günaydın hanımlar,
sayfayı çok önce açtımda kahvaltı yaptık anca geldim daha doğrusu ben yaptım onlar baktı kerem az salam yedi (yemese olurdu ama alıştı hergün 2 dilim veriyorum.. kaanda yemedi son anda iki lokma çikolata yedirebildim...
abur cubur konusuna gelince çok dertliyim babamız çok alır öyle şeyleri yerinide öğrendiler yemek yemeyince bisküvi çikolata tarzı şeyler istiyorlar bazen hiç birşey yedişremezsem veriyorum bir iki bisküvi... kötü bir durum ama nasıl geri döncez bilemiyorum...
maytabım doğum günün kutlu olsun tatlım.. nice mutlu yıllara sevdiklerinle ailenle birlikte inş....
bayrama giyeceklerim var tatlıda revani yapıcaktım dün market alışverişinde dr amca var ya onun saray lokmasını almış unu mayası içinde sen yapıyorsun onu yapıcam artık inş. güzel olur...:)))
kurban konusun gelirsek bende etle aram iyi değildir hele kurbandaki o kokudan bende hoşlanmam..
yersemde dana olacak küçük başı ağır geliyor yiyemiyoruz..
sadece kavurma yaparım etide dağıtacağımı verirrim kalanıda kuşbaşı ve kıyma olarak hazırlatıp dolapa atıyorum poşet poşet.. ama bu sene danalar almış başını gitmiş kesemeyeceğiz..