2008 Kasım Anneleri

benim de klasik hesaplara göre doğum tarihim 5 aralık...
ama bana göre kızım beni kasım annelerinden yapıcakkaydirigubbakcemile3

selam kızlaaar hayırlı bayramlar hepinize büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.oğlum azıttı kızlar resmen yırttı karnımı bugün acıdan bağırdım resmen çok velet oldu walla.allah hepsini korusun sağlık versin inşallah.

ooo elmalıcım sen buralara mı geldin neresindesin izmirin??belki görmüşümdür seni:))

julicim çok geçmiş olsun yaramaz kızın anneyi üzdümü bakiim.allah bidaha o korkuyu yaşatmasın.
kız deli öyle şaka yapılırmı kocaya adam şak diye düşüp bayılcak yapma kız adam çok üzülmüştür:))

darkçım o çatı hartlamalarından bende çok çekiyorum çok canım yanıyo walla.buarada izleme öyle video mideo kimse izlemesin kendi kendinizi korkutup durmayın yaa aaa kızıcam ama ne o öyle parmak bebek fotoları falan daayk mı istiyonuzklava:hem kendiniz korkuyonuz hemde diğer arkadaşlarınızı bakmayın öyle şeylere güzel şeylere odaklanın iyi düşünün iyi olsun kızıcam amaaaaaaaaklava:

hayirli sabahlar herkese nasilsiniz bakem bebisler rahatmi
bencede dogum videolarina bakmak iyi degil ben bile iki kere dogum yapmis biri olarak bakarken migdem bulaniyo cok kötü oluyorum ama tabi is basa geldimi öyle degil cünkü göremiyosun dogum yapinca kizlar esleriniz yaninizda olsa bile sakin karsinizda durmsin basinizin ucundan destek versin yani baktirmayin oraya bazi erkekler igrenip soguyomus karilarindan

canım bostanlıda pek hesaplı yer bulabileceğini sanmıyorum orası çok pahalı ve sosyetik bi semt ben şirinyerdeyim.eğer bayramdan sonra da burda olucaksan cuma günü kemeraltına gitmeni tavsiye ederim.orda mina bebe var hisarönünde.ordan aldım ben herşeyimi ve çok uygun fiyatlı.kendine alışveriş için de çarşamba günü bospa var bostanlı pazarı çok süper uygun ordaki fiyatlar:)

herkese merhaba kasım anneleri a.s.nasılsınız bakalım ben dün mahvoldum ömrümden ömür gitti:çok üzgünüm:
dün alışveriş merkezine gittik annemlerle gezdik falan kendime pijama takımı aldım dagi den
çok güzeldi bu arada neyse oradan eşimin yanına gittik eşim dün çalıştı bu arada kendi işi olunca
insanın bırakamıyor malaesef ki neyse wc ye gittim sildim bir baktım kannnn:1shok: şok oldum
nasıl korktum anlatamam sanırım yoruldum ondan geldi dedim bir de gelirken araba taaaak diye
bir çukura girdi ona da yordum neyse hemen wc den çıktım anneme sordum teyzeme sordum
anlam veremedik:sm_confused: ama dün çok ayakta kaldım sanırım neyse hastaneyi aradım doktor yoktu tabi
kadın doğum hemşiresiyle konuştum dedi yoruldunuzmu ağır bişey kaldırdınızmı falan dedim
böyle böyle avm ye gittik gelirken çukurada girdim yanlışlıkla o da dedi ki iki saat kontrol et
kanaman aktifleşirse hemen gel allahıma şükür:Saruboceq: ki olmadı gecede bekledim lavaboya çıkınca varmı diye
hiç bişey olmadı allahtan ama benim ömrüm gitti korkudan ağladım senağlamasinirlerim harap oldu Çok üzgünüm çoook
eşime çattım o da korktu tabii ama şimdi çok iyiyiz çok şükür 8 inde randevumuz var bakalım
allahım zamanında doğurrmak nasip et rabbim bize:Saruboceq:
bebişimde:ecrin_bebek: kıpır kıpır durmadı zaten anladı sanırım çok üzüldüğümü
annecim ben iyiyim merak etme diye oynadı sürekli:asigim:

neyseee julicim sana da geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum ama ben gitmedim doktora
çatlama olayına girmişsiniz ben daha çatlamadım ama kaşıntılarım başladı malesef yağlanıyorum ama
bakalım kızlar artık dikkatli olun ya gerçekten çok kötü bir durumdu yaşadığımm allah
bir daha yaşatmasın ve lütfen kendinizi yormayın artık hem bebeğiniz hem kendiniz için
bayramımızda böyle bir şekilde kötü oldu bizim

selam kızlar ;
herkes iyi bayramlar tekrar .
geçmiş olsun juli ve asortie , aman dikkat edin ne olur..çok korkuyorum böyle kanama filan deyince..
ama allaha şükür bişeyiniz yok..
bende çok yoruldum bayram boyunca bugün evde geçirmeyi tercih ettim..dinlenmem lazım..

