2008 Kasım Anneleri

en iyisi sensin boşver çok işgüzar oluncada erken yaşlanıyor insan:97:

benım hamarat perım her zaman gelmıyor ne yapayım yaa
geldıgınde de 3 gunluk bırden cıkarıyoruz resmen

dun aksam cok yoruldum
yemek yap, bulasık makınesı bosalt
camasır yıka, as vs
agır geldı bır aksamda bu kadar ıs bana
gozum korktu zaar hıc eve yanasasım yok

Gülizim işini biliyon heee:)) Peynirli pide içi hazırlıyon, hoop fırına, yanına da ayran çalkala:))

Lorem yemek konusunda gerçekten yeteneğin yok.Doğum günü pastandan gördük bunu:)))

Polipe ben doğduğundan beri ısırıyorum.Bazen acıdı diyo, arkasından bir öpücük:)) Tuvalet eğitimine başlamıştım ama görüyorum ki hazır değil.Yine de denemeye devam:))

doğum günü için ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya...
3 kişimi kutlasak ...yoksa, işi büyütsekmi..
ne kaldı şurda ayın 17sine..ben daha hiç bir hazırlık falan yapmadımm..

Polipe ben doğduğundan beri ısırıyorum.Bazen acıdı diyo, arkasından bir öpücük:)) Tuvalet eğitimine başlamıştım ama görüyorum ki hazır değil.Yine de denemeye devam:))

bezi açıp mı ısırıyon ?burda çocuk değil annnenin hazır olup olmama durumu söz konusu bence zira çocuk ortalığa edince anne temziliyor temizlerkende yüce bi hoşgörü gerekiyor.o hoşgörüye hazır her anneye kolay gele diyorum.şaka bi yana hani konuşuyolar yürüyorlar hepsi garip geliyo ya çiş muhabbetide hakikaten bi dönemi kapatıp yenisini açıyor

Bence de emekleme, yürüme ve konuşma gibi çişini söylemede ayrı bir dönem.Deniyorum bende bakalım ama benden önce kocam çok sabırsız.Titiz geçiniyo kendileri(

Son düzenleme:
Seda eğer bu işi yapacaksan totonun altına simit minderlerden koy, çünkü zamanla kuyruk sokumundaki kemik batmaya başlıcak.Tecrübeyle sabit:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…