günaydın güzellerim bizde uyandık oğluşumla, şimdi onun üstünü değiştirdim, hava süper yine onun çamaşırlarını makinaya atıcam, kahvaltımızı yapıcaz
bugünburanın pazaır öğleden sonra bir pazar alışverişi yaparız oğlumla
bugün sadece 12-13 arası 1 saat dersim var babası gelecek o bakarken ben gidip gelicem o kadar
artık daha iyiyim kendimi iyi hissediyorum gribal anlamda ama boğazım çok kötü bu seferde ağrısı kulağıma vuruyor feci halde, yutkunmakta bile zorlanıyorum
eymende bu gece çok zor uyudu,aralarda da uyandı durdu, babasına da devredemedim adam hasta iyi uyusun diye zor geçti yani
sedacım bahsettiğin olay tam bir iki yaş sendromu bebeğim, benim oğlum bebekken o kadar sakin bir çocuktu ki şimdi Ardanın hareketlerine benzer şeyler yapıyor bazen çok şaşırıyorum ama yasminimin dediği gibi geçici bir süre olduğunu düşünüyorum mümkün olduğu kadar sükunetle yaklaşıyorum başka oyunlarla sakinleştirmeye çalışıyorum, bazen benim de dayanamayıp kızıp bağırdığım oluyor ne kadar pişman olsamda yapıyorum elimde olmadan ama geçicek bugünlerde
ayaklarını üşütmemesi içinde bencede külotlu çorap iyi olabilir belki onu çıkarmaz
derinime çok üzüldüm yaa canım kıyamam nasılda üzülmüştür şimdi, bende vardı numarası en kısa zamanda arayayım bende