Merhaba herkeze..Asorticim cok gecmis olsun canim,neyseki devam etmemis kanaman.

Dikkat et bugün cok kalma ayakta dikkat et lütfen kendine.

Elif benim yasadigim ülkede yasak zaten eslerin ön tarafa gecmesi.Doguma fotografci ile beraber

giriyorsun resim yada kamera görüntüsü istersen onlar hallediyorlar..Yoksa esin karsina gecip

resim cekmesi filan yasak.Bende taraftar diilim zaten öyle bir görüntüde esimin karsimda olmasina.

Kizlar rüyamda sezeryanya dogum yaptim.Hemsire esime;simdi bayilicak esiniz diyor benimde ellerim

düsüyor,bayiliyorumya:) Sona ayildim bebegimi gördüm nasil güzeldi anlatamam.Off hergün dogum

rüyalari görüyorum artik deli olucam.

canım geçmiş olsun
dikkat et kendine

Eylül ben yazarkenmi geldin sen,görmedim?

Sen naptinda dinlenicen cokmu yordun kendini?

evet canım ; aynı anda gelmişiz şakkıdı
ya yoruldum neden ? eşimin bir sülalesi var anlatılmaz yaşanır..7 hala 6 teyze 3 amca 4 dayı eee bunların kızları oğulları ..yaşlılardan babaanne , anneanne e kaynanaya gelen giden bir türlü ayağımı uzatıp dinlenemedim..arabadan in arabaya bin..merdiven çık in..bittim helak oldum..eee benim ailemde var tabi. e hadi onlar bitti eşim izindeyken birlikte gezelim biraz dedik.dün gece geç saatlere kadar eşimle gezdik.trafik filan derken pilim pitti yani..özetle bu yüzden evdeyim canım..gamyoncuiremsu

selam kızlar nasılsınız bakalım?
bayramda biraz tatsız olaylar olmuş galiba
neyseki sorunsuz atlatılmış

julicim ve asorticim geçmiş olsun aman dikkat inşallah bir daha tekrarlamaz canlarım
benimde bayramın 1. günü karın kasık ve bel ağrım oldu sonra geçti çok şükür
iyice yaklaştık artık Allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize

kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrr

ayy ne zormuş bu hamilelik şimdi daha iyi anlıyorum allah tüm hamileleri kurtarsın
böylesi daha zor ya bişey oldu olacak korkusuyla yaşamaktan çok sıkıldım artık
istediğim gibi iş yapmak istiyorum kısıtlanmak istemiyorum ya çok sinirlerim bozuk kızlar anlatamam
ya iyici sıkıldım artım psikolojim alt üst oldu zaten dünden beri bebeğim hayırlısıyla gelseydi
neyse ki çoğu gitti

asortiecim inan bana hepimiz aynı psikoloji içerisindeyiz..bir an önce eski aktif halimize dönmek istiyoruz ..merdivenleri ikişer üçer çıkmayı , koşmayı , zıplamayı ne bileyim çok basit şeyleri bile özledim açıkçası..ama sabır çok az kaldı ..bitti hatta 1 ay sadece 1 ay daha dayanalım..

Evet asortie seni çok iyi anlıyorum.Bazen evet artık şu zaman geçse de gelse artık diyorum.Hatta her gece takvime bakıp kaç gün kalmış kaç hafta kalmış sayıyorum:))Aman zamanlı gelsinler de beklemeye razıyız..

Senin yazdıklarını okuyunca aklıma ilk hamile kaldığımı öğrendiğim zaman geldi.Çok istemiştik eşimle ama 1 yıl denedik sonra oldu.Şimdi o yaşadığım günleri düşündükçe ve karnıma baktıkça hala bı mucizeye inanamıyorum.Susuyorum.Bebeğimle konuşmaya başlıyorum.

Hamile olduğumu öğrendiğim ay eşimle son şansımızdı.Mecburi bir ayrılış yaşayacaktık:a015:.İşi gereği başka bir şehire görevlendirme gitti.Hala da gelmedi:))Tüm hamileliğim boyunca 20 gün görüştük.Umarım douğma gelebilir.Bu durum da beni çok etkilemişti.Yani son ayımızdı bebk için ve o ay hamile kaldımAllahın takdiri işte..

Yine de hep pozitif ve sakin geçirdim hamilelğimi.Şimdi son ay,heyecan arttı.Eşimi de çok özledim tabii.:roflol:Ama bebeğim bana o dayanma gücünü verdi.Hiç hamilelik duygusallığı yaşamadım..Onu kucağıma bir alsam sağlıkla, hayatım tümden değişecek eminim::ecrin_bebek:

Çok uzun oldu ama o günler geldi birden aklıma..Allah herkesin yadımcısı olsun ...

canım bende çok duygusallaştım aksine sürekli ağlama durumundayım yaşlar bekliyor sanki
bebeğime gelince plansız geldi ama olsun yine de hep istedim miniğimi ama rtık çok garip bir
şekilde sıkıldığımı hissediyorum bunun bebeğimle alakası yok tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…