2008 Kasım Anneleri

4c çok esprili değil mi :) bende 4 ve 2 arasında kaldım :)

işte ir kararsızlık örneği daha
polipim teşekkürler 1 çok güzel ama resim sanki bulanık gibi geldi bana da bu yüzden kararsız kaldım

Son düzenleme:
seda 1 numara dıyorum
of ne kotu olmus pazartesıyıde tatıl etseymısler ya ne sacma bız cumadan sonra tatılız cumartesı hazırlık yaparım pazar yolcuyuz ınsallahhh

Beyazım aşkımsın benim:)) Sevgilim hoşgeldin...

haa şöyle şimdi oldu teşekkür bitanem hoşbuldum seni gördüm daha mutlu oldum

piroş ve ıcır hoşgeldiniz güzeller

ıcırım yolculuk nereye kayseriyemi biz bu bayram osmaniyeye gidemiyoruz sanırım evlendiğimizden beri her kurban gittik bu bayram gitmemek bana da çok tuhaf geliyor

burdaki seda seda sayan ha yanlış anlama olmasın:26:

piroşum kolay gelsın bende pazar gunu yaptım kollarımı kaldıramıyorum cam kapı perde sılındı yıkandı
utum kaldı bıtek saçlarım boyancak ağda magda ıste :78:
evet canım kayserıye gıdıcem bayrada ınsan aılesının yanında olmak ıstıyor 8 gun ankarada bos bos gecmek bılmez pazar gıdıcem canım

gülizim hoşgeldin, kankamın ahretliği
ya biz 14 kasımda buluşalım tekrar konuşalım dediydik noldu o konu ben giremiyorum ondan fransız kaldım havalar müthiş gidiyor yaa bu günleri kaçırdığımıza yanıyorum nazillide dışarıda şuan ceketle terliyor insan ince bir bady yetiyor

hoşbuldum meleğimm..sende hoşgeldinn..
14 kasımda ben gelemem herhalde canım evde misafir var..

Mellacım okudum.Harbiden komik olmuş.Kocam benden istese istese topu ayağımda 10 kere sektirmemi ister:))
alemsin ahretimmmm:))))

valla ben oynayaveriridim kocaya..yeterki istesinnn.ben severim oynamayıı...:92:ama benim kocam istemezzz...
kızımda aynı benn kapı gıcırtısına oynuyoo oynakk :)))

hadi ben gideyim de biraz kestireyim oğluş uyanmadan dinleneyim azıcık

gülizim safişim krikom okuyun yazımı ilgili topiğimize de yazdım bi düşünün şu işi güzel olur bak benden demesi

hatta o gün günüm vardı üzüm üzüm üzülüyordum aynı güne denk geldi diye, ama gündekilere dedim gelmiyecem büyük ihtimal aydına gitcem diye, allahtan başka bir sebepten gün ertelenmiş iyi oldu ben bomboşum yani allah hastalık falan vermesin başka bir manimiz yok oğlumla ben hazırız

ama biz oğlumla ikimiz gelicez babamızın dersi var birinizin bizi tren garından almanız gerekebilir forumda buluşacaksak eğer, ama şehir içinde buluşursak muhtemelen yürüyerek gelebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…