2008 Kasım Anneleri

Kızlar ya ardaya çorap giydiremiyoruz kıyameti kopartıyor eşorfmanını çıkartmak istiyor çıplak duracakmış ayaklar bacaklar buz oluyor yinede giymek istemiyor napıcağımızı şaşırdık valla yaa

yasom belli değil daha bakalım ama devam edersem emcbur almam lazım nasıl acıyor var ya anlatamam

kız bu ardaların teşhircilik huyumu var al bizdende o kadar çorapdan başlıyor donunuda çıkarıyor bluzu beceremedide çıkarmayı of salak sıpa her akşam yıkanmak istiyor yıkanıncada giyinmek istemiyor kış moduna geçemedi bi çatlak

babası içi yanıyo bu çocuğun dokunma oğluma diyo.milletde benim adımı sorumsuza çıkaracak geçen birisi bu çocuğunda dalağı böbreği hep meydanda çıplak büyüdü gitti dedi hayırlısı bakalım:97:

Kızlar yaşıyla ilgili.4 Tane yeğenim var hepsi bu dönemi striptiz yaparak geçirdi.Yalnız benim yavrum kendi donunu değil babasınınkini çıkarmaya çalışıyo.Sanırım ilerdeki halini çok merak ediyo

Kızlar yaşıyla ilgili.4 Tane yeğenim var hepsi bu dönemi striptiz yaparak geçirdi.Yalnız benim yavrum kendi donunu değil babasınınkini çıkarmaya çalışıyo.Sanırım ilerdeki halini çok merak ediyo

yasmin ne yaşı daha 3 aylıkdı bakkala gittiler babası kucağına aldı. geldiler ayağında ne çorabı var ne patik ayakkabısı iki ayağını birbirine sürte sürte çıkarırdı adam gitti yoldan topladı geldi.daha ellerini kullanamazken iki ayağını birbirine sürte sürte çıkarırdı gece yatarken falan

sorma polip yaaa buz gibi havada şapka takmaz herşeyi çıkarırı üzerinden anlamıyorum ki huylular ya o öle yaptıkça bana cinnet basıyo korkuyorum hasta olacak die birde ablamıne evi genelde soğuk olur aradım biraz önce dioki giydirmek ne mümkün ayaklar buz gibi oturuyor dedi pofffff neden acaba böle merak ediyorum birde acayip sinirli ya korkuyorum valla bu sinirinden istediği olmadımı yerlere atıyor kendini deli

benim keremde üzerini değiştririken ille bir öyle çıplak gezer zor giydidrim arada eşofmanı indidirp çıkarıyor çıtçıtlıyıda açmayı öğrendi geçen bezinide çıkarmış işde babasının ayağına fışfışladı gülüyordu hehe diye gördü fışfıfşı..:)))
bu ara unuttu gibi genelde paçası lastikli eşofmanlar giydirdim onunda etkisi oldu indiriyordu ama paçasını çıkaramayıp öyle kalakalıyordu..

aman boşver hastalanacak olsa ölede hastalanır böylede bişey olmaz de olmuyo hakkat tecrübeyle sabit salıverdim ben onunlamı uğraşıcam çok kızdımı patlatıyo gitsin bana sonrada oturup kendi ağlıyor deli

Yeğenlerimin iki tanesi 3 yaşında.Geçen sene soğukları çorapsız geçirdiler.Benim yavrumda itiraz ediyo çoraba falan ama bi şekilde ikna ediyorum:)

alın bendende o kadar sürte sürte çıkartıyordu ayılı mayılı şekilli şapkalar alıyorum alışşsın die yok anam ne mümkün ne çoraplar aldım kayyulu bentenli spider manli ama yok huylu herif :)
Yaso bnm ki şimdiden açınca hemen ellioo pipi piipi dio :)
birde annem dioki pipi kimimn ömerinnn dio :) babasınınmış yani puhahahaaa

Anılda anne senin pipişin yok mu? Ben karşısında kem küm ederken "pabolmuş anne pipişin" diyo.Bazen altını açtığımda pipisine öpücük gönderiyo, öptüm pipişi diyo:))

selam ahali,bugün evde yoktum malum pek farketmisiniz yoklugumu

Deniz pasaya toplu tasima araclarini tanitiyoruz,bugün otobüse bindik bi teyzemize gittik..

