2008 Kasım Anneleri

Merhaba Kızlar bugün bayramın son günü,tekrar iyi bayramlar diliyorum.Dün arkadaşımdaydık orda kaldık.Bugünde misafirlerim vardı.Yeni fırsat buldum.
Özledim sizleri.
Nasılsınız,bayram nasıl geçti.Bizim gurbette bikaç eş dostla geçti malum.
İnşallah sizler sevdiklerinizle birlikte geçirmişsinizdir.

canım bende o videolara hamile kalmadan önce bakmıştım çok etkilendim çok igrenç hakikatan.sen haile halinle niye izliyorsun insanın psikolojisini bozuyor yaa.
Merak işte iyi olmadı ma napayım :1no2:

benim de klasik hesaplara göre doğum tarihim 5 aralık...
ama bana göre kızım beni kasım annelerinden yapıcak
Hayırlısı olsun Bhk cım sağlıklı olsunlar yeter ki..

Sendede mi oluyor,gerçekten çatı mı açılıyor acaba? Bana öyle geldi.Çünkü tam ordan başka niye ses gelsin ve acısın di mi ..Napcaz biz bu acılarda.Ahh ahh acıların çocuğu olduk D

Çok iğrençmiş yaa,keşke hiç bişey bilmeseydik walla daha kolay olurdu.Ama şimdi birçok şeyi bilince daha zor olcak galiba.

birde kızlar doğum videosu falan izlemeyin sakın, başımıza neler geleceğini tam olarak bilmezsek daha kolay olur
Bunu daha önce söyleseydin keşke Geç oldu artık benim için :)
Kesinlikle ne olacağını bilmeyince daha kolay olurdu.

Aslında gerçekten zaman hızlı geçiyor da biz şansımızı daha da zorlayıp daha da hızlı geçmesini istiyoruz galiba :)

Geçmiş olsun canım,dediğin gibi gittikçe ağrı sızı artacak sanırım.Ben artık oturup kalkarken daha fazla acı çekiyorum.Sizde de oluyor mu bu?
kasıklarım felaket ağrıyor.
Birde bugün tüm tekmeleri kasığıma yiyorum..

Merhabalar, bende kasım annesi olacağım. Şuan bebeğim 32 hafta 1 günlük...

Hoşgeldin Superisi Sema aramıza..

Annecimmm korktum yaaa.Bizimkisi zamanını beklesin en iyisi...

Geçmiş olsun Asortie'cim. Allah!tan kanaman devam etmemiş...

Bu arada benim de bugünüm çok güzel başladı ama biraz kötü bitti... Öğlen Foça'ya gittik ailece. Hava da güzeldi, deniz kenarında bayaaa bi yürümüşüz... Sonra yemeğe oturduk ve bende bi baş dönmesi başladı ki hala ara ara devam ediyor. Özellikle oturup kalkarken... Daha önce de bi kez uykumdan uyandırmıştı ama bu seferki çoook uzun sürdü. Özellikle gözümü kapattığımda her yer fıldır fıldır dönüyo... Normalde tansiyonum da düşük zaten 9-6. Bugün sıcakta yürüyünce iyice düştü sanırım ondan oldu....

asorticim geçmiş olsun canım neyseki tehlikeli bir duruma dönüşmemiş yaşadığın durum

elmalı turtacım sanada geçmiş olsun

bugün bende çok rahatsızım kızlar belim bacaklarım felaket ağrıyor ve dün gece 3,5 ta ben hala uykuya gecememiştim bir sağa bir sola yatağın ayak tarafına dön allah dön ve sabah 9,5 ta kalktım canım çıktı bütün gün şimdide çok ağrılarım var yine uyuyabileceğimi sanmıyorum ama bilmiyorum artık annemdeyim allahtanda hiçbir iş yaptığım yok ama bugün anneciğimde uykusundan uyandı ve bir baş dönmesi ama kıpırdayamıyor sanırım kulağındaki sıvı ile alakalı bir durum daha öncede bir kere olmuştu 3 sene falan önce o zamanki ilacından aldık verdik şimdilik daha iyi ama bizi korkttu tabiki evin içinde dolaşamıyordu bir sağa bir sola düşüyordu biz koluna girip götürdük tuvalete bile düşünün artık allahım hepimizi ve sevdiklerimizi korusun inşallah

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine artık iyice agırlaştık çok ayakta kalmamak lazım.

kızlar rahatsızlanan herkese geçmiş olsun.bende dün gece öyle bir agrı yaşadım ki hiç uyuyamadım.canımın yanmasından nerdeyse aglayacaktım.bu son ay gerçekten zor geçmeye başladı.bide bişey sorcam bilginiz varmı acaba?bebek ne zaman dogum pozisyonuna geçiyor.benimkinin kafası daha yukarda ne zaman aşagı inecek ki?

geçmiş olsun.
canım pozisyonu takma kafana 37. haftada dönenler oluyormuş hatta doğum sancılarıyla beraber dönen bebekler oluyormuş.benim 6. aydan itibaren ne zaman ultrasona girsem hep baş aşağı duruyordu bende korkuyorum niye böyle erken döndü erken doğmasa diye.
herşeyin hayırlısı

asorticim canım geçmiş olsun ya.seni çok iyi anlıyorum çünkü 5. ayımda kanamanın alasını geçirdim.çok kötü bir duygu Allah kimseye yaşatmasın.Kontrole kadar istirahat et, yorma kendini.Bu arada benimde grip, boğaz ağrısı derken şimdide öksürük başladı.inşallah ilaç kullanmadan geçer.

