2008 Kasım Anneleri

Laviş valla benim koca parayı tutmayı sever.Onun parasını hiç kullanmayız, bankada durur ama halen paramız yok der.Beş kuruşun hesabını yapar.Şurda daha ucuz ordan alalım falan der.Şimdi pırlantayı duyarsa ya o anda öldürür yada çenesiyle 3-5 seneye bırakmaz öldürür beni.O yüzden yaşayabileceğim kadar yaşayım.Ölürken söylerim, artık o düşünür

Son düzenleme:
bende kırıldığına döküldüğüne çalındığına takılmamda kaybetme olayına deli olurum kafayı yerim buluncaya kadar bulamazsam da uzuuuun zaman çıkmaz kafamdan bu aralar oğlanın çoraplarının teklerini kaybediyom deli gibi aranıp duruyom evde kocacımda kızıyor hastamısın nesini arıyon diye hiç anlamam walla takıntımıdır nedir ilkokulu bişeyini kaybetmeden bitiren tek sıpa benimdir herhal herakşam çıkarken herşeyimi kontrokl ederdim:97:

gülizim çok üzüldüm tatlım.. işde bazı şeyler çok maddiyatı olmasa bile manen çok pahallı oluyorlar ...
yasminim sende bir ganimet kaybetmişin be gülüm ölürken söyleme fikride güzelmiş bu arada...
benimde düğünde takılan setim çok hoş zarfiti ve birde zerda yüzüğüymüş adı çift taraflı bir yüzüğüm vardı büyük gösterişli bişeydi evlilik yıldönümüzde almıştı çokta severdim bizde kuzularıma tedavi sırasında çok aşmıştık kendimizi ben teklif ettim satalım şunları azcık elimiz oynasın diye..en çok onlara üzülürüm .. ama iyiki satmışızda kuzlarım gelmiş en değerli hazinem şimdi onlar...

sapişimm çok üzüldüm çokk..kendime çok kızdımm..bi sahip çıkamadım diye..seninkide kötü olmuşş.üzüldümm.ama en azından teki kalmışş..sana teselli olaraktann..bende oda yokk ((
regl ağrın içinde geçmiş olsun canımm...

cana gelmesin, mala gelsin diyoz ahretim ama yinede insan üzülüyooo..helede maneviyatı varsaa...

safişim banada lazım tatlım banada ahhh ahhh bende eski beni özlüyorum artık herşeye daha çabuk sinirlenip hemen parlıyorum ne olacak sonum bilemem...

Gülizim benim için o pırlantanın manevi değeri yok pek.Kaygana almıştı.Kocanın aldığı duruyo ama:)) Taşı koklasam burnuma kaçar, satsam mı ne yapsam.Zaten o yüzüğü evlenme teklif ederken masanın altından uzatmıştı.Şaka bir yana çok sıkmadım canımı kaybettiklerim için.Ben kendimi kaybetmediğime şükürler ediyorum.Çünkü bende depresyona girdim Anıl ilk doğduğunda ve takip eden 7-8 ayda..Bi şekilde çıktım izleri kalsada..

aynen polipemm..hiçç kırılana dökülene bende takmam ama kaybetmeyii..hiç dayanamıyommm..((
seninkide iyimiş dmek çorapların tekini kaybediyonn..ben o durumlarda tekini saklıyomm..sonra başka tekler buldummu hemen sakladığım yerden çıkarıp çiftliyommm :)))

nazlıcım bencede en güzel hazinelere ulaşmışsınn..alır eniştem yine en güzelinden sana...
Kızlar bu Arda paşaya halasından gelen spor ayakkabıları çok beğendim dün çektim ama usb yi unutmuşum netten yükledim

Uploaded with ImageShack.us

seda çok güzelll..güle güle giysin ardaa

saphiracım çok geçmiş olsun sancıların için..
diğer konu içinde bekleme hiç canım hayat çok kısa akıp gidiyor insanın ruh hali bozuk olunca inan renkleri bile tam olarak göremiyor terapiden sonra aa ne kadatr canlıymış aslında renkler diyorsun..
inan abartmıyorum..
ruhunda hasta ouyor vücut hasta olunca nasıl haldır haldır koşturuyoruz dr. dr..

gülizcim kendine haksızlık yapıyosun canım..
cana geleceğine mala gelsin..hatırası varmış ama asıl önemli olan zihnindekiler değilmi..
söylemesi kolay ama boşveerr..

Seda güzelmiş kıı.Güle güle giysin tontiş..

