- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.101
İyi bayramlar herkese...
Bayram boyunca İzmir'de kayınvalidemlerde olduğum için pek fazla yazamıyorum ama yine de fırsat buldukça girip yazılanları takip etmeye çalışıyorum...
Beklemekcim, o minicik bebeği görünce erken doğumdan daha da çok korkmaya başladım. İnşallah hepimizin bebişleri zamanında, kilosunda, sağlıkla gelirler...
Dark'cim, mutlu sona gerçekten çok yakınız ama yaklaştıkça ağrı sızılar da daha fena olmaya başladı. Ben de sırt ağrısından dün gece hiç uyuyamadıma.s.. Ama onun bi tekmesi bile bana şimdiden tüm ağrılarımı unutturmaya yetiyor...
Herkese sevgiler, kolay hamişlikler...
Kızlar derin bir ooohhh ektim. Hastaneye gittim ve muayene oldum, her şey yolundaymış. Kanamaya neden olan neyse o kasılma yapmış dedi doktor ve kendi kendine de geçmiş. Yiycem ki hem ne yiycem bu cimcimeyi. Bayram bayram bana alttan muayene stresi çektirdi :)) Babamız da yanımızda değil ya o olaya telefonla iştirak etti. Kandırayım dedim, 'ben doğuma giriyorum' diye şaka aptım yazık kalbine iniyordu. Hayatımda onu hiç bu kadar şaşırmış duymamıştım :)) Neyse hemen bir şey olmadığını söyledim de onun da içi rahat etti. Size haber vermek için geldim, çıkıyorum şimdi. Hepinizi öpüyorummm....
Kızlar bu gece ne oldu bana sormayın.
Soldan sağa dönerken tükrüğümü yutmuşum,öksür öksür öldüm.Sonra tekrar oldu.Allahım uyuyamadım bi türlü.
Neyse onu atlattık.Yine dönerken 'Harttt' diye bir ses gelmez mi çatı bölgemdeki kemikten.Ama canım nasıl yandı anlatamam.
Evvah dedim benim çatı genişliyo galibaa.Bugün bir kez daha anladım ki biz doğuma baya baya yaklaştık kızlar.
ben korkmaya başladım. Az önce eşimle normal ve sezaryan doğum videolarını izledik.İğğğğğ iğrenç ikiside.Ben karar verdim kızımı karnımda büyüteceğimDD
herkese merhaba kasım anneleri a.s.nasılsınız bakalım ben dün mahvoldum ömrümden ömür gitti:çok üzgünüm:
dün alışveriş merkezine gittik annemlerle gezdik falan kendime pijama takımı aldım dagi den
çok güzeldi bu arada neyse oradan eşimin yanına gittik eşim dün çalıştı bu arada kendi işi olunca
insanın bırakamıyor malaesef ki neyse wc ye gittim sildim bir baktım kannnn:1shok: şok oldum
nasıl korktum anlatamam sanırım yoruldum ondan geldi dedim bir de gelirken araba taaaak diye
bir çukura girdi ona da yordum neyse hemen wc den çıktım anneme sordum teyzeme sordum
anlam veremedik:sm_confused: ama dün çok ayakta kaldım sanırım neyse hastaneyi aradım doktor yoktu tabi
kadın doğum hemşiresiyle konuştum dedi yoruldunuzmu ağır bişey kaldırdınızmı falan dedim
böyle böyle avm ye gittik gelirken çukurada girdim yanlışlıkla o da dedi ki iki saat kontrol et
kanaman aktifleşirse hemen gel allahıma şükür:Saruboceq: ki olmadı gecede bekledim lavaboya çıkınca varmı diye
hiç bişey olmadı allahtan ama benim ömrüm gitti korkudan ağladım senağlamasinirlerim harap oldu Çok üzgünüm çoook
eşime çattım o da korktu tabii ama şimdi çok iyiyiz çok şükür 8 inde randevumuz var bakalım
allahım zamanında doğurrmak nasip et rabbim bize:Saruboceq:
bebişimde:ecrin_bebek: kıpır kıpır durmadı zaten anladı sanırım çok üzüldüğümü
annecim ben iyiyim merak etme diye oynadı sürekli:asigim:
Eylül ben yazarkenmi geldin sen,görmedim?
Sen naptinda dinlenicen cokmu yordun kendini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?