2008 Kasım Anneleri

sedacım hergün dışarı çıkarıyormusunuz ardayı canım..

bizim dr.umuza bende sormuştum şiddetle karşı çıkmıştı o şuruba..

bi çok ülkede yasakmış o tarz şuruplar..

Maytabım dün konuşmuştuk dua falan var demişti rahatsız etmek istemedim bugün öğleden sonra arayıp uygun mu değil mi die eğer müsaitsen gelicez die haber vericem kabul ederse adresini alıcam zaten ortak yerde buluşuruz beraber gideriz cnm

seda o sınırlı haller mahvedıyor bazen benı
ya da ben yorgun eve gıttıgımden mı bana hırcın gelıyor acaba dıye de dusunuyorum
dun aksam eve gırerken huysuzluk ettı yıne
montunu ve ayakkabısını cıkarmamı ıstemıyor eve gırmek ıstemıyormus
zorla cıkardım dıye agladı
dayanamadım hadı gıt odana dedım
bıraktım odasına ve cıktım
sureklı kapının anahtar delıgınden baktım aglamıyordu ama aklımda kaldı yanı
parmaklarında oynatıyorlar bızı

tamam sedacım hayırlısı
benimkide çok huysuz bu aralar
valla bazen sendrom mendrom demiicem çekicem şepeşilleyi diyorum geç kalma diyo eşim :))
bu sendromdan en çok nasibini alanda abisi oluyo
dün akşam çizgifilm izliyodu yatmış abisi geldi ben hiç demedim abi geldi falan diye aldım fatihi içeri kapıda konuşuyoz bu koşarak geldi beline sarıldı abiii abiiii diyo ayy gözlerim yaşardı Allah ayırmasın kuzucuklarım benim

Çıkartıyorlar annemler cnm hatta bi kaç gündür parka falanda götürüyorlarmış
Geçen sürekli değil ama tahlil yaptıracağımız zaman çapa özel var orda iyi bir doktor var ona sordum ne yapabilirz die oda çok fazla önermiyorum eğer hiç yemiyorsa günde bir tatlı kaşığı verin demişti

Sedacım biz şu portakallı balık yağı olan vitamin kompleksinden kullanıyoruz.Doktor tavsiye etti.Bence geçici bir dönem.Üzülme, ağırlaşır seneye..

Maymun ya tipe bak muzurluk akıyor suratından valla çok fenalar ya
Dün ne yapıyor bir bilseniz koltukta ayağa kalkıp birden döt üstü zıplayarak oturuyor bide kıkır kıkır gülüyor muzur yetmiyor yerlere yastık dizip koltuktan yere atlıyor deli bizimde yüreğimiz ağzımıda bir yandan gülüp bir yandan da heyecan oluyoruz
Birde dün bi baktım dolaptan mandalina alıp gelmiş kendi kendine soyuyor şok oldum bizden görmüş sıpa

seda dıkkat edıyorum da
anneanne ve dedelerın baktıgı cocuklar genelde daha hırcın oluyor
yanı anne calısıp bırebır sureklı ılgılenemeyınce daha zor oluyor

ben sahsen babama baglıyorum bu durumu
tamam sendromu es gecmıyorum ama
babam her ıstedıgını yapıyor
gak demeden ekmek guk demeden su dıyecegını anlayıp herseyı ona gore ayarlıyor
bızden aynısını goremeyınce de sınırlenıyorlar halıyle

Maytabım bizde ondan kullanıyoruz sanırım.Ortopedici d vitamini mutlaka kullanın kışın dedi.

Seda geçen annemlere gittik.Küçük bisikleti var.Çıkarmış koltuğa orda binmeye çalışıyo.Çok muzurlar. Bir tanede küçük sepeti var.Simit satıyo onunla.Almış o sepeti olduğu gibi fırına kapatmış.Son anda farkettik

Hehh yasom demir eksikliği evet ablamda öle dedi
Maytapçım m...x i biliyorum iştahta açıyormu nasıl bi araştırayım
Aslında geçici bir dönem telaş yapmamak lazım ama işte yemek yemediği zaman kötü oluyorum abur cuburları götürüyo ama yemeğe gelince ağzından çıkartıyor sıpa
Makarna çok sever yemedi köfte sever yemedi çikolata vs hariç ağzından herşeyi çıkartıyor sıpa annemlerde gün içinde çok az yiyor yemiyor gibi birşey dedi

Sedacım abur cubura alışmasın be canım.Uyar evdekileri.Ben annemlere bize gelirken almayın bişi diyorum. Eve küçük hobbyden bir poşet aldım.Akşam yemeğini yedikten sonra bir tane veriyorum.Bayramda falan da oğlum gel şekerlerimizi biriktirelim çok olsun, hem dişlerin kırılır , kanar diyorum çok yemiyo.Engellemek lazım abur cuburu.Hele yemekten önce hiç vermemek lazım..

evet iştahada etkisi oluyo canım multivitamin zaten
hem gripten koruyo hem iştahını düzene sokuyo
benim sıpa izmirden geldiğimizde zayıflamıştıya hem ondanda verdi
benim arkadaşımın oğlu 4-5 yşına kadar huysuzluk abidesiydi
doktor söylemiş ona demir eksikliği sebep oluyo diye
anasındada var zaten demir eksikliği birbirlerini yiyolardı sonra ikiside tedavi oldu şimdi şeker gibiler

Ayyyy fırına mı kapatmışşşş allam yaaa çok fenalar dikkat etmek lazım valla bunlardan herşey beklenir :)

Pasinim iki gün önce sinirlerim tepeme fırladığı için netten baya bi yazı okudum yazının birinde diyor ki
Eğer çocuğa anne kendi bakamıyorsa anne ve baba neye hayır neye evet diyorsa çocuğa bakan kişide aynı şekilde davranmalıymış
Yoksa ileride problem yaratırmış ben elimden geldiğince konuşuyorum annemlerle şunları vermeyin biz karşıyız vs vs işimiz zor valla

yaa ben oğlum abur cubur yemiyo diye övünürken
babaannemiz zaten mahallenin çocukları tarafından şekerci hacı teyze olarak bilinir
memoda acı baane şekeyyyyy diyo kadına
şekercimiyim ben yaaa diyo:))
ama alıştırdı çocuğa şekere çikolataya
çocuğun vücudu istiyo şekersiz kalmış diyede bilimsel bi açıklama yapıyo :)))
ama memnun değilim bu halinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…