Saphişim üzülme tatlım.Her zaman kılıçtan geçirmezsin, ara ara olur canım.İnsanız biz sabır taşı değil.Ama içinden çıkamam diyosan tedavi ol canım..

amannn senden kıymetlimi yasminimm..kayganan tekrar alsınn..:)))

allaha çok şükür bi depresyonum falan olmadı...ama eşime bağlıyomm bunuu..hep yanımdaydı..hiç yanlız bırakmadı..kızımda uykuyu seven bi bebktii..çok sorun yoktu yanii..

bizde ev yaptırdık bitti içini yaptırmak kaldı fayans taş filan seçicez..
mütahit bizi dolandırıp hoop kaçtı..
eşim eve geldi yemeğini filan yedi sonra dedi işte durum böyle böyle..
yapma yaa dedim..sonra oturduk taktık bi film izledik asla üzülmedim ne eşim ne ben ..daha genciz sağlıklıyız dedik geçti işte..
bendede evin hatırası vardı bütüün altınlarımı borç hemen kapansın diye bozdurup göndermiştim borcumuzu kapattırmıştım:))ne iyi etmişim..

Kızlar hani geçtiğimiz bayram ardaya zaradan ayakkabı almıştım ya bağcık yeri lastikliydi zor giyiliyordu bende dün ayakkabıcıdan bağcık alıp lastikleri kestim rahat giydirdik ama bu seferde biraz bol oldu sanki gıcık oldum ya

Yaw Mellacım ben de gidene üzülmüyorum artık.Sağlığımdan da önemli değil ya.Canımı sıkmaya değmez. Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi diyorum anasını satayım:))

bende doğum yaptığım gece yanımda kimseyi istememiştim herfcazımdan başka. apidural sezeryanla doğum yapmıştım ağrı kesici alerjim olduğu için ağrı kesici veremediler bana, saatler ilerledikçe ayaklarımın altından başlayan bir ağrı oldu ağrıda değil yanık, yanıkda değil kesik, işte değişik bişey kocamı bi kere uyandırdım topuklarıma bi baksana yara yada kesik vermı dedim, yok noldu dedi. yok bişey dedim.ne geceydi anlatamam.sen yat hadi dedim kocama. bi tarafta o bi tarafta yakışıklı oğlum ve beni sanki yeni ameliyat ediyolarmışcasına acı uzun uzun izledim onları ve Allaha verdiği herşey için binlerce kere şükrettim .ve sabah oldu o acının binde biri kalmıştı hadi git iyileşmişin sen demişti dr um .sözün kısası her sancılı gecenin aydınlık sabahı var yeterki şükretmeyi unutmamalı zor dönemler hiiiç kolay değil

Bende fazla takmam mala gelene hırsızlık olayında eşimin bana aldığı bütün takılar gitti alyanslarımız kolyelerim hepsi hatıra matıra kalmadı
Hatta evlenmeden önce şu fix silverdan almıştı çok güzel üç renkli onu bilem altın sanıp almışlar o bilem gitti hatıra matıra hak getire askerdeki mektuplarımızdan başka

sedacım güzelmiş ardamın ayakkabıları güle güle giysinnn:))
valla kızlar insan üzülüyor ama önmli olan sağlık çalışıyoruz çok şükür eşlerimiz var bize sahip çıkan hepsi yenilenir ....
nazlıcım evet sen dünyanın değişilmeyecek en güzel hazinelerine sahip oldun ne önemi var altının yüzüğün demiii:))

Vaalla aynen öle cana geleceğine mala gelsin hiççççte takmam sadece o an için üzülür geçerim hayatta en önemli şey sağlık ve binlerce şükürler olsun ki aç değiliz açıkta değiliz hayatta neler var nelerrr

haklısın meallem ama ..ben en çok kendime kızdım asıll..sahip çıkamadım diye...özeldi benim için..hani başka şey olsa hiç önemli değildi..

kesinlikle katılıyorum polipemm..şükretmek çok önemli..en zor zamanımda bende olmasalardı ne olurdu diye düşünüpp, şükrediyorumm..
[SIZE=""] [/SIZE]

sedacım cok cıcı papılerınız
saglıkla gıysın pasam

ben allaha sukur hıc bır takımı kaybetmedım
cok dıkkatlıyımdır o konuda
ama corap eslerını bende kaybedıyorum nasıl oluyor anlamıyorum
kıyafetlerın ceplerını bıle kontrol edıyorum bulurum umuduyla ama nasıl oluyor anlamıyorum

gecenlerde esımın dogum hedıyesı aldıgı ıncı setımın kupelerını sordu esım
baktım yerınde yok annemdedır dedım ama sabaha kadr zor uyudum
ucbucuk attım resmen sabah kalkıp hemen anneme gıdıp baktım yoookk
cok korktum ama evde cantamın gozunde buldum
ıse gıtmeyıp eve gerı geldım
tum evı talan ettım
bazen kulaklarım rahatsız oluyor dıye cıkarıyorum koymusum cantaya ama yerıne kaldırmayı unutmusum
hemen aksama taktım tabıı bak kocısım kaybetmedım dıye
ama dugun takılarımdan tum bılezıklerım gıttı
gelır mı bılmıyorum o bıle bellı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…