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım kimseler yok bugün herkes daha çıkamadı sanırım
tatilin ve bayramın etkisinden artık geceleri uyumakta çook zorlanıyorum sağa dön sola dön yok
zar zor uyuyorum kocişinde üstümü örtme merakı olunca uyuyunca da uyanıyorum
bu arada bugün çok iyiyiz maşallah ama 4 gündür öyle güzel kahvaltı yaptım kii kesin 2 kilo aldımm bile
şu tatil işleri e bitsinde hemen hazırlıklara başlayayım bari artık yarım 35.haftaya giriyoruz yıkanacaklar var ütüler var temizlik var
var da var işim çok yani kendinize iyi bakın hepiniz biz buralardayız

Günaydınlarrr
Beklemek geçmiş olsun canım hem annene hem sana.Kulaktaki sorun malesef dengeyle ilgili sorunları beraberinde getiriyor.Bir kere başıma gelmişti.Çok çok kötü bir duygu dengeyi sağlayamamak.Allah annene şifa versin canım.

Asortie bence fazla uzatmamak lazım hazırlıkları.Artık baya yaklaştık mutlu sona :)

Benimde kasık bölgem özellikle bacaklarımı yatar pozisyondayken hareket ettirdiğimde çok ağrıyor.

Edacım, doğum pozisyonu son anda bile değişebilirmiş.Benim kız da hala ters.Dün çok feci tekmeleri kasık bölgesini canım yandı.Kafayıda çıkarıyor sağ yanımdan bizi dinler gibi :) Ölüyoruz gülmekten walla :) Benim hissettiğim kadarıyla bi kaç kere doğum pozisyonunu aldı benim kız.Onlardada hiç hareket edemedi garibim.Sadece bi pıt yapıp kalıyordu.
Ama ters pozisyonda at koşturuyor sanki içeride D

herkese selam;
hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günden beri (sanırım 4 mart2008di) kk yı takip ediyorum. ama üye olmaya ve o bi sürü ıvır zıvır formu doldurmaya üşendiğimden mi yoksa okul du ev işleriydi fırsat bulamadığımdan mı bilemiyorum, iki kelime yazmak nasip olmamıştı. dün akşam inadımı kırdım ve üye oldum. uzaktan takip etsem de ben de bir kasım annesiyim.
buradaki paylaşımların hepimiz için cidden cok faydalı olduğunu düşünüyorum.
umarım herkes doğru zamanda ve sağlıkla yavrusuna kavuşabilir...

elifdem hoşgeldin aramıza ama biraz geç kaldın keşke daha önceden gelseydin
ama olsun daha 5 6 haftası olanlar var

selam kızlar budün nasılsınız bakalım?
herkesler daha iyidir umarım
biz oğlumla çok iyiyiz Allah'a şükür gece kalça ağrısından sık sık uyansakda babamızı gönderdikten sonra güzeeeeelce uyumuşuz

bu arada elfdem hoşgeldin aramıza bundan sonra sık sık görüşürüz inşallah
gerçekten de bu sitede çok güzel paylaşımlarımız oluyor ve öğrendiğimiz bilgiler sayesinde daha güvende hissediyoruz kendimizi

benim oğluşumda ters pozisyonda hala
darkcım dediğin gibi özellikle geceleri kafasını sağ tarafımı dayıyor oraya toplanıyor sanki
her sabah kalktığımda karnım yamuk ouyor bende çok gülüyorum bu duruma
sonra oğlumla konuşa konuşa düzeltiyorum karnımı
bu arada tekmeleri hep sağ tarafta belime doğru oluyor
onun hareketlerinş hissetmek muhteşemm bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah

asorti canım seni çok iyi anlıyorum benimde bir sürü işim var sorma
evde ufak bir tadilat olacak hafta başı
sonra halıları yıkatmaya vericem camlar silinecek perdeler yıkanacak
en önemlisi daha oğluşumun kıyafetleri yıkanmadı
onları halledip çantamı hazırlamam lazım
bende telaş yapıyorum ama tadilet olmadan da bi işe kalkışamıyorum

O kadar yazdığım boşa gitmiş.

Fater hoşgeldin canım.

Elfidem hoşgeldin aramıza,keşke daha önce gelseydin bencede.

Asortie ben 3 gündür kanepede yatıyorum ve çok rahat ettim.Elyaf yorganıda koyuyorum bacaklarımın arasına.Deliksiz 5-6 saat yatıyorum.
Normalde her dönmede kalkıyordum.
Hem eşim çarpacak diye korkmuyorum,hem yorganı çekiştirmiyoruz :))

5-6 saatten sonra da ya wc ye ya yemek yemeye kalkıyorum.

Benimde evin genel temizliği var kızlar.
Oturma odasını boyatabilirz.
Kardeşim gelcek ona baya bi iş yaptırmayı düşünüyorum :))) 10 gün kalcakmış sonuçta.
Sözlüsüde gelir o da yardım eder.Sonrada annem gelecek zaten.Tertemiz olur.
Kardeşim olmasaydı kadın tutacaktım.Ama o yaparsa gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…