2008 Kasım Anneleri

Yasom günaydın alemsin heee olum mu dio :):):)
Malum bizde bu aralar annemlerin yanında arkadaş gibiyiz sizden farkımız yok :)
Pasinim tırtlar vadisi harbiden ya nefret ediyorum o diziden yaptığının üstüne bunu söylemesi komik olmuş ee ne demişler insan sevdiğiyle uğraşırmış

lore geçmiş olsun canım..
bizde neee zamandan beri sinemaya gidicez ama ben üşeniyorum evde izlemek daha zevkli geliyor..

bugün kalabalık misafirim var akşama..
oğlumu bi arkadaşın oğluyla tanıştırıcaz...
geçenlerde anneme misafirler geldi oğlu var 2 yaşında oğlum tabi hemen gitti kardeş gel oynayalım, kardeş al oyuncağımla oyna filan..
aman allahım ne çocukmuş şok olduk hepimiz hiç öyle şeyler görmedik ya oğlumdan oğlumun kafasına mı vurmadı oyuncaklarını mı tekmelemedi çok iticiydi..
oğlumun elindeki oyuncağı çekiyor..oğlumda şaşırıyor aaa anne neden benim elimdekini aldıkii..onun vaar..
ordada yeni tanıştığımız bi bayan dediki en iyisi ben getiryim oğlumu bi gün tanışsınlar benimkide çok insan canlısı..işte bugün tanışacaklar bakalım:)

günaydın kızlar
bende az önce kendi kendime sirenleri dinledim Allah rahmet eylesin .Allaha şükrettim ve dua ettim ruhuna duygulandım...
lorecim çok kızdırmış kocişin tamda benim ve her kadının verebileceği tepkiyi vermişsin canım
çileğim bende ilk kez geçen hafta mehmetle otobüse bindim
çok tedirgin oldu kafasını omuzuma gömüp ağlamaklı oldu nedense
allahtan ağlamadı 5 durak sonra indik zaten kavacığa gidicektik
nerde fatihi yüklenip yüklenip kadıköy senin beşiktaş benim dolaşan maytap nerde bu
valla üşengeçmiyim yaşlandımmı anlamadım
yasmincim sedacım mellacım günaydın

günaydınnnn arkadaşlar..

öncelikle;

"Cumhuriyet'in kurucusu, ülkenin kurtarıcısı büyük komutan, eşsiz devlet adamı Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 72. yılında, sevgi, saygı ve gönül borcu ve özlemle anıyorum.Allah rahmet eylesin"

lorem niye gecikmişki..mantıklı bi açıklaması vardır herhalde kıı..üzme eniştemi...:)

ahretim çok güldüm valla sabah sabah..demek oğlum yencez sizi...:))))

maytap, meallem, seda sizede kocaman günaydınnn:)

Son düzenleme:
Evet , doğaları gereği sanırım.Maalesef hepsi öyle.Ay ama dün gittim eve ki hemen hemen hergün yapıyo bunu.Salata yapmış, yemekleri ısıtmış, yemeğim hazır:) Geçmiş olsuna gidecektik kuzenime, sen çocuğu hazırla ben masayı toplarım dedi.Çok yardım ediyo sağolsun..Çayıma kadar demliyo.Gittik nasıl efendi oturuyo, ağırbaşlı.Ooov tombalağım benim..

şeker eniştem benimm :))

[ı]yasmın maasallah de nazar degmesın enısteme[/ı]

[ı]gulız gecıkmesıne sebeb olarak trafıgı gosterdı canım[/ı]
[ı]yerseeennn (mete smıle)[/ı]
yesemmi kii:))) ama istanbulda trafikte başlı başına bi sorunn..
Sonuç olarak yiyelimmm :)))

şaka bi yana erkekler bizim kadar titizdeğiller..napalım onlarda öyle işte...

günaydınnnn
kızlar ya bana bişey oldu durmadan uyuyorum 15 gündür kadın hastalıklarından dolayı bi hap yutuyorum akşam 21,00 oldumu açamıyorum gözümü dün gece 21,30da yattık sabah 08,15de kalktım:)))ve hala uykum var bugün öğlden sonra randevum var kadın doğumcuda bakalım geçmiştir inş.enfeksiyonnn((
kuzumu bırakıcm çünkü almam gereken şeylerde var o bahçelerde temiz hava alsın burda havalar 1 haftadır sıcacık bi güneş var dışarda görmeniz lazımmm....
lorem bence de kızma ama kurtlar vadisine bende çok güldüm alem bu erkekler yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…