2008 Kasım Anneleri

yok benimki tutturdumu tutturur hem de kolay kolay unutturamazsın atıyorum parka gitmek istedi geçiştirdin yarın gidelim falan dedin bi şekilde kandırdın tamam, ama ertesi gün gözünü açar açmaz parka diyor, hemen hatırlıyor kaçış yok :))

ne gösteriyonuz kız birbirinize bana da gösterin bakem hııı

ya bana bi yemek fikri versenize kızlar bu saat oldu hala akşama yemeğim yok şimdi bulgur pilavı koyacağım ocağa o tamam, kıyma çıkardım buzluktan ama onunla ne yapsam bilemedim, hiç sebzem yok, eşim bugün pazardan aldı ama hala getirmedi eve, patatesli bişeyler mi yapsam kızartma köfte yapayım dedim vazgeçtim bi fikir şeyedin hayrına hee

Meleğim hafızaları çok iyi.Anılda unutmaz ama tepinmez yap diye.Çok güzel ikna ederim:) Bazen dışarı gitmek istediğinde laf geçiremeyiz.10 dakika çıksa gönlü olur:)

yok bebeğim eymen kaka geldi dedi tuvalete gidelim dedi, oturuyoruz orda kaç dakikadır bir yandan laf anlatıyor, bitti mi diyorum yok diyor, en sonunda ikna oldu yaptım bitti dedi indik tuvaleten tabi her zamanki gibi bişey yaptığımız yok :))

fırında düşündüm bende asma tavuğum yok patates köfteyi fırında yapabilirim, yada sulu köftemi yapsam acaba dedim eşimde hasta yaa şöyle suyuna bandıra bandıra yesin

çorba hiç düşünmedim olabilir valla ekleyebilirim menüye dünden çorbam vardı ama ne kadar kalmış bi bakayım da

Anılda öyle yapıyo.Ikınıyo, gaz çıkarıyo.Bitti anne diyo.Ben de tebrik ediyorum:) Git sen yemeğini yap hadi. Kocanı bu sefer de böyle mutlu et:) Öpüyorum , iyi akşamlar canım..

bende tebrik ediyorum artık napayım öğrensin diye osoruktan teyyare ödül ver o yare

kocacığımı böyle mutlu edeyim yazık hasta bebişim hoş biraz kızgınım ama olsun büyütmüyorum artık, içimde büyüyor sorgulamaktan alamıyorum kendimi ama ona bişey söylemiyorum şimdilik büyümesin hiç bişey
nasılsa sık sık kızıp kızıp barışıyoruz

Son düzenleme:
ben geldım
cok yogun ve gerdın bır gun gecırdım dıyebılırım
oglene kadar ıslerımı hallettım ogleden sonra yemege dıye cıktım
ve bankaya da gıttım
bır eft yapmam gerekıyordu sırket ıcın
gıttım her zaman calıstıgımız banka
yapılacak ıslemı soyledım oturdum sohbet edıyorum orada calısan baska arkadasla
ozellıkle daha evvel yaptıgım eft dekontunu verdım aynı sekılde meblag bu olacak dedım
ama hıyar yanlıs yapmıs eftyı
yuklu mıktarda para yanlıs gıttı
cıldırdım
duzeltene kadar gobegımız catladı ama olan benım 1,5 saatıme ve sınır sıstemıme oldu
cok kızdım
sonra geldım ıslerımı topladım ısyerınde cayımı ıcecektım kııı
annem ve kuzum geldı
eve gelene kadar da kalan takatımı kuzu aldı
topuklarımın sancısıyla zor gırdım eve

sızden ne var ne yok
derını bugun arayamadım konusan oldu mu

selamlar,
iki gündür geziyorum bana çok iyi geldi dün tepelik bir yere gittik piknik alanı gibi bir yer bugünde arkadaşa gittim bana iyi geldi valla bu iki gün..

az önce face baktımda derinin babası vefat etmiş...
derinimin başı sağolsun babasınında mekanı cennet olsun bende resmini gördüm buğra ve büyükbabanne ile .. ne diyelim derine ve ailesine çok sabırlar diliyorum...
kızlar cumartesi gidecekmişiniz bizdende başsağlığı dileyin.. aramak isterim ama herkes aradıkça acısı tazelenir gibi geliyor bişeyde konuşamam o durumdada hani bizimde imkan olsa yanında olabilsek daha iyi olurdu ama gidenler iletirler artık..

gülizim benimkilerde çok cırlıyor bu ara kerem çok sinirli ama birde şirinlik yaptımı tadından yenmiyor kuzularım...akşam babamız uyuyor yerde oyuncağı aldı adamın suratına indirdi ney uğradığını şaşırdı adam.. banada elinde bişeylerle geliyor birde sırıtıyor anladım gardımı aldım elime vurabildi anca..:))
meleğim bende akşam yemek hazırlarken yada sofrayı kaldırırken anne vey diyor eline sofrayı yada ekmeği veriyorum götürüyor birde masaya koyuyor yani..hele birinde ille tepsiyi taşıyım diyor artık bir ucundan tutturdum öyle iki büklüm tepsiyi mutfağa götürdüm oda tuttu ya bana destek oldu oğlum.. ..

bu arada tuvalet adaptörü dediğiniz ne olaki? hani çocuklar için klozet oturağı oluyor küçük onamı diyorsunuz...
tuvalate alıştırırken bende ondan alayım diyorum lazımlık iki tane çok yer kaplar klozet oturağı daha iyi olur dedim...

