2008 Kasım Anneleri

ayy şimdi kuzumu babası aradı ne yapıyosun oğlum diyor..

baba ben kahvaltı yaptım hemde çok güzel..
anneyle kek yaptık ama şimdi pişiyor..
eğer çay yapsaydık su ısıtacaktık diyor:))
ayy çok tatlılar yaa..
nasıl tatlı konuşuyor anlatamam büyük adam gibi:))

Maşallah ya bülbül gibi şakıyorlar Ardayı düşünemiyorum böyle şakır şakır konuşurken tam ısırmalık olur herhalde maşallah kuzya mellacım :)

seda hemde ne ısırmalık çocuk ağzını açıyor kaç tane ısırık yiyor :))
ardada başlamış canım 3 vakte kadar başlar uzun uzun anlatmaya çorap söküğü gibi geliyor zaten..

ben en fazlada hemde, hatta, sanki, gibi, galiba, benziyor filan gibi şeyler söyleyinde bayılıyorum tam minik adam oluyor..
nerde ford görse aaa dedinin arabasına benziyooor ama onun değiil diyor:)

Son düzenleme:
Baya baya konuşuyor bıdık :)
Arda da herşeyi anlatıyor ama daha uzun uzun kelimelere gelmedik 1-2 aya kalmaz başlar sanırım
Çok tatlılar çokkk ayyy özledim kuzumu yaaa

gülizcim pc yi değiştirince buna yüklemedim programı
flash bellekteki programlarada baktım ondada yok
hiç de hatırlamıyorum canım yaa kusura bakma yardımcı olamadım
biraz bakiim netten bulursam bişley haber veriririm

merhabalar..

kahfaltimizi yaptik kuzu arabasiyla oynuyor bende bi keyif yapayim kalkarim simdi..

Büyük ölümlere matem gerekmez , fikirlerine bağlılık gerekir. . MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. 1881-1930. ne kadar dogru dimi?bugün bi degisik hissediyorum kendimi..

Çileğim bende kendimi çok kötü hissediyorum.Çünkü bu şerro patron arefe günü çalışacaz diyo.Canla başla elimizdeki işi bitirdik.Karısı evde değil yurt dışında, sırf sıkıldığı için bizi de bu lanet yere çağırıyo..

ahh yasmınım nedense cok sınırlendım dun aksam
ama haın planlarım var o tırtlar vadısıyle alakalı
cok yanlıs yaptııı cookk
canım geceniz kötü geçmiş sinirlenmekte haklısın birde onun üstüne tırtlar vadisini teklif etmesi şaka niyetli olsada hoş olmamış..
ama fazla uzatmöa arkadaşım oda yemek yapmış affettirmeye çalışmış kendini.. hep diyoruz ya özleri odun ne olacak..

sedoş maşallah afferin ardaya çok tatlı olmaya başladı kuzular dilleri çözülünce...
akşama kolay gelsin canım inş. anlaşır ufaklıklar..
abovvv maşallah eniştemize ... darısı bizimkilere...
laviş geçmiş olsun tatlım... ağır ilaçlarda yapar canım inş. geçmiştir hastalığın...

maşallah maşallah bu kuzulara hergün bişey öğreniyorlar...

gelelim bize babamız evde bugün.. şimdi dışarı çıktı bir arkadaşıyla öğleden sonra bizi gezmeye götürecek dağlık tepelik bir yere botan çayını görüyor piknik alanıymış havada güzel bir değişiklik olsun...
yarında arkadaşıma gideceğim iyi gelecek bu iki gün bana..:))

az önce babamız giderken kerem sandaletlerini bulmuş giydir diyor oğlum artık bunu giymiyoruz sporlarını baba götüğrürken giyeceğiz dedim sonra kendi uğraşa uğraşa giymiş hemde düzgün bir biçimde şaşırdım haa..
bizde çok önemli bir gelişme yok ama kapı açılıp kapının nosunu görüğnce kaan bir anne bir diyor numaramız 5 ama onun sayı olduğunu biliyor en azından..:)) ha bu arada hala birdeyiz ikiye üçe geçemedik oda olur birgün ..
aslında çok şeyi biliyorlar ama göstermeye çekiniyorlar birden çözülcek benimkiler galiaba

çilekom valla yine unutmuşum seni deniz oğlan toplu taşıma araçlarına alışıyor ha afferin..
biz geçen sen bir yaşlarına gelmeden düğünümüz vardı o zaman bir otobüse bindik birde ist. polis konseri v ardı onma giderken pek durmamışlardı şimdi kocaman oldular aslında dururlar sanırım ama burada her yere babamız götürüyor bizi epeyde öyle gider ...

bugün atamızın ölüm yuıldönümü..( valla fecede bir iki şeye baktım çok duygulandım ya birinde istanbuldaki köprüde durmuşlar çoğu inmiş otodan saygı duruşundalar.. insanımız aklı çok abuk subukluğa çalışır ama böyle durumlarda türkçülük damarları iyi akıyor vesselam...

selamlar,
gülizcim photoshine yazarsan çıkar canım.. maytapla aynıydı programlar hatta ondan aldım bende galiba...
şimdi düne bakım geliyorum..

tşk ederim nazlıcım..hemen bi bakayımmm...

senin bu patronda elinden gelse akşam eve salmayacak valla sizi..delimi nee(

herkeze merhaba bakıyom sahnenin bütün ağır topları toplanmış:90:

passino benden olmaz demişin üzüldüm seni üzdümmü acaba diye.senin alınganlığın tutmuş kocana gelmeyecek olsa hiç gelmezdi adam geç kalmış olabilir yani

yasmin senin kocayada çok güldüm yencez sizi falan kıymetini bil pekde hamarat enişte bu devirde zor bulursun öle herifi.ayrıca bu kadar şikayet ettiğin bi yerde çalışmak seni çok ama çok yıpratır salla gitsin niye duruyonki işmi yok anam koca ankarada?

benim koca nefret eder maç muhabbetinden milli maç bile izlemez bende evleninceye kadar hiç maçları kaçırtmazdım ne yalan söyleyeyim artık izlemiyorum.herkez bi cins işte

çilek bende dolmuşa bindirdim bi kaç defa ama otobüs aklımda en kısa zamanda bindireceğim elkart doldurma muhabbeti varya paraylada binilmiyo bakıcam artık.kesin bütün düğmelere basmak isteyecek ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…