2008 Kasım Anneleri

amın ısın ılgıncı esım cok sever
hatta evlendıkten sonra gıttık bır suru sey aldı
ama ben kendımı tuhaf hıssedıyorum gıymek gelmıyor ıcımden
bazen sırf odul olsun dıye gıysem de kendımı asamıyorum bu konularda

Benim bohçayı kaynana ve yedek kaynanam teyzeyle hazırladık.Beraber alışverişe gittik.Bir takım herşeyiyle aldık.O zamanlar iyiydik.Hey gidi günler hey..

düğün zamanı ne gerek var lüzumsuz masraf ben ihtiyacım olanı kendim alırım dedim. milletle don almayada gidemezdim walla yinede kocacım almış bi tane gecelik takım düğünden önce ,geçenlerde sabahlığını parçalayıp duvar saatine kapladım tasarımımıa herkez bayıldı takımın içinde bitane şort vardı sadece onu kullanıyorum

ahahaha sizzin muhabbet almis basini gitmis,bizse kuzumla karlarda yuvarlandik geldik.gece kar yagdi buraya ama öyle cok diil az yani,ciktik kar topu yaptik oynadik..simdi kuzum uyudu,bende kar karsisinda kahve keyfindeyim.

bende dolu eşimde çok sever ama ben pek giymiyorum sanki gece uyurken hırsız girse o şekilde nasıl dururum die kafamda yer etmiş klasik pijama takımlarımı giyiyorum çiçekli böcekli ayıcıklı vs vs özel günlerde kendimi aşıyorum :) zaten şimdi istesemde yapamam annemlerde :)

ohh sefanız olsun çilekçim..
bizde öğlen çıktık parka kumlarda yuvarlandık 2 saat kadar:)
geldik akşam için böreğimizide yaptık şu an tontiş uykuda bende çayımı yudumluyorum ama abattım sanırım..
çok içiyorum çook..

valla aslında yazık duruyorlar askılarında
benım yazın sort ustu askılı body vazgecılmezımdır
cesıt cesıt sortlarım vardır cok severım ve sureklı begendıklerımı alırım
kısın ıse cok sık pıjama takımlarım var
temızlıkte falan gıymem onları cok cıcı ve ozeldırler benım ıcın
ve tayt severım su ugg bot tıpı coraplarla cok sık duruyor
bu kadar rahatlıgı bırakıp saten sırtı acık hatta her bır yerı acık sayılan seylerı nasıl gıyeyım
ıcım gecmıs benım yaw

bızde nısan alısverısı falan olmadı hıc
nısan kıyafetı de dahıl olmak uzere herseyımı kendım aldım
bohcayı koca hazırlatmıs zaten
ıcınde terlıkten bluza hersey vardı
kıyafet falan da alınmadı oyle cıcılı bıcılı
kendı kıyafetlerımle evlendım ben

çileğim hoşgeldin kar olayının darısı başımıza diyorum.konulara bakma kafan kazan olur benim öle oldu oryantalden açıldı saten geceliğe kadar uzadı nişan bohçalarının dökümanınıda çıkardık sayılır hayırlısı bakalım

domates corbası kıtır ekmegını kendım yapıcam astım kendımı
fırında besamel soslu ıspanak
prınc pılavı uymuyor yanına ama ne yapayım artık makarnayı da dun yedık
havuc salatası
yogurt
tabak
tuzluk
su

allah daha cok versın herkese versın

Yasom nie öle diodn bacım kar etraftaki mikropları öldürüyor bende kışı pek sevmem mont kazak üstümde bir sürü ağırlıkla gezmek iğrenç işe gidip geliyoruz vasıtalarla ama karı severim
Birde aslında kış zenginlere güzel bence araban kapında olucak istediğinde kalın giyinmeden çıkıcaksın çalışmayacaksın çalışsanda arabana binip işine gideceksin doğalgazı düşünmeyeceksin işin aslı bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…