2008 Kasım Anneleri

gidin tabi kızlar iyi olur destek olursunuz arkadaşımıza

ay zar zor hazırlanabildim eymenle ne zor oluyor bu iş,babası gelsede çıksam geç kalıcam

dersten dönünce yazarım size tekrar, eymeni uyutup epilasyon yapasım var bugün bayram öncesi onu da aradan çıkarayım

görüşürüz

hıc olmayan sanslılar da var elbet
ama bız o kategorıye gıremıyoruz

ne olacak bırkac dakıka acı cekeceksın ondan sonra mıs gıbı uzun sure rahat edeceksın
ondan beter acı cektırıyorlar gık dıyemıyoruz
oyle dusun

Ahretim, güzel bacım nerelerdesin?

Saphişim günaydın.Aradın mı Derini?

Lorem bende normalde yok ama üniversiteye giderken jilet vurunca kötü oldu

günaydın güzellerr...

öncelikle derinimin babasına allah rahmet eylesin..yattığı yer nur olsunn..geride kalan akrabalarına allah sabır versinn..

seda banada atarmısın derinin nosunu bende aramak isterim..

sedacım şu dönemde hepsinde var hırçınlık canım..ama geçici bi dönem olduğunu düşünüp sabırlı olmaya çalışıyoruz işte.. çorap olarakta bencede en iyisi külotlu çorap..en azından çıkaramaz..

eylülde 2 gündür çok mızıltılı..

selam herkeze,bende numara istiyorum banada yazarmisiniz?

gicik oluyorum su hayatayaaa,sevmedigin bi ton insan yasiyor sevdikelrin birer birer gidiyor,neyse tövbe yarabbim sen daha iyi bilirsin..

Bunlarinda su ergenligi hic birtmiycek bence,sonra 4 yas basliycak.itirazlar,kendi kendine karar vermeler filan. bi metre yok hepsi ama huylara bakyaa buyumuste kuculmusler..sedosum allah sabir versin canim,zaman zaman bizdede oluyor bu haller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…