- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #90.681
Kızlar ya ardaya çorap giydiremiyoruz kıyameti kopartıyor eşorfmanını çıkartmak istiyor çıplak duracakmış ayaklar bacaklar buz oluyor yinede giymek istemiyor napıcağımızı şaşırdık valla yaa
yasom belli değil daha bakalım ama devam edersem emcbur almam lazım nasıl acıyor var ya anlatamam
Kızlar yaşıyla ilgili.4 Tane yeğenim var hepsi bu dönemi striptiz yaparak geçirdi.Yalnız benim yavrum kendi donunu değil babasınınkini çıkarmaya çalışıyo.Sanırım ilerdeki halini çok merak ediyo
sorma polip yaaa buz gibi havada şapka takmaz herşeyi çıkarırı üzerinden anlamıyorum ki huylular ya o öle yaptıkça bana cinnet basıyo korkuyorum hasta olacak die birde ablamıne evi genelde soğuk olur aradım biraz önce dioki giydirmek ne mümkün ayaklar buz gibi oturuyor dedi pofffff neden acaba böle merak ediyorum birde acayip sinirli ya korkuyorum valla bu sinirinden istediği olmadımı yerlere atıyor kendini deli
evinde daha yemeği yok neylerlen uğraşıyor koacım sinamaya kocacığım avm ye heheeyy sende avrat olcanda görcez
passinonun kaynanasından canlı bildirildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?