- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #90.721
ayy şimdi kuzumu babası aradı ne yapıyosun oğlum diyor..
baba ben kahvaltı yaptım hemde çok güzel..
anneyle kek yaptık ama şimdi pişiyor..
eğer çay yapsaydık su ısıtacaktık diyor:))
ayy çok tatlılar yaa..
nasıl tatlı konuşuyor anlatamam büyük adam gibi:))
tşkler canımmm...bende bakıyom ama bi bulamadımm..gülizcim pc yi değiştirince buna yüklemedim programı
flash bellekteki programlarada baktım ondada yok
hiç de hatırlamıyorum canım yaa kusura bakma yardımcı olamadım
biraz bakiim netten bulursam bişley haber veriririm
heves ettim ahretim işte...çok kalabalık değiliz esasındaa:))..zaten bi programda bulamadım.Ahretim kalabalık mı olacak d.günü? Davetiyeler falan:)
Anladım ahretim.Darısı düğün davetiyesine:)
canım geceniz kötü geçmiş sinirlenmekte haklısın birde onun üstüne tırtlar vadisini teklif etmesi şaka niyetli olsada hoş olmamış..ahh yasmınım nedense cok sınırlendım dun aksam
ama haın planlarım var o tırtlar vadısıyle alakalı
cok yanlıs yaptııı cookk
sedoş maşallah afferin ardaya çok tatlı olmaya başladı kuzular dilleri çözülünce...Günaydın kızlarrr herkese slm
Herzamanki gibi rutin günlerden biri bugünde
Dün gece Arda tv de sayı olarak 10 çıktı aaa 10 dedi şaşırdık hiçbirimiz öğretmedik kendi kendine söyledi şok olduk
Çok dillendi sıpacık herşeyi söylüyor artık maymunum bnm bide eline ne alsa dış dış die ses çıkartıyor boks yapıyor babasıyla annem dün gece yanıma geldi anneni öpücem diyorum bir çığlıkkk öpmeeee sevicem sevmeeee ısırıcam ısırmaaaaa buğriş gibi oldu ama farkı kendini öptürüyor sevdiriyorda kendi sevdiklerini paylaşamıyor kıskancız azcıkın :)
Çilekom arda da otobüse bindiğimiz zaman ya uyur yada paşa paşa oturur etrafı izler hiç problem yaşamadım maşallah uslu çocuk paşam :) anlaşılan deniz paşada seni üzmeyecek zorunlu hallerde
Paiskom günaydın
akşama kolay gelsin canım inş. anlaşır ufaklıklar..lore geçmiş olsun canım..
bizde neee zamandan beri sinemaya gidicez ama ben üşeniyorum evde izlemek daha zevkli geliyor..
bugün kalabalık misafirim var akşama..
oğlumu bi arkadaşın oğluyla tanıştırıcaz...
geçenlerde anneme misafirler geldi oğlu var 2 yaşında oğlum tabi hemen gitti kardeş gel oynayalım, kardeş al oyuncağımla oyna filan..
aman allahım ne çocukmuş şok olduk hepimiz hiç öyle şeyler görmedik ya oğlumdan oğlumun kafasına mı vurmadı oyuncaklarını mı tekmelemedi çok iticiydi..
oğlumun elindeki oyuncağı çekiyor..oğlumda şaşırıyor aaa anne neden benim elimdekini aldıkii..onun vaar..
ordada yeni tanıştığımız bi bayan dediki en iyisi ben getiryim oğlumu bi gün tanışsınlar benimkide çok insan canlısı..işte bugün tanışacaklar bakalım:)
abovvv maşallah eniştemize ... darısı bizimkilere...Evet , doğaları gereği sanırım.Maalesef hepsi öyle.Ay ama dün gittim eve ki hemen hemen hergün yapıyo bunu.Salata yapmış, yemekleri ısıtmış, yemeğim hazır:) Geçmiş olsuna gidecektik kuzenime, sen çocuğu hazırla ben masayı toplarım dedi.Çok yardım ediyo sağolsun..Çayıma kadar demliyo.Gittik nasıl efendi oturuyo, ağırbaşlı.Ooov tombalağım benim..
laviş geçmiş olsun tatlım... ağır ilaçlarda yapar canım inş. geçmiştir hastalığın...günaydınnnn
kızlar ya bana bişey oldu durmadan uyuyorum 15 gündür kadın hastalıklarından dolayı bi hap yutuyorum akşam 21,00 oldumu açamıyorum gözümü dün gece 21,30da yattık sabah 08,15de kalktım:)))ve hala uykum var bugün öğlden sonra randevum var kadın doğumcuda bakalım geçmiştir inş.enfeksiyonnn((
kuzumu bırakıcm çünkü almam gereken şeylerde var o bahçelerde temiz hava alsın burda havalar 1 haftadır sıcacık bi güneş var dışarda görmeniz lazımmm....
lorem bence de kızma ama kurtlar vadisine bende çok güldüm alem bu erkekler yaaaa
ayy şimdi kuzumu babası aradı ne yapıyosun oğlum diyor..
baba ben kahvaltı yaptım hemde çok güzel..
anneyle kek yaptık ama şimdi pişiyor..
eğer çay yapsaydık su ısıtacaktık diyor:))
ayy çok tatlılar yaa..
nasıl tatlı konuşuyor anlatamam büyük adam gibi:))
selamlar,
gülizcim photoshine yazarsan çıkar canım.. maytapla aynıydı programlar hatta ondan aldım bende galiba...
şimdi düne bakım geliyorum..
senin bu patronda elinden gelse akşam eve salmayacak valla sizi..delimi neeÇileğim bende kendimi çok kötü hissediyorum.Çünkü bu şerro patron arefe günü çalışacaz diyo.Canla başla elimizdeki işi bitirdik.Karısı evde değil yurt dışında, sırf sıkıldığı için bizi de bu lanet yere çağırıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?