2008 Kasım Anneleri

hadi yaa tühh yine mi suya düştü üzüldüm yaaa

valla bende oynarım oyna dese hiç problem değil hatta biz bazen karı-koca beraber oynadığımız, dansettiğimiz falan oluyor evde oğlum önce şaşkın şaşkın bakıyor bize sonra oda başlıyor ayak uydurmaya
yeterki uygun müzik çıksın gerekirse tepiniriz

ben oynamayı bılmem
oyle laf olsun dıye degıl gercekten bılmem
bılseydım de oynamazdım sahsen
ısterse ıstesın banane bende neler ıstıyorum neler
her ıstedıgı olacak dıye bır kaıde yok
kendımı tuhaf hıssederdım karsısında
halay falan olsa dusunurdum cok kısı olması gerektıgı ıcın belkı
ama hele de oryantal hayatta olmaz

benim kuzuda oynamaya bayılıyor ama çok komik zıplama hoplama ve ritim tutma şeklinde..
bide çileğimin denizi gibi anne oyna diyip diyip duruyor..
şarkı bitti ama oğlum diyorum ee o zman başka şarkı aç oyna diyor;:))
kendide eline alıyor babasının burun spreyini bu benim mikrofonum diyor bi bana tutuyor bi kendine:) öyle alem yapıyoruz işte:)

Evlenmeden önceki doğum günümde yakın arkadaşlarım bordo saten gecelik almışlar.Evlendikten sonra karanlık bir geceyi renklendireyim dedim , giydim, herifin karşısına çıktım. Bana sadece gülüp "bu ne" dedi. Ben de o günden sonra normal cicamalarımla çıktım karşısına.Dansözlük filan yapamam.O benim zennem olsun:))

biride yazmış ya bende şınav çekenden hoşlanırım diye..
sen ben neler ist,iyorum neler deyince o geldi aklıma..
feci güldüm yalnız:)

Allah herkeze akıl fikir versin diycem ama fantezi dünyası işteyok anam saten gecelik bile itici gelir bana dansöz kıyafetini hiç konuşmayalım bile

saten gecelik itici mi geliyor ooov delisin sen polipcim giyerim geceliğimi salına salına dolanırım evin içindee offf off :89: sonra böyle üşütürüm o ayrı

şimdi iş fantezi muhabbetinde ele alınmış pasinciğim senin halay bu başlık altında incelenirse baya değişik bişey çıkabilir ortaya çok kişi falan...

ay ne diyorum ben yaa:86:

amın kuzuyla yapılanlar ayrı canım
benım oglum serdar ortacın mıkrop ve nıhalın kına gecesı muzıgını cok sevıyor
ama ben en guzel waka waka da rıtım tutuyorum kendısıne
ben ortada o benım etrafımda rıtımle donmek suretıyle oynuyoruz bız
bu sıralar ındıgo cocuklara takılıyoruz ana ogul

Ben üniversiteye kadar oynardım.Bilirsiniz Ankara muhabbeti işte..Ama sonra karizmayı çizdirmemek adına ağır takıldım..Herbi oynu bilirim ama artık bizden geçti.Hiç canım istemiyğlum dışında kimseyle oynamam.Ama onunla müziğine göre dans da ederim, şıkıdım da oynarım...Boşuna zorlamayın oynamıcam..İş sanki buraya gelecek gibi oldu :)))))))))))

saten gecelik itici mi geliyor ooov delisin sen polipcim giyerim geceliğimi salına salına dolanırım evin içindee offf off :89: sonra böyle üşütürüm o ayrı

önceki yazılarımdada değindiğim gibi %80lik kısmı erkek gibi düşünen beyinle bana çok görme beyaz meleğim sen normalsin normal olmayan benimyakışan giysin yakışanada yakışır ne diyim ama benim tarzım değil:78:

şimdi iş fantezi muhabbetinde ele alınmış pasinciğim senin halay bu başlık altında incelenirse baya değişik bişey çıkabilir ortaya çok kişi falan...

ay ne diyorum ben yaa:86:

he ne dıyon anlamıyom valla
hakkaten kına gecemız yapıldı
mıllet pıstte kudurdu resmen
gectık ızledık valla keyıfle
sonra bızı cıkarmaya kalktılar ortaya da
ben laz gelınıyım koyun halayı halay cekelım dıye kurtardım durumu
ben cıkamam ayol oyle herkesın ıcıne sıkıdım sıkıdım oynayarak
hepı topu odur yanı toplum ıcınde oyun maceram

ama kocıs benı dansa kaldırınca hıc hayır demem o ayrııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…