2008 Kasım Anneleri

bizde geçen radyoda sertap erenerin rengarengini dinleyip oynuyoruz..
sonra oğlum dediki aa ben bunu televizyonda izlemiştiimm..
akşam bi daha çıktı babasınada aa ben bunu televizyonda izlemiştim baba dedi..
bizdede tv yok nerden izleyecek..
meğer taa aşkı memnu zamanında annemlerde görmüşte o şarkı çalıyormuş..
valla bunlara yanlış yapmaya gelmez hiiç bişeyi unutmuyorlar..

gulbınım bız kocayla sarılsak sıpa kıskanıyor küsüp uzaklasıyor bıde dansetsek ne yapar acaba

benimki de kıskanıyor canım o ayrı onu da ortamıza alıyoruz ben en çok ona sarılıyorum falan hallediyoruz o olayı aramızda

oyna oyna oyna kızz daha oğullarımızın düğününde karşılıklı döktürücez nabeeer

valla ben her telden oynarım çokta severim rahatlarım valla, ama eskiden daha çok oynardım orası bir gerçek şimdi biraz daha normale döndü öncesini düşünemiyorum ne haldeydim oynak raziye

valla bende severim dantelli, saten gecelikleri filann..çok para dökmüşümdürr.bu tip kıyafetlerii
ama doğumdan sonra bi zaman yakıştıramamışş..aynaya bakıp bakıp üzülmüştümm..
son günlerde bi raz daha iyi...eskisi kadar olmasadaaa :)))

ohooo bizim düğün videosunu koyabilsemde bi izlesen lorem ağzın açık kalır yemin ederim, her masayı tek tek dolaşmışım oynaya zıplaya daha neler neler
babam demiş zaten bunlar içip gelmişler heralde karı-koca her telden çalıyorlar oy oy oy sonrasında izledim de çok güldüm ama çok eğlenmiştim

yaw siz aldınız konuyu düğünde oynamaya getirdiniz kadınlar baya striptiz oryantal muhabbeti yapmış bire bir adam adama markaj yani yatakodası sahası içinde fair play ruhuyla yani

sende kalablık halay olursa yaparım diyon bende nerde yatak odasındamı diye takılıyom sana

giy kız giy yakışır ana olduk diye kadınlıktan çıkmadık yaa

Ooo bayılırım oynamayaa hele bir oryantel yapayım asena halt etmiş yanımda herkese değil ama içimden gelirse

aynen öyle sedoşum

Sedacım bende bel falan kalmadı.Herbi yerim eşitlendiği için kıvırınca belli olmuyo.Doğal olarak çabalamıyorum:))

Ben de dantelli iç çamaşırı falan severim.Evlenmeden önce çok aldım.Annem baktıkça tövbe tövbe diyodu. Çoğunu giyemedim o başka.Ama monotonluktan sıyrılmak adına güzel bence..

beyazmelegım bızde bır tek kına gecesınde eglence oldu
dugunumuz yemeklıydı sadece
nıkah-yemek-takı merasımı olarak devam ettı

polıpe bır de ben sadece kocıse de oynamam
yapamam ben ıste bana uymaz

Son düzenleme:
ay bu kocıs benı cocukluk evremde almıs zaar
hos ne ara buyudum bılmıyorum ama
ben hıc oyle suslu puslu seyler almadım kendıme yaww
nısan bohcasında gelmıstı de utanmıstım kım almıs laaa bunları dıye
ama sonrasında bayagı bır alısverıs yapıldı sahsıma aıt bu urunlerden
yıne ben almadım ama duruyor ıste evde

Beyazım uzmanlık alanın bu senin..Bizi bilgilendirmek adına burdasın aşkım:)

ay ondan galiba yasminim dimi, bir görev bilinciyle hareket ediyorum ve gidemiyorum bir türlü

ay ben çok severim o zamanlarda bende çok almadım nişan bohçamda da yoktu heralde hatırlamıyorum kaynanamda pek bilmiyor öyle şeyleri yada işine gelmedi, şimdi seviyorum alıyorum ama benim kocişin hiç merakı yok öyle şeylere poff

Son düzenleme:
canım benım nısan bohcasını da kaynana falan almadı
oyle ınce dusuncelerı yoktur zaten onların
kocıko ceyız magazasına hazırlatmıs nısan bohcasını her nevı urun vardı ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…