E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.081
Canım ultrasona göre ben de 39 küsür oluyorum.[B]günaydın arkadaşlar.Hepiniz bayramaını kutluyorum.[/B]
Darkçım bana da 3 kasım olabilir dedi doktor.3 kasım 39+1 oluyor.Senin kaçıncı hafta ve günün oluyor.Benim biraz geç gibi.İnşallah o zaman kadar bir aksilik olmaz.Doktorum tatile gidecek te 38. haftamda burada yok(((
Bayram mesajından sonra, böyle bir günde de dert anlatmak istemezdim ama yardımınıza en fazla ihtiyacım olan zamanlardan birindeyim. Dün gece çok az ve pembe bir kanama oldu. Tam olarak rahimden mi dışarıdan mı geldiğini anlayamadım. Yalnız çok azdı. Yattım ve dinlendim ama çok panik oldum. Hem eşim yanımda değil, hem de kendi doktorum ameliyatlı. Sonra bir daha olmadı. Bugün işe geldim, yarından sonra izinliyim ama gerçekten çok korkuyorum. Dün akşam bununla birlikte kasılmalarımın da sayısı fazlaydı. Fakat korktum ve doktora gitmedim, annemle bütün gece bekledik bir şey olur mu acaba diye, gece sorunsuzdu. Şu an da biraz yine kasılmalar oluyor ama hala doktora gitmiyorum. Acaba bu kararımda haklı mıyım. Bayram günü bir asistanın eline düşmekten korkuyorum kızlar hastanede... İşlerimi bitirip çıkacağım ama bu kanama çok sinir bozucuydu böyle bir günde... Bana akıl verin kızlar...
Kızlar derin bir ooohhh ektim. Hastaneye gittim ve muayene oldum, her şey yolundaymış. Kanamaya neden olan neyse o kasılma yapmış dedi doktor ve kendi kendine de geçmiş. Yiycem ki hem ne yiycem bu cimcimeyi. Bayram bayram bana alttan muayene stresi çektirdi :)) Babamız da yanımızda değil ya o olaya telefonla iştirak etti. Kandırayım dedim, 'ben doğuma giriyorum' diye şaka aptım yazık kalbine iniyordu. Hayatımda onu hiç bu kadar şaşırmış duymamıştım :)) Neyse hemen bir şey olmadığını söyledim de onun da içi rahat etti. Size haber vermek için geldim, çıkıyorum şimdi. Hepinizi öpüyorummm....
:roflol::roflol::roflol: Hahahahha Huli demek :))Bu arada,düzeltme tusunu kaldirarak ben gibi yalniz yazan birine cok ayip ediyorlar yaa:) Hulide ne juli juliiiiii
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine fazla bişii kalmadı şurada,
Kızlar bu gece ne oldu bana sormayın.
Soldan sağa dönerken tükrüğümü yutmuşum,öksür öksür öldüm.Sonra tekrar oldu.Allahım uyuyamadım bi türlü.
Neyse onu atlattık.Yine dönerken 'Harttt' diye bir ses gelmez mi çatı bölgemdeki kemikten.Ama canım nasıl yandı anlatamam.
Evvah dedim benim çatı genişliyo galibaa.Bugün bir kez daha anladım ki biz doğuma baya baya yaklaştık kızlar.
ben korkmaya başladım. Az önce eşimle normal ve sezaryan doğum videolarını izledik.İğğğğğ iğrenç ikiside.Ben karar verdim kızımı karnımda büyüteceğimDD
Kızlar derin bir ooohhh ektim. Hastaneye gittim ve muayene oldum, her şey yolundaymış. Kanamaya neden olan neyse o kasılma yapmış dedi doktor ve kendi kendine de geçmiş. Yiycem ki hem ne yiycem bu cimcimeyi. Bayram bayram bana alttan muayene stresi çektirdi :)) Babamız da yanımızda değil ya o olaya telefonla iştirak etti. Kandırayım dedim, 'ben doğuma giriyorum' diye şaka aptım yazık kalbine iniyordu. Hayatımda onu hiç bu kadar şaşırmış duymamıştım :)) Neyse hemen bir şey olmadığını söyledim de onun da içi rahat etti. Size haber vermek için geldim, çıkıyorum şimdi. Hepinizi öpüyorummm....
Merhabalar, bende kasım annesi olacağım. Şuan bebeğim 32 hafta 1 günlük...hihoyyyt
Bu arada julicim gecmiş olsun ..
Önemli bişi olmadıgına sevindim canım..
Aman dikkat edelim ya beklemekcim gösterdigin
resimden sonra korktum walla Allah hepimizin
bebişlerini zamanında versin bize ...Bende bayramda
bi akrabamız war o gelmisti onun bebegide erken dogmustu
8 aylıkken galiba ama bi görseniz arkadasımın 2 aylık bebegi
ondan kilolu 5 aylık olmasına ragmen hala kücük off görünce
korkuorum üzülüorum walla Allah saglıcakla kucagımıza versin
bebişlerimizi ...
Kızlar bu gece ne oldu bana sormayın.
Soldan sağa dönerken tükrüğümü yutmuşum,öksür öksür öldüm.Sonra tekrar oldu.Allahım uyuyamadım bi türlü.
Neyse onu atlattık.Yine dönerken 'Harttt' diye bir ses gelmez mi çatı bölgemdeki kemikten.Ama canım nasıl yandı anlatamam.
Evvah dedim benim çatı genişliyo galibaa.Bugün bir kez daha anladım ki biz doğuma baya baya yaklaştık kızlar.
ben korkmaya başladım. Az önce eşimle normal ve sezaryan doğum videolarını izledik.İğğğğğ iğrenç ikiside.Ben karar verdim kızımı karnımda büyüteceğimDD
Merhabalar, bende kasım annesi olacağım. Şuan bebeğim 32 hafta 1 günlük...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?