iki otobüs degistik,denizi görmeliydiniz:) hem saskin,hem heycanli cocuk bi garip oldu.

hadi annecim iniyoruz diyorum,tamam annecim diyor:) hadi denizcim bincez simdi diyorum

tabiki annecim binelim diyor hahahaha cok hosuna gitti cok..nasi lsakindi nasil akli basindaydi masallah.

neyse iste bu kadar,uykumu almaya gidiyorum yarin gelirim :)

gunaydınn
cok gergın geldım ama guldum valla okuduklarım karsısında

dun aksam erkenden cıkıp rezerve yaptırdım
kocıkoyu bekle bekle agac oldum
gec geldı h...r
seans kactı tabıı
ben cıldırdım cok sınırlendım
bır sonrakı seansa gırersek kuzuyu almaya cok gecıkecektık gırmeyelım dedı
dvd alır evde ızlerız falan dedı tamam eve gıdelım dedım
soz verıyorum sana kurtlar vadısı gosterıme gırınce senı ona gotururum deyınce benım sımsekler attı
cok sınırlendım hem soz verdıgı saatte orada olamadıgı ıcın fılme gırememısız
bırde ustune hıyarlar vadısını teklıf edıyor bana
gel saka yaptım hadı yemek yıyelım affet benı desede esref anıma denk getıremedı
hızla eve geldım
kuzuyu almaya gıdınce annem bıle sasırmıs senın ne ısın var dıye
anlatmıs anneme de kızın bana kızdı dıye
ben daha eve gelmeden bu kez de telefonum calmaya basladı
muzevır muzeyen ıs basında hemen anneme yetıstırmısdı cunku
ıyıce delırdım
gıttım eve odadan cıkmadım kustum ona
kuzum gelıp benımle oynastı odada
o da mutfakta tıkır tıkır yıkıyor bır yerlerı
baktım dondurucudan mantı cıkarıp yapmıs getırdı
gelmezsen yataga koyarım tabagını deyınce kalktım yedım afıyetle ama
masadan kalkınca barıstık sanma kuzum ıcın geldım dedım alıp kuzumu yattım
hala kusum ona

evinde daha yemeği yok neylerlen uğraşıyor koacım sinamaya kocacığım avm ye heheeyy sende avrat olcanda görcez
passinonun kaynanasından canlı bildirildi

hakkaten kaynanam gıbı konustun
benden ev hanımı fılan olmaz anladım ben

yasmınım demek ılerkı halını merak edıyor anıl pasa

cılegım toplu tasıma aracı maceranız hayırlı olsun canım
bızde metroya ve vapura bındık sımdıye kadar
cok sakın ama merakla takıp ettı kuzumda

Günaydın yavrular.Sabah sabah paçama gitme diye yapışan yavrumu bırakıp geldim, bu iş gittikçe zorlaşıyor.Pijamamı gösterip anne çıkarma ,babaanneme gitmeyelim, evde kalalım diy kadar çaresiz kalıyorum ki karşısında.Ne zor iş bu ya..

Lorem benimki her akşam erkek arkadaşı gibi davranıyo.Yanına oturuyorum oğlum sizi yenecez falan diyo:) Biz ne yapalım yavrum.On kerede dedim ben senin karınım diye ama..Kadınlardan anlamıyolar.Varsa yoksa maç, tırtlar vadisi...

Günaydın kızlarrr herkese slm

Herzamanki gibi rutin günlerden biri bugünde
Dün gece Arda tv de sayı olarak 10 çıktı aaa 10 dedi şaşırdık hiçbirimiz öğretmedik kendi kendine söyledi şok olduk
Çok dillendi sıpacık herşeyi söylüyor artık maymunum bnm bide eline ne alsa dış dış die ses çıkartıyor boks yapıyor babasıyla annem dün gece yanıma geldi anneni öpücem diyorum bir çığlıkkk öpmeeee sevicem sevmeeee ısırıcam ısırmaaaaa buğriş gibi oldu ama farkı kendini öptürüyor sevdiriyorda kendi sevdiklerini paylaşamıyor kıskancız azcıkın :)
Çilekom arda da otobüse bindiğimiz zaman ya uyur yada paşa paşa oturur etrafı izler hiç problem yaşamadım maşallah uslu çocuk paşam :) anlaşılan deniz paşada seni üzmeyecek zorunlu hallerde
Paiskom günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…