2008 Kasım Anneleri

selam güzeller günaydın herkese, uyandık kahvaltımızı yaptık, ortalığı topladık,epilasyonumu yaptım vs... şimdi çıkmak için hazırlanmaya başlayacağım oğluşum yattı bakalım uyuyacak heralde, oda bugün bir tuhaf grip olacak sanırım ee zaten iyi dayandı yavrum bu kadar gripli insanın içinde dura dura, ilacını verdim inşallah hafif bişekilde atlatırız

bugün kpss açıklanacakmış saat 14.00de bir sürü dedikodular konuşmalar aldı başını gidiyor yine ayy vallahi koskoca devlet bir işi ancak bu kadar arap saçına döndürebilir
artık ne olacaksa olsun napayım saldım çayıra mevlam kayıra

derini daha arayamadım ben yaa yazık işe mi başlamış bugün napsın hayat işte, giden gidiyor kalanlar bi şekilde devam ediyor hayatlarına

Ahmet Emir kuzumun ve Duru prensesin doğum günleri kutlu olsun allah nice sağlıklı yaşlar göstersin inşallah ikisine de

vay vay vayyy
amın hanım bızı mı denıyor yoksam
kım hatırlayacak dıye test mı yapıyorsun kuzum
valla ben hıc takıp edemıyorum kımın dogum gunu ne zaman dıye
bu hafta yogundu bıraz

amıncım
oglumun adası yakısıklı prensın kuzunun dogum gunu kutlu olsun

guzel ve genc anne myseverın duru kızınında dogum gununu kutlarım

dısarı cıktım yemek yemeye
ama bardak mısır aldım dondum
ne olacak bu halım bılemıyorum

Beyazım hemen yavrunun tedavisine başla.Geçmiş olsun yavruma.Sana da hayırlısı neyse o olsun canım.Bize de haber ver.Kaç puan aldın bir bakalım..

Lorem bardakta mısırla karın mı doyar yavrum ya..Güzel beslen be canım.Bak bana((((

lorecim ne olacak senin bu halin yakında kuruyacaksın o olacak tabiki bir berdak mısır ne eder,nereye gider valla benim dişimin kovuğuna yetmez :))

yasminim şurup veriyordum zaten ara ara devam edicem artık olmadı doktora götürelim demiştim, yatıcam diye gitti odasına kaldı biz dönene kadar işten gider doktorlar, şimdide tatil giriyor araya olmadı acile götürürüm
ama şurupları idare eder gibi sadece biraz hapşuruyor hafif bir burun akıntısı var fazla değil henüz

sınav sonucu 14.00de açıklanıyor ama ben 14.00de dershanede olucam artık ordan öğrenebilir miyim hiç bilmiyorum olmadı akşama kalacak gibi ama haber ederim mutlaka

ben gideyim giyinmeye başlayayım ufak ufak öpüyorum sizleri görüşürüz yarından itibaren tatil olanlara şimdiden iyi tatiller iyi bayramlar

gerçi gidene kadar aralarda bakarım ama şimdiden yazayım ben

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim çok mutlu oldum..

lorecim denemek değil canım çünkü özel günler konusunda bende çok takipçi olamıyorum dolayısıyla öyle bi beklenti içine girmem size haksızlık olur:)

teşekkürler tekrar hepinize..
off çok duygulandım:))

yasmınım dogru soyluyorsun daaa
cıktım baktım her yerı gezdım dolastım
ama hıcbırını mıdem hos karsılamadı
yıyesım gelmedı
dondum dolastım en sonunda alt kattan bır bardak msır alıp cıktım yukarı
acım ama ne yıyecegımı bılmıyorum

beyazmelegım gecmıs olsun canım kuzuya

valla dürüm döner, adana kebap,iskender, kıymalı pide görsem gözüm döner asla hayır diyemem nasıl hiç bişey canım istemez lorecim ımmm
ben acıktım sanırsam

bede bu aralar acayip tatlı istiyorum yiyoyrum yiyorum yine istiyorum doymuyorum bir türlü oy oy oy

Ben her zamanki olgunluğumla bişi demiyorum.Sadece ayıp ayıp diyorum

Bana bakınnnn terbiye bekçisi kesilmeyin başıma nannnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cnm yaşça olgunsun evet :)
Biri der seni terbiyemle döverim biri der olgunluğumla bişey demiyorum anam kendi konuştuklarınızı unutmayın
Şaka yapıyorsunuz bende şimdi şaka yapıoyurmmmm

ben geldimmm...,

öncelikle...
Ahmet Emirin ve Durunun doğum günleri en içten dileklerimle kutluyorumm..nice nice mutlu yıllaraaaaa....

arkadaşla merkeze indik (bizim Okul Dağın başındada) azıcık medeniyet gördük ..:))) mis gibi kuşbaşı, kaşarlı pideyide mideye indirdik geldikk..
bi geldim ki hilalimin hediyesi gelmiş..çok beğendimm..sağolsun arkadaşım en ince ayrıntısına kadar düşünmüşş..

Son düzenleme:
Az önce aldığım habere göre arefede tam gün çalıştıracakmış.Ya bu nasıl adam.Kan beynime sıçradı

Ahretim güle güle giysin.Ben de az önce bi hediye aldım.Çok sevdiğim bir arkadaşım oğluma göndermiş

amincim minik kuzun Ahmet Emirin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara...
myseverim senin prenses kızın durununda doğum günü kutlu olsun .. nice mutlu yıllara...
güliz ve yasmin kuzular cicilerini güle güle giysinler..

bende acıktım eşim geldi yemek hazırlarken tüp bitti artık doğalgaza çok alışmışız tüp ne zaman bitecek anlayamadık.. bize tüp fişi veriyorlar o yüzden akşama gelecek tüp..
bende bu ara mutfak topiğine takılmamın faydaları zebra kek yaptım nescafemle birlikte hemen güplettim...
orayada resim koydum burayada ekleyim bari...yuvarlak borcama yapılıyor ama benim kuzular kırdığı için diktörtgene yaptım ...

Eklentiler

• $zebra kek.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 22

Nazlişkommm süper gözüküyorrr valla nasıl yapılıyor yaz bi bakemmmm

slm kızlar..

derinimin başı sağolsun.allah ailesine ve ona sabır versin.kızlar biriniz banada özelden no atarsanız sevinirim.

2 gündür bizde çok kötüyüz.çağan hasta yine.dün sabaha karşı kusarak uyandı fışkırdı resmen.battı heryer tam temizledim hoopp yine 4 defa falan yaptı böyle.acile gittik sonra kan falan alındı idrar tahlili yapıldı.sonra balıkesire götürdük dr...yolda üzerime çıkardı kıyafetim falanda yoktu eşim kazağını çıkardı giydim.ilaç verdi bekledik biraz yine kussaydı serum bağlanıcaktı ama şükür gerek kalmadı.şimdi biraz ateşi var ama iyi sayılır.

nazlı meleğim eline sağlık kekin çok güzel gözüküyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…