2008 Kasım Anneleri

Cnmmm çok geçmiş olsun hayırdır neyi varmış ne çıkıtı sonuçlarda çok geçmiş olsunnn

canım çağana çok geçmiş olsun..inş. çabuk atlatır ya..
yolda çağan kusunca bulduğunuz yöntemde iyiymiş çok üşüttü heralde kuzucuk...

sedoşum dene canım çok güzel görünüyor kesince... tabi yuvarlak tepside daha hoş olur.. ..

bişey çıkmadı cnm tahlillerde.herşey normal.midesini üşütmüş.sanırım çorapsız gezmekten oluyo ama naptıysam gymiyo çoraplarını..

evet nazllıcım süperdi yani.allahtan eşim gömleğinin üzerine ince bi kazağı var onu giymiş.yolda üzerimizi değiştirdik bide.araba falan battı.pantolonumu sildim falan ama kazağımı silmem imkansızdı heryeri batmıştı.bütün gün kocaman bi kazakla dolaştım.

dr girdik ilk söylediğim şey çok kötü kokuyoruz kusura bakmayın oldu.bi kutu ıslak mendil birtirdik ama hala kokuyoruz gibi geldi.

çağancım arda da aynı ne yaparsak yapalım çoraplarını giydiremiyoruz çıplak şekilde atletle dolaşıyor heryeri buz kesiliyor ama o nuh diyor peygamber demiyor ne yapacağımızı şaşırdık

bişey çıkmamasına sevindim canım çabhuk atlatır inş...
ee çocuklu olunca illaki
kusacak dökecek bizde rütbeleniyoruz sayelerinde...:))
çocuklar küçükken hani gazını çıkarırken omzunuza azcık kusardı ya bana derlerdi rütbende tam olmuş iyi olmuş diye o zaman sanki burada da konusu geçmişti.. büyüselerde annelik rütbesi hiç bitmiyor artıyor..:))
ben kendi adıma bulunduğum rütbeden memnunum.. her annede memnundur eminim...

neyse kızlar hadi ben çıkıyorum kuzuları uyutum geliyorum..

seda valla benimde denemediğim yol kalmadı.almadığım çorap ayakkabı çeşitide.hiç biri sökmüyo ben giydiriyorum o çıkarıyo.kilotlu çorabıda giymiyo nolcak bilmiyorum..

selam kizlar,habire ösym formuna bakiyorum..kizkardesimde sinava girmsiti 82 almis..cok mutlu oldumyaa,bugunun en iyi haberiydi benim icin.herkezin yolu acik olur insl.

aksama kizlarla disarda olcam kocem bakcak danacigima..ayy sevincten gecmise bile bakamadim.

ben geldım
ıslerımı toparladım
bırazdan cıkıcam ınsa allah
kuafore gıdıcem

yasmın senın patron ne ınsafsızmıs yaww

nazlımelek cok guzel gorunuyor kekın

caancuk gecmıs olsun canım

Offf aynen bizimde öyle kıyamet kopuyor hatta bi pedegoga mail atmıştım cevaplamış ama yanlışlıkla sildim mailide kayıtlı değil sinir oldum sabah aynı sorun işte ne aldıysam ne giydirdiysem olmadı bak cağancık hasta olmuş bile iki gün önce arda beyde karın ağrısından mahvetti ağrı kesici verdim korkuyorum valla hasta olacak die doktor ne dedi peki bu duruma

cagancik hastaymis cok cok gecmis olsun,
ahmet emir pasa iyi yilara kuzum sanada.

bu arada bikez daha yazim,rica ederim derinin nosunu banada yollayin.

Kızlar az önce patrona dedimki pazartesi tam mı yarım mı çalışacaz.Bana yarım buçuk diyo.3-4 gibi yani çıkış.Ben de Anılın babaannesi memlekete gidiyo, eşim yarım gün çalışıyo, kendi annemde mezarlık okumaya gidecek dedim.1-1,30 Gibi çıkarız dedi.Ben de peki o zaman en kötü Anılı buraya getiririm dedim. O da tamam dedi.Ya nasıl bir adam bu??

gelde nasıl gelirsen gel der gibi ne gıcık bir adam ya düşüncesiz

Kızlar derinle konuştum şimdi herkese selamı var eşiyle doktora gideceği için ve pasin ve diğer arkadaşların da işi olduğu için yarını iptal ettim bayram haftası eylül ve ben gidicez gününü haber veririm gelmek isterseniz beraber gideriz

çileğim kardeşin güzel puan almış inş. istediği yer olur..
meleğimde güzel puan alır inş..

yasmin valla senin patronda sedoşun dediği gibi sen nasıl olursa illede gel demiş anam Allah gözünü doyursun bu adamın..sanada sabır versin..

Merhaba kızlar

Öncelikle hemşomun doğumgununu kutlamak isterim yawrunla esınle bırlıkte nıce guzel yıllar gecırmen dılegıyle

Aminin ve myseverımın kuzularınında dogum gunu kutlu olsun.

sabahtan berı yenı ıslerımı bıtırebıldım saat 4 oldu odemelerım var havale beklıyorum
Derınımı bende aradım pek bısey konusamadım başsağlığı diledim Allahım sabırlar versın
cagan hastaymıs gecmıs olsun canım
beyazım sonucun ne bende merak edıyorum bı fırsat olmadı yazamadım
cılegım tebrık ederım kardesını darısı ıse yerlesmeye ınsalahh

gülizim güle güle kullan canım hılosumunda elıne saglık
dun bızım planlarımızda degıstı yarın ogleden sonra yola cıkıyoruz aksam agda ve sac boyama ısını hallettım camasırları attım makınaya bı kac ısım var onları da bugun aksam yaparım yarında ıse gelmıycez utu ısımı bıtırırım off facede paylastıgınız anne gıbı oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…