2008 Kasım Anneleri

Polipecim 9.senem burda.Kendim çıkarsam 5 kuruş alamam.Çok yıpranıyorum ama zehrimi kusuyorum.Cuma olsun konuşacam hırboyla..

kendin çıkma onları seni çıkaracak duruma getir.walla deveye diken bunlarada bölesi yarar anıl arefe günü yalnız kalmayacakmı getir çocuğuda yıksın döksün ofisi anasını satıyım 1 saat dursan yeter kalkarsınız sonra.ayrıca sen işyerine göre ayarlama işini onlar sana göre ayarlasın.niye bu kadar kasıyon çalıştırırsa adam gibi çalıştırsın yok işine gelmiyosa çıkarsın yiyosa (kusura bakmayın ben bu konularda pis feministimdir)

polıpe alınmadım canım
bılıyoruz hepımız bırbırımızı
ben kendım dıyorum benden ne koy olur ne kasaba dıye
bılıyorum kendımı yanı

ayrıca senın benım kocı ve kaynanayla tanısıklıgın falan mı var
cunku dun aksam o da aynısını soyledı
gelmeyecek olsam kostura kostura ugrasmazdım falan dıye

neyse sınırım hafıfledı ona karsı
actım telefonunu konustum ama yarın aksam kı tırtlar vadısı zamanı bılıyorum ben ona yapacagımı
sınır oluyorum o gıcık dızıye

yasmınım bu adamda evınde ruzgar esse sıze yansıtıyor
ama bu olmaz kı hıc profesyonelce degıl yanııııı

Bizde 15 kasım arife günü çalışıyoruz malesef çok saçma ya 28 ekim yarım gün yaptılar cumadan çıkıyoruz tatile Pazartesi gelip tekrar tatil 3 saat için onca yol gelicez çok saçma değil mi sen 28 ekimi yarım gün yap 9 günlük izini böl 3 saatliğine insanları işe çağır çok saçma

Son düzenleme:

benim beynimin %80 lik kısmı bi erkekden organ nakli falan sanırın %20lik bi kısım var kadınlık emareleri gösteriyor.o bakımdan anlıyorum kocanı.hiç bi erkek karısını akşam vakti dışarda bekletmek istemez emin ol sebep ne olursa olsun.sıkma tatlı canını kaynana gelince ee karşında geleceğin kaynana adayı duruyor heheyttt savunun kızlarınızı salataya maydonoz diye doğrayacağım gelinimi

kotu kaynana polıpe
on kızım olsa bırını bıle vermem sana
pehhh
asıl kızdıgım benı bekletmesı degıldı aslında
tamam gecıkmıs olabılır
fılme gırmeyelım gec oldu dedı tamam dedım
evde dvd alır ızlerız dedı yıne tamam dedım
ama soz tırtlar vadısıne goturucem deyınce attırdı tepemın hamam tasını :95::88:
ona kızdım ben aslında ıyı huylu bır esım kotu degılım yanıı :76:

seda bankalar calısmıyormus canım sız neden geleceksınız kı 3 saat ıcın

kız polıp sen patron olsana
yasardı senın calısanlar

bayram tatılı bır yere gıdemeyecegız
evde pınekle dur ancak

inşallahAllah işte parayı verince bişeyleri alıyor sanırım insanlık gibi,neyse canımız sağ olsunda çalışalım ama kimseyede ezdirmeyelim kendimizi zaten kadınları 3-5 kuruşa çalıştırıyor bide iki üç kişinin yapacağı işi yüklüyorlar bu özel sektörde.sıkıcı konular bunlar

bayramda evdemiyiz kardeşim osuruklu sıpalarımızda yanımızda herifler yastık fırlatınca vuracak kadar yakınımızda ,evler sıcak yemekte var anam daha nolsun seda bi koca daha bulsun

selamlar fıstıklar derslerim vardı sabahtan bitti geldim eve oğlanı uyuttum bende yatıp dinlenicem biraz ama bişeyler atıştırayım dedim oesnada da bir gireyim dedim yoksa hiç fırsat yaratamıyorum
çok şükür biraz daha iyiyim bugün ama hala bi halsizlik var

oğluşumda iyi şükür ona geçmedi gibi aman allahtan ama sürekli şurup falan verdim ona da bol bol da meyve yedi allahtan korudu sanırım

pastamız konusunda güzel şeyler yazmışsınız face'e sağolun tadı çok güzeldi ben beğendim yani kreması falan çok hoştu, en büyük tesellim de dediğim gibi oğlumun özel bi isteği yoktu pasta seviyor ama öyle böyle olsun daha pek anlamıyor sipariş vermekten o hayal kırıklığına uğrasaydı daha çok üzülürdüm

herkes iyidir inşallah

geçmiş doğum günlerini ve bugün doğan bebişlerimiz varsa onları da kutlayayım hepsini toptan kutlamak zırunda kalıyorum artık

seda bence fıkırlerı degısır zıra cok gereksız aslında
neyse allahtan 3 saatcıkmıs

polıpe parayı bulunca ınsanlık kaybetmeyenlerde var canım
allah onlardan yapsın herkesı

beyazmelek hosgeldın canım

bende 1 veya 2 diyorum :))

lorecim hoşbuldum canım

kız yasmin sultan bana hoşgeldin yokmu senin tabirinle neydi o babanın bişeyini mi taşladık haa armut tarlasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…