2008 Kasım Anneleri

Lorem döktürmüşsün.Tabak yakışır bu sofraya:))))

Ben de tarhana çorbası, makarna, mantar sote, biberlik, peçete (değişiklik olsun), yoğurt, havuç salatası vs.

Son düzenleme:
oy oy oy kuzummm tombul yanaklım ne tatlı çıkmışşş ya 41 kere maşallh çilekom kimseye yaşını söleme anam nazar değmesin paşaya baya baya kar yağmış galiba ne güzell özlemişim 2 senedir doğru düzgün göremedik şöle çıkalım kar oynayalım doya doya eskiden yerler buz tutardı kayardık ne günlerdi yaa

yasmınım tabagı unutmusum canım yaa
aksama hem yemek hem utu ısı var
hafta sonu alısverıse gıtmeyı dusunuyorum sımdıden bıtıreyım ıslerı

cılek o kucuk danayı op benım ıcın
maasallah buzusuk dudak nasıl sevımlı

saolun fistiklarrr,bianda yagdi havada -1 derece filan..soguklar baya baya geliyor..

sedosum zaten soranlara kendisi 4 yasindayim diyor,simdiye kadar inanmayan cikmadi cünkü centerde bi kadin bak oglum ayni yastasiniz kardsle ddi.cocuk ufakti ama denizde:) neyse masallah diyelim tüm danalara dahada dana olmalari icin ...

Oooo Kasım 2008 anneleri burdaymış,
Benim oğlum da 25 kasım doğumlu , hepimiz zar zor 2 yaşına getirdik, her gün yeni bir gelişmeyle karşılaşıyorum ama ben henüz tuvalet eğitimini başaramadım, bunu başaranlar tecrübelerini paylaşabilirmi lütfen....
Ayrıca doğum günü için plan yapıyormusunuz, ev partisi yapmak isteyenler birbirimize tavsiyelerde bulunabilirsek harika olur.

hahah cok cingene bu topraaam kimsyee yedirmez biseyini vallahi :84:...

kime çekti acep(buda anamın lafı çocuk ne yapsa kime çekti acep der)

hadi gaciler çingene dedin çilek çingene damarlarım kabardı
ben gaçtım benim şoparlar gelir evde aş yok yemek yok öptüm anam hepiciğinizi
akşama avm ye bayram şeker meker bişeyler almaya gitcez şimdiden tüm kule avm esnafına geçmiş olsun diyorum benim maymun 8den sonra hepinizin tozunu alır

çocuuuklar evde yorganları yedi yandan polipem yandan severim seni candan

alemsin polisyaaa,güldürdün leyn beni..

filiz hg ,bicogumuz kutladik d.günlerini sen nasil bisi ydüsünüyosun daha kutlamayan ark.var yardimci olurlar eminim.

alemsin polisyaaa,güldürdün leyn beni..

filiz hg ,bicogumuz kutladik d.günlerini sen nasil bisi ydüsünüyosun daha kutlamayan ark.var yardimci olurlar eminim.

sen gül çileğim ben sana üzülüyom zati ilin memleketlerinde uzak uzak hastalansan gidemeyiz bişeye ihtiyacın olsa yetişemeyiz:2: neysem üzme beni şimdi
yaşlandıkça anama benziyom ben hadi hadi eve gidiyom öptüm hepinizi

oo çileğim karmı yağdı oraya bizde gülizimin dediği gibi en son kar gördüm hatırlamıyorum bile
hatta öğlen bahsetmiştim bugün ceketle yandık dışarıda o derece sıcaktı 27 derece falandı

ohhh gittim kestirdim geldim biraz oğlum uyandı şimdi bende kalktım tabi tontişim doğum günü fotolarından birini çerçeveledim koydum ona bakıp iiki dodun eemmen diyip duruyor kendine kuzucum

gideyim de bişeyler yedireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…