2008 Kasım Anneleri

arda beyinde kaldı 4 azı söz verdim zengin olunca altından taktırcam çıkarmasın diş falan
köpek dişleri çıkarken benim tüm dişlerim döküldü sıkıntıdan

Son düzenleme:
sercanccım ve nazlıcım sağolun ilginize tontişlerim
içmedim ilaç falan adetken içmem zaten hiçbişe
greyfurtuda hangi akla hizmet 2 tane sıktım bilmem cevrye getirmiş kendi yiyemiyo diye bende bozulmasın dedim kim yiicek benden başka
neysem böyle işte
yasmino patronun çok gıcık :)
sedacım sende sarıya dön fıstığım değişiklik olsun

maytabım gecmıs olsun benımde bır turlu gecmek bılmeyen karın agrım var enfeksıyonum var gecmıyor kocısınde tedavı olması gerek de nerdeee
yasmınımın ıs yerı nazı kampı resmen bızım burda sabahtan aksama en az 10 demlık cay demlenır ısteyen turk kahvesı yada nescafe de ıcer ocagın altı hıc sonmezz

Çileğim benimkide öyle.Makarnaların olduğu dolabı açıyğlum kapar mısın orayı diyorum.İşim var anne diyo:) Evde telaşeli telaşeli bir koşuşu var:)))Dünde gel yemek yiyelim dedim.Yok sohbet edelim diyo.Manyak tatlı bunlar:))

Polipe cidden köpek dişleri bir felaketti bizde de 4 Gün mama içti yavrum sadece..

Maytabım greyfurtu hiç sevmem.İki tane içmişsin birde.Ayhali olurken benimde tansiyonum düşer biraz.E haliyle di mi??

memelerime kasko yaptırsaydım köpek dişleri çıktıktan sonra iyi bir tazminat alırdım çocuk resmen emzik yapmıştı beni ağzından çekince ağlıyordu şükür yaradana ne günler geçiyor
şimdi o günlerin hatrına çok nazik emiyor danam gece birinden diğerine geçerken açıyımmı anne diye soruyor aç oğlum diyorum öpüyor ve devam ediyor cıp cıp emmeye

selam fıstıklarımmm
valla bu tatil bana da yaramadı kızımı evde bırakıp gelmek çok zor geliyor ya dün gezmeye gittik kızım oyun toplarının içinden tam 1 saat çıkmadı atladı zıpladı bi de arkadaş buldu kendine kuzumdan 4 ay büyük oyun salonundan tam 2 saatte çıktık:)))
maytabımın olayına gelince valla kırk kere sordu kimsin diye demek beni g...zekalı kız sandın maytabım alemsin heee:)))))
bu arada yağmur yine hasta oldu ya 2 gecedir öksürükten uyku uyuyamıyor yavrucum dün gece kustu da çıktı balgamı doktorun verdiği ilaçları aldım yine mecburen aslında zencefil bal süt çok ii geliyor ama içmez oldu benim ki bi iyileşse hayırlısıyla yaa (

selam güzeller herkese merhaba
ay çok özledim sizleri tatil bitti döndük nihayet, çok güzel geçti tatilimiz bayramda buralardaydık akrabalrımla vs.. görüştük iyi ldu sonra da İzmir'e geçtik orda da çok eğlendik valla süper geçti
safişim ve krikomla da görüştüm iki gün, Mertomun doğum gününe katıldık, çok iyi oldu yaa özlemişiz birbirimizi iyi geldi valla hem bu sefer 3 gün kalınca doya doya gördüm herkesi

eymende çok eğlendi metroya bindi, vapura bindi, doğal yaşam parkına gittik sayısız hayvan gördü vs... çok eğlendi hepimiz için iyi geldi yani

sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah, yarın öğretmenler günü, akşam bir restaurantta eğlencemiz var güzel geçecek sanırım :))

çilekom yerim o akıllı adamı ben maşallah denizeee
valla bizde de çıkmadı kafa dişleri hala hepsi tamam 4 tanesi eksik ama bende bakmadım uzun zamandır ağzına kızımın bende sayayım ahretim gibi:))))
bu ara bizde iştahsızız ya deli gibi yemek yiyen kızım 1 aydır yemekten nefret etti tam süt hastası gece bi yatarken içiyor bide gece bazen bi kere kalkıyor ya acaba sütten mi yemiyor yaa gerçi bebekken de içiyordu süt offf anne olmak hakikaten zormuş yaaa allah ömür versin de çekicez ne yapalımmm

Lavişim geçmiş olsun biz bayramda hastaydık yeni düzeldik
Sizde kısa zamanda düzelirsiniz inşallah mevsim geçişleri zor oluyor
Meleğim süpriz yapmışsın bigün bizede yap süpriz kuşumm çok hoş gözüküyordunuz hepiniz valla

hehehh lavişim kusura bakma çıtırım anladın şimdi neden sorduğumu:)))
gülübkim hoşgeldin canım ne güzel kızlarla görüşmüşün
1 ay kaldım izmirde valla bi organizasyon yapamadık
bidahada yolum düşmez sanırım:)

meleğim hoşgeldin canım facede eklemiş krikom resimlerii ee yokmu başka resimmm bekliyoruz meraklaaa
yasmin anılla deniz zaten iki minik adam muhabbetleri yedi beni çok akıllılar bıdıklar maşallah vallahiii

ıcırım sanada geçmiş olsun canım
eşinede antibiyotik verse doktorda içse
genelde ağır enfeksiyonlarda bu şekil tedavi ediliyo
poşet kullanın anacım sizde:))

Polipecim maşallah ne sütlü kadınmışsın.Afedersin ama fabrika büyük mü:))

Lavişi geçmiş olsun Yağmura.Geçen sene bu kadar hasta olmadı yavru? Acaba meyve yemesinde falan sorun mu var?

Meleğim hoşgeldin aşkım.Özletiyosun kendini.Muhabbetini özledik be tontiş..

Icır kaçtın mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…