gunaydınnn
nasılsınız guzeller
ben yıne cok zor uyandım
yataktan kalkmaya calısırken tek tesellım yarın sabah ıtıbarıyle uyuyabılecegım dusuncesıydı
dun cok yorulmusum ayaklarım agrıyordu resmen
bırıkmıs utulerıme bıle dokunamadım

maytabım dogum gunun kutlu olsun canım
sevdıklerınle huzurlu mutlu nıce yıllara

nazlımelek cok sevındım senın adına canım
cok ıyı gelmıs anlasılan ıkı gunluk gezmeler

günaydın fıstıklar..
maytap doğumgününmüş kutlu ve mutlu olsun:)

saat 6dan beri ayaktayım..
evede gece yarımda gelmiştik..uyku tutmadı ama..

tostumu yiyip çayımı yudumluyorum:)
dün gece bi yemeğe davetliydik kuzum çook eğlendi..
taylandlı bi kız vardı bizimki konuşuyo konuşuıyo anlamıyo kız sonra oğlum elleriyle anlatmaya başladı:))
önceki gecede bizde misafir vardı oğlumdan 1,5 ay küçük bi çocuk geldi sinir oldu benimki ayağını yere vuruyor ama bu neden konuşmuyoor diye..özledim ya uyurken bile..

günaydın kızlar
lorecim sağol canım burdanda hatırladığın için
yaş kemale erdi sanırsam :))))
sedacım öğrendinmi derinin evini
eşime dedim dün akşam yarın gitmezse işe bakıcak çocuklara
hep ben evde çocuk bakıyorum diyo hadi yaa dedim bak şimdi tühhh:))))

Günaydın kızlar.Az önce pastamız üzerine son konuşmaları yaptım pastacıyla.İkramlıklarımda az çok şekillendi kafamda.Tatlı yapmıcam.İki çeşit börek, yaprak sarması ve kısır yapıcam sanırım.Zaten zamanım yok.Biliyosunuz pazartesi de burdayım.Canım çok sıkkın..Anıla da sıkıldım.Sabah yine anne gitme uyuyalım, babanneye gitmeyelim diyo Dün yeğenimin d.günü vardı.Uğur böceği şeklindeydi pasta.Gitmiş parmaklamış pastayı uğur böceğinin gözünden.Eli yüzü gıda boyası olmuş.Bi resmi öyle.Face e yüklücem ama akşama doğru.

Lorem kötü günü atlattın, güzel gün geldi.Oğluşunla sarılıp yatarsın 9 gün.Darısı bana:)

Derini bugün arıcam, haber alan oldu mu? Tekrar baş sağlığı diliyorum.Allah geride kalanlarına sabır ve sağlık, uzun ömür versin.

Nazlım adaptör o dediğinden canım.Denemelere başla sende bizim gibi:)

Veee doğmamış kızımın kaynanası, oyunların şampiyonu, en büyük bahçıvanlardan, iki bebe annesi, Cevriyenin biricik kurbanı Maytabımın doğum gününü kutluyorum.Nice mutlu yıllara canım...

tontiş kaynanam:)dün sanmış yaşgünümü
bi tane saksı çiçeğiyle bi eşarp almış çok incedir :))
eşimde gündüz aradı bot alıyorum sana diye şu renk felan dedim numarasını biçimini söyledim
almış uzattı aradan 2 saat geçti d.günü hediyendi dedi oda çok incedir sağolsun(
amin sağol şekerim

tam olarak beni anlatmışsın yaso çok güldüm sabah sabah diyorum ya hep seninle yaşayan yaşlanmaz diye:))
sağol canım benim:98:

Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar

Bende pasinim senin tersine bugün yine hiperaktif günlerimden birindeyim sanırım ruhum bedenim çok zinde
İşe erken gelince stres mtres kalmıyor rahat rahat oturup kahvaltımı yapıp pc ye bakıyorum
Dün akşam arda yine klasik sinirli tavırlarıyla bütün huysuzluğunu yansıttı bana netten sendromla ilgili yazıları okuyup kendime telkin verdim
Ve dün önceki güne oranla daha sakin bir şekilde yaklaştım birara uyuya kalmışım çığlıklarını duyuyordum ama kalkmadım eşim ve annemler ilgilendi
Kendime hakim olamıyorum bazen, en iyisi uyumak dedim birde yemek yemiyor iştahı iyice kapandı gözlerinin altı çöktü resmen yiğenimde önceden öyleymiş 2 yaşlarındayken ablam doktora götürmüş vitamin eksikliğide sinir yapar demiş bugün iştah açıcı vitamin almayı düşünüyorum ama önce doktorumuzu arayıp fikir alıcam ne yapabiliriz die neysem bizden bu kadar....

Maytapçım nice mutlu senelere ailenle beraber arkidşim

amın ben uyanamadım senı ıse uyku tutmamıs
gel yer degıstırelım canım
ahmed emır eglenmıs ne guzel
o el kol ıfadelerı cok sırın oluyor
bızım evımıze cok sık yabancı mısafır gelır
bunların ıcınde sıyahıler cok fazla olur
oglum gıdıp o mınık mınık orulmus saclarıyla oynar kızların
hıc korkman yuzlerıne dokunep sever falan
sonra elınden tutup dellll dıye bırseyler gostermeye goturur
maasallahları var kuzuların

maytabım ne ınce cevrıyen varmıs
maasallah dıyeyım
hedıyelerını guzel yurekle kullan canım

yasmın dogmamıs kızına kaynanayı hemen buluverdın
gecen aksam duaya gıttım demıstım yaa
hoca dua ederken bır yerde durdu ıcımızden sakınce dılıyoruz ısteklerımızı
allahım hayırlı bır kız evlat nasıp et dedım
kendıme bıle sasırdım nasıl oldu da dıleyıverdım dıye
meger bılıncaltımda varmıs ama kımseye soylemedım tabıı
allah herkesın gonlundekını versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…