2008 Kasım Anneleri

Beyazım cumartesi bende ağdaya gidecem.Sanki ameliyata girecek gibi korkuyorum.Tövbee..Olmasa olmaz mı yaa..Kıl oldum:)

olmazsa olmuyor yasmınım elın mahkum gıdeceksın canım
ben de ısten erken cıkabılırsem bugun gıdıcem
hıc korkuyormuyum baakkk :18:

valla bacılar sizleri tebrik ediyor ellerinizden öpüyorum, zira hiç bi kuvvet beni ağdacıya götüremedi bu zamana kadar, ben o acıyı evde kendim çekmeye razıyım
epilasyon makinam var 1 saatta mis gibi oluyorum bende

dersim bitti geldim oğlanı yatırdım şimdi inşallah uyur bir an evvelde ben de işime bakarım çok geç olmadan
yarın sabahtan dersim yok 14.00de başlıyor diye seviniyordum tutmuşlar saat 09.00a deneme sınavı gözetmenliği yazmışlar yaa deli oldum deli pofff napayım elim macbur gidicem artık

gülizim hoşgeldin şekerim
çileğim sende hoşgeldin fıstığım

hamısken gıdıyordum agdacıya sımdı ıse kendım halledıyorum evde
eylul erken yatarsa aksam bende yapıcam saclarımıda boyarım ayy hıc ıcımden gelmıyor ama mecburum boyle gıdılmez

merhaba herkese

derinim başınsağolsun arkadaşım allah sabır versin çok üzüldüm........

sedoşum üzülme cnm sadece arda öyle değil piroşta ardaya yakın bişiy, öyle çok bağırıp çağırmıyo ama çorapları istemiyo hatta kıyafetlerini bile istemiyo, öpünce anne öpmeee sevme beni diye bağırıyo ama sonra oyuna çeviriyo bunu şımarıyo hemen:)

Anıl şimdilik sakin şükürler olsun.Babası da çocukken sakinmiş.İnşallah ona çekmiştir.Dün akşam çorba yaparken kucağıma gelmek istedi.Ben de çeneyle oyalayım dedim.Seni yarın dayınlara götürücem dedim.İkimiz gideriz dedim.Babam gelmicek mi diyo.Ben de hayır dedim.Neden anne dedi.Ben de sevmiyorum onu dedim. Durdu biraz sonra beni de mi sevmiyon anne dedi.Ayy canım yavrum.Seni deliler gibi seviyorum, aşığım dedim.Sarıldık, öpüştük.Çok güzeldi.Koca adam gibi sohbet ediliyo artık:)

Anılda itiraz ediyo ama abartılı değil.İkna ediyorum yani.Altını değiştirmek, sütünü içirmek, uyutmak biraz sorunlu.Mesela uyumucam diyo.Ben de peki oğlum, sen babanla otur ben yatıyorum diyorum.Hemen anne bende gelecem diyo ve yatıyoruz.Altını değiştirirken de yara olur popon , kanar ve ben çok üzülürüm , ağlarım diyorum.Ağlama diyo geliyo yatıyo:)

eymende aynı benim üzülmeme ağlamama asla dayanamıyor,hiç bişekilde ikna edemezsem dudaklarımı büküp kafamı öne eğiyorum küçük emrah gibi hemen geliyor sarılıyor öpüyor kuzum

zaten en doğrusuda onunla inatlaşmadan sakin sakin ikna yoluna gitmek yoksa iki tarafıda çok yıpratıyor

eymende artık papağan gibi hemen hemen herşeyi söylüyor cümleler kuruyor ama öyle uzun cümleler değil iki kelimelik falan işte ama çook tatlı konuşuyor onunla sohbet etmek bir harika

bana yardım etmekten acayip zevk alıyor sofrayı kurarken onu çağırmazsam kıyamet kopuyor, çağırıyorum oğluum bana yardım eder misin diyorum tamam diyor tatlım, artık tek tek kaşık, çatal, bardak falan işte taşıyabileceği şeyleri masaya yerleştiriyor

o klozet adaptöründen aldım bende kızlar onu çok sevdi, lazımlığına hiç oturmak istemiyordu biliyorsunuz bunu koyuyoruz oturuyor üstüne, hatta bezini çıkarıp oturuyor biraz ıkınıyor falan yalandan sonrada yaptım bittiii diyor ama bişey yaptığı yok, aklına geldikçe anne kaka diyor gidiyoruz ama yalandan oynayıp geliyoruz işte, gerçekten kaka yaparken gitmek istemiyor hala bu da bir aşamadır dimi kızlar onunda sırası gelecek yani zorlamayayım
bilemedim ki acaba hep böyle oyun mu oynayacak

bu arada az önce deneme sınavı gözetmenliği koymuşlar dershanede siniroldum demiştim yaa hah az önce sekreter aradı iptal etmişler benim görevi yarın 14.00e kadar boşum yani

eylülün günü gününe uymuyoo..bazen çok uyumlu, bazen çok hırçın..
ama çok inatçı değil..öyle yerlere yatıp yuvarlandığı çok olmuyo, binde bi desem doğrudur.
ama mızmız..hele 2 gündür işte emmerken bi göğsümü emmiyo birinide seviyodu..ememyi bıraktırmış ama sevmeyi bıraktıramamıştım.2 gündür onu bıraktırmaya çalışıyorum.uf olmuş diyomm..dokunmak istemiyo..ama bi huzursuzluğu var..
yanlız vurma huyu var..hiç sebebsizde vurabiliyoo:))) hiç haberimiz yokken tokatı suratımızın ortasına patlataveriyo hınzır..ama tepki vermiyoz..

geçende nette okudum.hani diyoz ya çok hırçın filan diye..esasında olması gerekenmiş..olmaması tehlikeliymiş..ne kadar hırçınsa ilerde o kadar sağlam karakterli ne istediğini bilen, tuttuğunu koparan ,bir birey olması demekmiş..yani bu durumda sakin olması sorun anlaşılann....işin aksi dediğim gibi eylül okadar tuttumu tutturan biri değill..şimdi kalıyo insan arada bizimki iyimi, yoksa kötümüüü diye.:=)))

Gülizim Anıl mesela tv de yiyecek reklamı çıksa yemicem diyo.Süt yapıyım desem anlıyo uyutacağımı uyumucam diyo.Kaka mı yaptın diyorum değiştirme diyo:)) İtiraz var ama ikna edilebilir derecede:))

Sana MSN de yazdım ama burda çok güzel elbiseler gördüm.Pembe ve özel günler için.Senin gösterdiğinin kollusu.Gel bir akşam bakalım ahretim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…