2008 Kasım Anneleri

yasmınım banka kasası en uygunu gorundu bıze
bankaya koymustuk ama sonra bılezıklerı bırıne emanet verdık
kalanını da anneme bıraktım bosalttım kasayı
olsa bır dert olmasa bır dert

bır arkadasım buzdolabının sebze gozunde sakladıgını soylemıstı
kımseyı mutfagına sokmazdı

krıkom buundugun sehırde arastırsan azıcık
kayınvalıdenın bır hastanede gorevlıydı sanırım
onun yardımı olmaz mı

azıcıkda kendınle ılgınlen canım
bırak hersey dort dortluk olmasın

Lorem dedektörle geziyolarmış hırsızlar.Geçen burda bir abla var, evini talan etmişler.Orkidlerine kadar bakmışlar ve herşeyini alıp gitmişler.Bulmuşlar , çıkarmışlar nerde ne varsa(

buzdolabımı oda iyimiş ben ilk evlendiğimde mutfak aspiratörünün üst dolabına koyuyordum en arkaya ama zaten çok kalmadı elimde 3 ay içinde kocam bütün altınlarımızı eritmişti benim öyle problemlerim yok zaten sağolsun kocam birikim yapmayı hiç sevmez ne zamn kerera üçbeş kuruş koysak ona güvenir borç yapar sonra ben ağlaya ağlaya satar öderim çocukların altınlarıda borçlara heba oldu gitti yazık

Son düzenleme:
yasmınım onu bende duymustum canım
bulurlar tabıı hırsıza kılıt olmaz demısler

annemlerde kasa var
sokup goturmelerı mumkun degıl de
acmaları mumkun olur herhalde
zıra onlar steteskopla dınleyerek acıyorlarmıs kasaları bıle

herkese selammmm..
bi,zim karşı komşunu altınları çalınmıştı geçen sene..sanki elleriyle hiç ortalığı karıştırmadan alıp gitmişler..evin düzenin gören kesin yerini bilen biri yapmıştır dediler..sonra hırsızlar yakalandı..ta denizliden bu iş için gelmişlerr:)))

postaneye gidip hediyemi gönderdim geldimmm..üstümden bi yük kalktı..:))

Lorem dünden fasılle, pilow, sulu köfte var.Dün kaynana da ıspanak göndermiş.Yoğurt, salata,turşu eşliğinde yeriz.Kısmetse:)

Son düzenleme:
naber kızlar,
kociş yemeğe geldi gitti kuzuları uyuttum mutfakta bulaşıklar makineye konacak ama su yok çamaşır atacaktım.. birde arıtıcınında suyu bitti yarım çaydanlık su var inş. akşama kalmadan gelir hiç iş yapamadım mutfağım çok berbatt..

krikom iki imza yapılıyor ama kk pro üyeleri yapabiliyor canım yani kırmızı yanıp pembe kürklü olanlar...
yasminin dediği gibi biri imzaya diğeri kilo doğum çizelge bölümüne...

anam bende yemekte yok hazır mantı var bugün onu pişireceğim kuzularda az yer belki yoğurtlu sevmiyorlar makarna gibi yiyorlar...
dünden yoğurt çorbasıda yapmıştım
yanında işde yasminimden aldım tarifi tuzluk biber çatal kaşık bilumum sofra araç gereçleride var..:)))üstünede çayımızı içeriz olur biter

oyyy oyyy
pılavdan baska yemek yok bende
aksama sınemaya gıdıcez kocıkoyla ınsa allah
yemek meselesını ya dısarıda ya da annemde cozmeyı dusunuyorum
nasılsa kuzu annemde olacak

cok tembelım ben yaa
benden ne koy olur ne kasaba valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…