2008 Kasım Anneleri

tansiyonum düşük herhalde kafam 1milyon
ölçmeye bile üşeniyorum sanırım grip olucam kapıyı tıklıyo
arada içerden bi üşüme titreme geliyo bi 10 sn falan sonra geçyo
doktor civanımda giremiyo ne zamandır teşhisi koyardı
hamile değilim kızlar adetim zaten şuan

bizimde 17 sanırım 16ydı geçen gün yanağı kızardı biriki gün sonrada ağlarken gördüm arkada bi beyazlık sanırım büyük azı patlatmış kuzum
diğerleri ne alemde bilmiyorum
bu azılar acı vermeden çıkıyo yada sıpalr büyüdüklerinden acıya dayanabiliyolar

yasmin bizim 4 azi ard arda cikti,iki hafta icinde tamamladi cok cabuk ciktilar.hic aciyor filan demedi deniz,belki hepsinin bir olmuyordur..yazdirmiyor deniz gelirim yine

cilekçim o dediğinden bendede sık sık oluyor

maytabım ben bi yerde greyfurtun fazlasının zararlı olduğunu okumuştum ama hatırlamıyorum şimde içinde çok yüksek miktarda bi made varmış ama neydi hatırlamıyorum..çok aydınlatıcı oldum dimi...

lorem insanın içinden hiiiç çıkmıyor zaten kırgınlıklar ama inanki kendine yapıyorsun o kırıldıkların senin iyiliğini isteselerdi kırmazlardı zaten ..ozaman ne gerek var onlar için kendini üzmeye...kocişinlede ne oldu kaçırdım ama onada üzülme canım ya itişe kakışa yaşlanıp gidecez allah daha büyük sıkıntılar aşılmaz sorunlar vermesin gerisi boş...

yasmincim bardağa üzüldüm ama şaşırdımda çaydamı gizli içilirmiş orası iş yerideğil nazi kampı filan galiba...

gülizim çok özel bişey istiyorsan kendine al (iç giyim mesela örn: vücüt çorabı) daha güzel hediyemi olur :)))))))))

maytap geçmiş olsun sabah yazmayı unutmuşum... hastaysan çok gidiyordur ondan başın dönüyordur..:)))
yinede dikkat et bacım kendine...
çileğim maşallah senin oğlan hepsini çıkarttı he...
benimkiler hala 16 dişte...
lorem hala barışmamışın çok kızdırmış seni bence fazla uzatma ya zaten sonunda barışsanda bir dahaki sefer yine yapıyorlar küsme felan kar etmiyor bunlara...
yasmin demek soğuk savaştasın he ama bak yinede seni düşünüyormuş kız... kocin seviniyordur bu sarılıp yatma işine..
bizde artık nadir oluyor bu çünki arada küçük surat kerem var...:))))
çileğim soğukmuşi oraları bırrrrr bende sevmem kışı ... çok şükür yuazın sıcağından bunaldık ama biz hala kısa kollularla geziyoruz akşamları azcık serin oluyor onuda kalorfieri yakıyorlar dahada sıcak olup terliyoz ..:))) bu sene biz fazla kış göremiycez heralde...

ha maytap sercanım yazınca aklıma geldi biliyorsundur muhakkak ama ben söyleyim yinede başım dönüyor diye ilaç felan içmedin dimi üstünede greyfurt feleğini şaşırtır kızz... ilaçla birlikte alınmıyor ya adamı ölüme bile götürürmüş...
ay evet yasmin nasıl adam kııııııı çayı bile yasaklamış el insaf yaniii...

biri gelip benimkininde dişlerini saysın lütfeeennn...önler çıkarken iyiydi arada gülünce filan sayıyodum ama arkalarda koptum ben .....saydırmıyorki zilli sanki mahrem yeri açmıyo sıpa..

Bizim 17 çıktı işte.Bekliyoruz:))

Kızlar burda çalışma şartları böyle.Bir keresinde söyledim, prensibim dedi.Kendisi hüp hüp içiyo yanımızda..Geçenlerde yanımıza geldi oturdu.Elinde de poğaca kese kağıdında.Haşır huşur açtı yiyo.Dedimki ters ters bakarak yanına da çay istermisiniz? Bana varmıdır acaba diyo. Ya sınıf ayrımı yapan bir adam.Bazen tel.de konuşurken o onun köpeği bile olamaz filan diyo.Ama haftasonları tatil ve ofis ortamında çalışıyorum, ücret de fena değil.O yüzden o çıkartana kadar çıkmıcam.Çayı da gizli saklı içiyorum

ee her nimetin bir külfeti var napıcan çalışmak şart bide şartları sana uygun gittiği yere kadar gitsin bencede..

ıste benım de kotu huyum bu
ben bır kez kırıldıgımda ozur ve ya telafı cabası gozume gorunmuyor hıc
unutamıyorum
onun ıcın barısmıyorum

bızım dıs sayımızı ben de bılmıyorum
en son saymaya kalktıgımızda parmagımı ısırmıstı
oyun sanıyor sıpa kapatıyor hemen agzını

Sercanım aslında bayramda boyatıcaktım ama ufak bir problem yaşadık görümcem zehirlendi ilaçtan boyatacağım kişide onun arkadaşının kardeşi araya sokamadım ama en kısa zamanda hem saçlarıma şekil hemde sarıya dönücem koyudan çok sıkıldımmm belkim küt bile kestirebilirim saçımı eserlerse aklımda var bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…