2008 Kasım Anneleri

ben bayramlarıda, kurbanıda , kurban etinide çok severimm..
bizde özellikle kurban bayramında ..sabah erken kalkılır..babam bayram namazından gelir gelmez, kurbanımızı keser..bizde kurban etiyle kahvaltımızı ederiz..bizde gelenektir..

Her bayramda olduğu gibi kurban bayramıda bir hoşlukla karşılanır kurban etini sevmesemde bayram mutluluğunu sonuna kadar yaşarım her bayramda eskiyi hatırlarım çoraplarımı kıyafetlerimi hep kapıya asar sabah ezanı okunur okunmaz giyinir beklerdim çok mutlu olurdum hala aynı çoşku ve sevinç var içimde
Annemlerde de ilk gün kavurma yapılır bizde de adettir ama malesef ben o adete ayak uyduramayanlardanım

Ahretim ben de severim bayramları.Bir ailem oldu olalı daha çok sevdim.Onlarla bayram sabahına uyanmak, telaşeyle bir ev hanımı gibi ikramlık hazırlamak çok huzur verici.Kurban bayramının ruhaniliği de başkadır.Bazen bayramların bu halini çocuklarımız yaşayamayacak diye korkuyorum ve üzülüyorum

bayramların ayrı bi havası var ahretimm..ama mutlaka bizim totişlerde yaşar..sonuç ta hep büyükler demiyomu nerde o eski bayramlar diyee..ama hepimizde ayrı güzel yaşıyoz bayramlarımızı..eminim bizim kuzulrda aynı heyacanla karşılayacaktır bayramlarıı..:)

bızler yasayarak ornek olursak onlarda yasarlar yasmınım
aılemızden gordugumuz gıbı bız yasamaya calısıyoruz
onlarda bızden gorduklerını yapmaya calısırlar ınsa allah

bızde bayram sabahı en buyugun evınde kahvaltı edılır
herkes namazdan cıkınca alır colugu cocugu babamlara gelır
super olur borekler tepsı tepsı tuketılır eglence sakalasma esprı vs
allah herkese nasıp etsın

bizdede her bayram öyle olurdu namazdan sonra kurbanlıklar kesilir ailecek kavurma ile kahvaltı yapardık.. o günleri arıyorum valla..
evlenip uzaklara gidince bayram felan tadı kalmadı ya..gerçi istanbulda düzenimiz oturtup arkadaşlarımızı bulmuştuk yine iyi geçiyordu bayram burada ne olacağını bilemiyorum...
dün arkadaş diyor tanışıp çevren çok olunca evin dolar taşar merak etme diye...
gerçi geçen bayrama göre bu bayram gelen ve gideceğimiz yerler dahada arttı..

Vay Mellacım hiç çaktırmıyosun.Bugün Ahmet Emirin doğum günüymüş.Mutlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum yavruna.Doğum günü kutlu olsun..

çok teşekkür ederim canım:)
birbirimimizi mıncıklamak suretiylr başbaşa kutluyoruz ve tebrik telefonlarını kabul ediyoruz:)

asıl kutlamamız bugün olmayacağı için telaşemiz yok..
teyzelerimizin sınav haftası ve burunlarını dışarı çıkaramıyorlar..
aba altındanda sopa gösterdiler bize tabiiki kutlamıycaz dimii diye:))

nazlımeleğim ,gülizim,safişim sağolun kızlar
bizde de bayramda eşimle oğlum namazdan gelince hazırlanılır kahvaltıya çıkılır kurban bayramındaysa cevriye hanım oruçlu olur kurban eti gelince hep birlikte sofraya oturulur ama kel aynak kuşu gibi kaldık eskiden kaynım olurdu görümcemler gelirdi çocul çocuk çok neşeli geçerdi ama artık 5 kişiyiz gelen giden çok oluyo ttabii bende gelin namzeti ortalarda dolaşıyom :))

Seda hatun Myseverin Durusu da bugün doğmuş.Unuttuysan diyorum:)) Onun da doğum günü kutlu olsun. Mutlu, çok huzurlu bir yaşam dileyelim ona da..

daha doğmadı kuzum şimdi sancıları bekliyoruz:)
hiiç bişeyden haberim olmadan anneliğin e siyle alakalı tahmin bile yürütemezken hayatımın merkezinin minik bi adam olacağını kestiremeden öylece eğleniyorduk odada:)
çok değişti hayat 2 yıldır çook..
eşim değişti
ben değiştim oğlum değişti..
bu kadarını asla tahmin edemezdim..
sanırım dünyanın en şanslı kadınıyım..kesinlikle böyle hissediyorum
rabbim hepsini hayırlı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin hepimize..
hep güldürsün yüzlerini..

Ahmet Emirin ve Durunun doğumgünleri kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum kuzulara :)
yasminim ve sedom teşekkürler derinimin no su için

Yasommmm süpersin yaaa sevinç aradı biraz önce unutmuşum valla teşekkürler

Mellamın Yakışıklı prensi paşası Ahmet Emirim iyi ki doğdun nice mutlu senelereeee kuzuşum
Myseverimin pamuk prensesi cimcime duru nice mutlu senelere iyiki doğdunuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…