2008 Kasım Anneleri

derin hatun 2 gündür kayıp nerelerde acep telide kapalı evden de arayıp rahatsız etmek istemedim ama bi akşam arayayım merak ettim

Son düzenleme:
tombalaklarım ha hehehehe süpermiş yasminim tombalağın olayın yavyuum

bu arada iyi akşamlar herkese, doğal olarak grip benden kocişe geçti fış fış gezior evin içinde hemen gitti yattı o yüzden, eymentoşuda yatırdım uyumak üzeredir, o uyusun da odasından hediyelerini alıcam fotolarını çekmek için gece gece ne işler çeviriyorum yahu gidip uyusam iyi olacak ama neyse şimdilik uğraşayım

Günaydın herkese

Moralim bozuk arkadaşlar ya dün eve gittim arda gayet sevimlilikle kucağıma atladı sevdik birbirimizi öptük birden bir huysuzlandı bir haftadır böyle öpmee sevmee işte birileri yaklaşınca gitt dio kendini yerden yere atıyor bana vuruyor kendi haline bırakıyorum ağlamaktan çatlıyor dün ne yaptıysak olmadı sürekli huysuz çığlık çığlığa ağlamalar tepinmeler yine üstünü giymedi heryeri buzz delirdim zıvanadan çıktım tabii iş yorgunuyum çok fena bağırdım hemen babasına sırnaştı yanına gittiğimde git git dedi bana
sonra dayanamadı sarıldı çarşafın içine koyup salladık hoşuna gitti biraz sakinleşti ama annemler bütün gün böyle huysuzdu dedi sandalyeleri fırlattı bize vurdu ağladı neden böyle oluyor ya çok üzülüyorum korkuyorum bişeymi var diye buara acayipte iştahsızlaştı herşeyi ağzından çıkartıyor doğru düzgün yemiyormuş iştah açıcı vitamin mi alsam ne yapsam birde sakız verdik dün çiğnerken acıyo dedi çıkarttı karnını tutup birara ağladı bütün gün çorap giymiyormuş yerlerede basıyor sancı falan mı yaptı bilmiyorum ama bu sinirli oluşu bize sinirlenince vurması kriz geçirir gibi tepinmesi neden acaba çok üzülüyorum ne yapmalıyım kızlar yaaa off

gunaydın
cok zor kalktım ben sabah yaa
dun aksam yemekten sonra bır arkadasa gıttık
dua vardı katılalım dıye
cok ıyı oldu bızım ıcın
huzur doldum dondum valla

sedacım uzulme canım
benım kuzu da cok hırcınlasıyor bazen
uzerıne gıtmıyorum yalnızken ya da bırısı gelınce bana da gıt dedı bırkac kez
kızarak vurdu falan
ve kımseden ogrenmıyor vurmayı bılemıyorum nasıl oluyor
uzerıne gıtme sakınlesmesını bekle
oyle durumlarda ayetel kursı okuyorum ben
sakınlesır dıye
bır de banyo yapmayı cok sevdıgı ıcın hadı gel senı yıkayayım dıyorum
suyla oynarken sakınlesıyor

ama corap gıymemesı ve cıplak durması kotu tabıı
panduf falan alsan sevımlı belkı gıyer canım
ya da kılotlu corap olabılır
allah kolaylık versın

Günaydın kızlar, günaydın tombalak Çileğim:))

Sedacım üzülme, geçici bir durum bence.Çorap meselesi kötü.Ben tenli bişiler alsan, sevimli çorağlar, pandif falan.Dene be canım.Ağladığı zamanlarda sevdiği bişileri yapın.Dışarı çıkarın hava alsın..İki yaş sendromu sizi bayağı vurmuş.Dikkat edinde kendine zarar vermesin.Geçici bir durum olduğunu düşünerek katlanacaz.

Cnm bnm ya ne çoraplar terlikler aldım yok şimdi eşorfmanını üstünde ne varsa çıkartıyor atleti hariç birde dün akşam sanki avuçları terliyor gibi geldi
Bilmiyorum bi doktora danışmam gerekiyor sanırım nedendir die

Kızlar şimdi üzücü bir haber aldım
Derin arkadaşımızın babası vefat etmiş 9 kasım gece 2 de akciğer yetmezliği nedeni ile Başımız sağolsun mekanı cennet toprağı bol olsun ulaşmak isteyenlere özelden telefon numaralarını veririm

günaydın güzellerim bizde uyandık oğluşumla, şimdi onun üstünü değiştirdim, hava süper yine onun çamaşırlarını makinaya atıcam, kahvaltımızı yapıcaz
bugünburanın pazaır öğleden sonra bir pazar alışverişi yaparız oğlumla

bugün sadece 12-13 arası 1 saat dersim var babası gelecek o bakarken ben gidip gelicem o kadar

artık daha iyiyim kendimi iyi hissediyorum gribal anlamda ama boğazım çok kötü bu seferde ağrısı kulağıma vuruyor feci halde, yutkunmakta bile zorlanıyorum

eymende bu gece çok zor uyudu,aralarda da uyandı durdu, babasına da devredemedim adam hasta iyi uyusun diye zor geçti yani

sedacım bahsettiğin olay tam bir iki yaş sendromu bebeğim, benim oğlum bebekken o kadar sakin bir çocuktu ki şimdi Ardanın hareketlerine benzer şeyler yapıyor bazen çok şaşırıyorum ama yasminimin dediği gibi geçici bir süre olduğunu düşünüyorum mümkün olduğu kadar sükunetle yaklaşıyorum başka oyunlarla sakinleştirmeye çalışıyorum, bazen benim de dayanamayıp kızıp bağırdığım oluyor ne kadar pişman olsamda yapıyorum elimde olmadan ama geçicek bugünlerde
ayaklarını üşütmemesi içinde bencede külotlu çorap iyi olabilir belki onu çıkarmaz

derinime çok üzüldüm yaa canım kıyamam nasılda üzülmüştür şimdi, bende vardı numarası en kısa zamanda arayayım bende

günaydın kızlar
üzücü bi haberle başladık güne
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
derinime ve ailesinede Allah sabır versin canım arkadaşım
öyle büyük bir boşlukki şuan onu çok iyi anlıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…