetmeden bitiren tek sıpa benimdir herhal herakşam çıkarken herşeyimi kontrokl ederdim:97:
gülizim çok üzüldüm tatlım.. işde bazı şeyler çok maddiyatı olmasa bile manen çok pahallı oluyorlar ...
yasminim sende bir ganimet kaybetmişin be gülüm ölürken söyleme fikride güzelmiş bu arada...
benimde düğünde takılan setim çok hoş zarfiti ve birde zerda yüzüğüymüş adı çift taraflı bir yüzüğüm vardı büyük gösterişli bişeydi evlilik yıldönümüzde almıştı çokta severdim bizde kuzularıma tedavi sırasında çok aşmıştık kendimizi ben teklif ettim satalım şunları azcık elimiz oynasın diye..en çok onlara üzülürüm .. ama iyiki satmışızda kuzlarım gelmiş en değerli hazinem şimdi onlar...
Kızlar bu Arda paşaya halasından gelen spor ayakkabıları çok beğendim dün çektim ama usb yi unutmuşum netten yükledim
Uploaded with ImageShack.us
amannn senden kıymetlimi yasminimm..kayganan tekrar alsınn..:)))Gülizim benim için o pırlantanın manevi değeri yok pek.Kaygana almıştı.Kocanın aldığı duruyo ama:)) Taşı koklasam burnuma kaçar, satsam mı ne yapsam.Zaten o yüzüğü evlenme teklif ederken masanın altından uzatmıştı.Şaka bir yana çok sıkmadım canımı kaybettiklerim için.Ben kendimi kaybetmediğime şükürler ediyorum.Çünkü bende depresyona girdim Anıl ilk doğduğunda ve takip eden 7-8 ayda..Bi şekilde çıktım izleri kalsada..
haklısın meallem ama ..ben en çok kendime kızdım asıll..sahip çıkamadım diye...özeldi benim için..hani başka şey olsa hiç önemli değildi..saphiracım çok geçmiş olsun sancıların için..
diğer konu içinde bekleme hiç canım hayat çok kısa akıp gidiyor insanın ruh hali bozuk olunca inan renkleri bile tam olarak göremiyor terapiden sonra aa ne kadatr canlıymış aslında renkler diyorsun..
inan abartmıyorum..
ruhunda hasta ouyor vücut hasta olunca nasıl haldır haldır koşturuyoruz dr. dr..
gülizcim kendine haksızlık yapıyosun canım..
cana geleceğine mala gelsin..hatırası varmış ama asıl önemli olan zihnindekiler değilmi..
söylemesi kolay ama boşveerr..
kesinlikle katılıyorum polipemm..şükretmek çok önemli..en zor zamanımda bende olmasalardı ne olurdu diye düşünüpp, şükrediyorumm..bende doğum yaptığım gece yanımda kimseyi istememiştim herfcazımdan başka. apidural sezeryanla doğum yapmıştım ağrı kesici alerjim olduğu için ağrı kesici veremediler bana, saatler ilerledikçe ayaklarımın altından başlayan bir ağrı oldu ağrıda değil yanık, yanıkda değil kesik, işte değişik bişey kocamı bi kere uyandırdım topuklarıma bi baksana yara yada kesik vermı dedim, yok noldu dedi. yok bişey dedim.ne geceydi anlatamam.sen yat hadi dedim kocama. bi tarafta o bi tarafta yakışıklı oğlum ve beni sanki yeni ameliyat ediyolarmışcasına acı uzun uzun izledim onları ve Allaha verdiği herşey için binlerce kere şükrettim .ve sabah oldu o acının binde biri kalmıştı hadi git iyileşmişin sen demişti dr um .sözün kısası her sancılı gecenin aydınlık sabahı var yeterki şükretmeyi unutmamalı zor dönemler hiiiç kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?