- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.121
Merhaba Kızlar bugün bayramın son günü,tekrar iyi bayramlar diliyorum.Dün arkadaşımdaydık orda kaldık.Bugünde misafirlerim vardı.Yeni fırsat buldum.
Özledim sizleri.
Nasılsınız,bayram nasıl geçti.Bizim gurbette bikaç eş dostla geçti malum.
İnşallah sizler sevdiklerinizle birlikte geçirmişsinizdir.
D
Geç oldu artık benim için :)
Kesinlikle ne olacağını bilmeyince daha kolay olurdu.
Aslında gerçekten zaman hızlı geçiyor da biz şansımızı daha da zorlayıp daha da hızlı geçmesini istiyoruz galiba :)
kasıklarım felaket ağrıyor.
Birde bugün tüm tekmeleri kasığıma yiyorum..
Hoşgeldin Superisi Sema aramıza..
Annecimmm korktum yaaa.Bizimkisi zamanını beklesin en iyisi...
Özledim sizleri.
Nasılsınız,bayram nasıl geçti.Bizim gurbette bikaç eş dostla geçti malum.
İnşallah sizler sevdiklerinizle birlikte geçirmişsinizdir.
Merak işte iyi olmadı ma napayım :1no2:canım bende o videolara hamile kalmadan önce bakmıştım çok etkilendim çok igrenç hakikatan.sen haile halinle niye izliyorsun insanın psikolojisini bozuyor yaa.
Hayırlısı olsun Bhk cım sağlıklı olsunlar yeter ki..benim de klasik hesaplara göre doğum tarihim 5 aralık...
ama bana göre kızım beni kasım annelerinden yapıcak
Sendede mi oluyor,gerçekten çatı mı açılıyor acaba? Bana öyle geldi.Çünkü tam ordan başka niye ses gelsin ve acısın di mi ..Napcaz biz bu acılarda.Ahh ahh acıların çocuğu oldukdarkçım o çatı hartlamalarından bende çok çekiyorum çok canım yanıyo walla.buarada izleme öyle video mideo kimse izlemesin kendi kendinizi korkutup durmayın yaa aaa kızıcam ama ne o öyle parmak bebek fotoları falan daayk mı istiyonuzklava:hem kendiniz korkuyonuz hemde diğer arkadaşlarınızı bakmayın öyle şeylere güzel şeylere odaklanın iyi düşünün iyi olsun kızıcam amaaaaaaaa klava:
Çok iğrençmiş yaa,keşke hiç bişey bilmeseydik walla daha kolay olurdu.Ama şimdi birçok şeyi bilince daha zor olcak galiba.hayirli sabahlar herkese nasilsiniz bakem bebisler rahatmi
bencede dogum videolarina bakmak iyi degil ben bile iki kere dogum yapmis biri olarak bakarken migdem bulaniyo cok kötü oluyorum ama tabi is basa geldimi öyle degil cünkü göremiyosun dogum yapinca kizlar esleriniz yaninizda olsa bile sakin karsinizda durmsin basinizin ucundan destek versin yani baktirmayin oraya bazi erkekler igrenip soguyomus karilarindan
Bunu daha önce söyleseydin keşkebirde kızlar doğum videosu falan izlemeyin sakın, başımıza neler geleceğini tam olarak bilmezsek daha kolay olur
Kesinlikle ne olacağını bilmeyince daha kolay olurdu.
Günaydin herkeze..Biz anca uyandik,cünkü kücük bey sagolsun dönmeye calisiyor ve bu bana
inanilmaz aci veriyor.Göbegim dün bir ara piramit gibi oldu,sonrada kare:) napiyor hic anlamadim
sekilden sekile soktu beni beyfendi.
Darkcim zaman gecmez derken bi bakmisiniz kucagimizdalar,ne cabuk zaman geciyor dimi?
Cok yaklastik sahidende doguma yaa cooook.
Aslında gerçekten zaman hızlı geçiyor da biz şansımızı daha da zorlayıp daha da hızlı geçmesini istiyoruz galiba :)
Geçmiş olsun canım,dediğin gibi gittikçe ağrı sızı artacak sanırım.Ben artık oturup kalkarken daha fazla acı çekiyorum.Sizde de oluyor mu bu?İyi bayramlar herkese...
Dark'cim, mutlu sona gerçekten çok yakınız ama yaklaştıkça ağrı sızılar da daha fena olmaya başladı. Ben de sırt ağrısından dün gece hiç uyuyamadıma.s.. Ama onun bi tekmesi bile bana şimdiden tüm ağrılarımı unutturmaya yetiyor...
Herkese sevgiler, kolay hamişlikler...
kasıklarım felaket ağrıyor.
Birde bugün tüm tekmeleri kasığıma yiyorum..
Merhabalar, bende kasım annesi olacağım. Şuan bebeğim 32 hafta 1 günlük...
Hoşgeldin Superisi Sema aramıza..
Annecimmm korktum yaaa.Bizimkisi zamanını beklesin en iyisi...