2008 Kasım Anneleri

juli tekrar geçmiş olsun canım gözün aydın iyi olmana sevindim , adamın kalbinemi indireceksin ayol uzaktaki baba adayına böyle şaka yapılırmı laelaelaelaelae

Kızlar bu gece ne oldu bana sormayın.
Soldan sağa dönerken tükrüğümü yutmuşum,öksür öksür öldüm.Sonra tekrar oldu.Allahım uyuyamadım bi türlü.

Neyse onu atlattık.Yine dönerken 'Harttt' diye bir ses gelmez mi çatı bölgemdeki kemikten.Ama canım nasıl yandı anlatamam.
Evvah dedim benim çatı genişliyo galibaa.Bugün bir kez daha anladım ki biz doğuma baya baya yaklaştık kızlar.

ben korkmaya başladım. Az önce eşimle normal ve sezaryan doğum videolarını izledik.İğğğğğ iğrenç ikiside.Ben karar verdim kızımı karnımda büyüteceğim DD

Canım ultrasona göre ben de 39 küsür oluyorum.
Sat a göre benim bebek 2 hafta hatta azıcık daha fazla önde ama.Bu yüzden zaten doktor iyice bekleyelim diyor.Ama bebek gelişim olarak ileri bir hafta çıkıyorsa son ana kadar da beklemesi açıkcası beni korkutuyor.
Normal doğurrum çok beklersem gibi geliyor :) Bebek kanala girdikten sonra artık Geri dönüşü yok ya mecbur normal olacak.ben işte ondan korkuyorum.

Ya canım iyiki gitmişsin.Kanama rahimden değil diye açıkca söyledi mi doktor?
tekrar geçmiş olsun.

Bu arada,düzeltme tusunu kaldirarak ben gibi yalniz yazan birine cok ayip ediyorlar yaa:) Hulide ne juli juliiiiii
:roflol::roflol::roflol: Hahahahha Huli demek :))

Julicim çok geçmiş olsun canım... Geçmişi okurken inan çok heyecanlandım, Allah'tan korkucak bişiy yokmuş... Bence sen biraz da eşinin yanında olmayışını stres yapmış olabilirsin canım... Bu kasılma ve kanama da stresle alakalı olabilir. Lütfen hiçbir şeyi dert etme. Hele bu dönemde bebişlerimizin zamanında ve sağlıkla gelmesinden daha önemli bir şey yok. İyi geceler, sevgiler...

[img=http://img294.imageshack.us/img294/600/premetrefk3.th.jpg][img=http://img294.imageshack.us/images/thpix.gif]

kızlar bu bebek 70 gündür dünyada ve sanırım 7 aylık doğdu sanırım diyorum çünkü annesi tam zamanını bilemiyor 50 küsür gün küvezde kalmış 1.100 g. doğmuş ve şuan 1,900 g bu resmi ekledim çünkü dün görünce ben şok oldum bence bizim bebekler zamanlarını beklesinler ne kadar zorluk çekersek çekelim böyle bir bebeğe bakmak kadar zor olamaz sanırım

bebeğin kolunun kalınlığı baş parmağımın kalınlığı ile hemen hemen aynı örneklemek için zaten parmak ile yanyana çektim resmini

Herkese günaydın arkadaşlar.a.s.

Bugün ekim 1.İçimde farklı bir heyecan var.Eylülü bitirdik yaaa.Artık kasım ayına yaklaşıyoruz..

Hepimize hayırlı olsun bakalım.Hepimizin doğumu zamnında ve sağlıklı olsun.a.sa.s
Bu da benim bugün kü iyi dilek mesajımm olsunnn:

nazar:

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine fazla bişii kalmadı şurada,
birde kızlar doğum videosu falan izlemeyin sakın, başımıza neler geleceğini tam olarak bilmezsek daha kolay olur

Günaydin herkeze..Biz anca uyandik,cünkü kücük bey sagolsun dönmeye calisiyor ve bu bana

inanilmaz aci veriyor.Göbegim dün bir ara piramit gibi oldu,sonrada kare:) napiyor hic anlamadim

sekilden sekile soktu beni beyfendi.

Julicim okuyunca cok rahatladim canim önemli bisiyinin olmadigina.Demistim senin kücük cimcime

bisiler karistirmistir icerde diye:) Neyseki simdi iyisin,insl.tekrarlamaz yine.

Beklemek ne kadar kücük bir bebek o ya?Bende birkez görmüstüm 7 aylik dogan bir bebegi

pamuk icinde büyütmüslerdi.cok ilgincti eli kolu filan.Yok yok zamaninda gelsin bizimkinler insl.

Darkcim zaman gecmez derken bi bakmisiniz kucagimizdalar,ne cabuk zaman geciyor dimi?

Cok yaklastik sahidende doguma yaa cooook.

İyi bayramlar herkese...
Bayram boyunca İzmir'de kayınvalidemlerde olduğum için pek fazla yazamıyorum ama yine de fırsat buldukça girip yazılanları takip etmeye çalışıyorum...

Beklemekcim, o minicik bebeği görünce erken doğumdan daha da çok korkmaya başladım. İnşallah hepimizin bebişleri zamanında, kilosunda, sağlıkla gelirler...

Dark'cim, mutlu sona gerçekten çok yakınız ama yaklaştıkça ağrı sızılar da daha fena olmaya başladı. Ben de sırt ağrısından dün gece hiç uyuyamadıma.s.. Ama onun bi tekmesi bile bana şimdiden tüm ağrılarımı unutturmaya yetiyor...

Herkese sevgiler, kolay hamişlikler...

Bu arada julicim gecmiş olsun ..
Önemli bişi olmadıgına sevindim canım..
Aman dikkat edelim ya beklemekcim gösterdigin
resimden sonra korktum walla Allah hepimizin
bebişlerini zamanında versin bize ...Bende bayramda
bi akrabamız war o gelmisti onun bebegide erken dogmustu
8 aylıkken galiba ama bi görseniz arkadasımın 2 aylık bebegi
ondan kilolu 5 aylık olmasına ragmen hala kücük off görünce
korkuorum üzülüorum walla Allah saglıcakla kucagımıza versin
bebişlerimizi ...

jülicigim çok geçmiş olsun bir sorun olmamasına çok sevindim.dursun az daha bizim haylaz kızlar yaaa

canım gözünü korkutma zayıfda olsa büyüyor bebişler.benim üst komşum 35.haftada dogum yapmıştı 2.500kilo dogmuştu oglu ama şimdi bir gör tosun tombiş.4.5aylık şuan.ama maşallah annesinin memesini hiç bırakmıyor yapışık ikiz gibi geziyorlar.erken dogarsa büyümez diye korkmayın çok da güzel büyüyorlar valla.ama inşallah hepimizinki gününde dogar.

canım bende o videolara hamile kalmadan önce bakmıştım çok etkilendim çok igrenç hakikatan.sen haile halinle niye izliyorsun insanın psikolojisini bozuyor yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…